2024-08-21 15:37:00

A kocka alakú köröm újra divatban: íme 5+1 inspiráció a következő manikűrödhöz

Az utóbbi években a divatvilág folyamatosan visszatekint a múltba, újraértelmezve és modernizálva régi trendeket. A manikűr területén sincs ez másképp, hiszen a klasszikus kocka alakú körmök újra hódítanak. Ezen körömforma könnyen díszíthető, így sokoldalúsága miatt vált ismét népszerűvé.

De, hogy mi a kocka körmök különlegessége?
Tarts velünk, hiszen cikkünkben eláruljuk, ráadásul 5+1 kocka köröm inspirációval is készültünk neked!

A kocka köröm a hírességek kedvence

Az elmúlt években gyakorlatilag mindenkinek, egészen a hírességektől a királyi családok tagjaiig, erre a köröm stílusra esett a választása, ezzel is bizonyítva, hogy ez a retró stílus divatosabb, mint valaha.

A stílus népszerűségének oka, hogy a kocka körmök rendkívül praktikusak, hiszen rövid és közepes hosszúságú körmökhöz egyaránt ideálisak. Különösen előnyösen mutat azoknak, akiknek hosszú, keskeny körömágya van, de azoknak is fantasztikus választás, akik nem szeretnének minden héten a manikűrösnél ülni a köröm hosszúsága miatt. 

 

1. Brat zöld

A zöld idén is hódít! Kiváltképp, hogyha a Charli XCX által inspirált brat zöld árnyalatról beszélünk. 

A brat zöld egy vibráló, figyelemfelkeltő szín, amely kitűnik a hagyományosabb árnyalatok közül, és egyedi, modern hatást nyújt. Ez a szín különösen népszerű a fiatalabb generációk körében, akik keresik az önkifejezés és az egyediség lehetőségeit a manikűr világában.

koromtrendek_kocka_alaku_korom_5_1_otletA képek forrása IDE és IDE kattintva.

 

2. Felhő mintás köröm 

A felhő mintás köröm dizájn most nagyon trendi, főleg kocka forma esetén. Egyedi és álomszerű megjelenést biztosítanak, amely egyszerre játékos és elegáns. Ha Te is szereted a kreatív mintákat, akkor mindenképpen ezt a manikűrt ajánljuk!

koromtrendek_kocka_alaku_korom_5_1_otlet

A képek forrása IDE és IDE kattintva.

 

3. Francia Barbie körmök

A rózsaszín Barbie körmökkel nem lehet melléfogni, ahogy egy francia manikűrrel sem. A kettő kombinációja pedig egy igazán ikonikus összhatást ad. Ez a stílus ötvözi a hagyományos francia manikűr eleganciáját, a Barbie rózsaszín vibráló és játékos árnyalatával, amely friss és fiatalos megjelenést biztosít, így tökéletesen illik mind a hétköznapi, mind a különleges eseményekhez. 

koromtrendek_kocka_alaku_korom_5_1_otlet

A képek forrása IDE és IDE kattintva.

 

4. Sellő / Kagylós köröm

A sellők által inspirált kagyló körmök a tenger csodálatos világát idézik meg, elegáns és varázslatos megjelenést kölcsönözve viselőjének. Tökéletesen passzolnak a nyár utolsó heteihez, de különleges alkalmakra, például esküvőkre is megállják a helyüket.

koromtrendek_kocka_alaku_korom_5_1_otlet

A képek forrása IDE és IDE kattintva.

 

5. Kék ombre 

A kocka körmökhöz el sem tudnánk képzelni jobb választást, mint az ombré! Ha nem tudod, hogy milyen színt válassz, akkor fontold meg ezt az álomszerű kék színátmenetet. A négyzet alakú forma egyenes szélei és lapos végei tökéletes alapot nyújtanak az ombré hatás számára, amely a színátmenet révén vizuálisan nyújtja és kiemeli a körmöket. 

Ez a stílus különösen előnyös lehet azok számára, akik hosszú, keskeny körömággyal rendelkeznek, mivel a színátmenet további dimenziót és mélységet ad a körmöknek.

koromtrendek_kocka_alaku_korom_5_1_otlet

A képek forrása IDE és IDE kattintva.

 

6. Matt fekete

Végül, de nem utolsósorban a hangulatos matt fekete is remek választás. Ez bebizonyítja, hogy az egészen egyszerűtől a legextrémebbig minden stílus remekül mutat kocka körmökön. A matt fekete modern és kifinomult megjelenést biztosít, amely egyszerre elegáns és drámai. Ha kedveled a minimalista hatású, vagy a merészebb színeket, akkor ez a szín a tökéletes választás számodra! 

koromtrendek_kocka_alaku_korom_5_1_otlet

A képek forrása IDE és IDE kattintva.

 

Körmöst keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Beleszerettél valamelyik inspirációba?

Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő körmöshöz az ország bármely pontján! Kattints a szalonkeresőnkre, válaszd ki a kézápolás szakterületet, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

Főkép forrása IDE és IDE kattintva.

Ez is érdekelhet: 

Körömtrendek 2024 nyár, 6+1 inspiráció, amit imádni fogsz!

Aurora körmök - az eddigi legkülönlegesebb körömtrend 2024-ben!

Divatos rövid körmök - A kényelem és elegancia találkozása