KIHAGYHATATLAN SZÉPSÉGPROGRAM: 3 nap a szépségápolásról a Beauty & Style 2019 kiállításon a Hungexpón!

Idén október 18-20. között másodszor kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szépségipari rendezvénye, a BEAUTY & Style 2019 Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, amelyen a szakma három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) mutatja be innovációit, a legújabb szépségtrendeket és a legjobb termékeket a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

Idén október 18-20. között másodszor kerül megrendezésre hazánk legnagyobb szépségipari rendezvénye, a BEAUTY & Style 2019 Nemzetközi Szépségipari Kiállítás, amelyen a szakma három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) mutatja be innovációit, a legújabb szépségtrendeket és a legjobb termékeket a szakembereknek és a nagyközönségnek egyaránt.

 

Az évente megrendezésre kerülő 3 napos Beauty & Style szépségkiállítás gazdag programsorozata az inspirációra és az információgyűjtésre épül. A Hungexpo tágas kiállítói terében számos neves kiállító színes választékot kínál a szépségápolás három területéről. Testközelből, szakemberek tanácsadása mellett ismerhetjük meg a kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás szolgáltatásait, kezelési eljárásait és termékeit. 

Szépségipari szakemberek regisztráció ellenében ingyenesen látogathatják a kiállítást!

 

REGISZTRÁCIÓ

 

Beauty and Style 2019, Hungexpo, beauty kiállítás, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Programozz együtt a hírességekkel a Beauty & Style kiállításon!

A rendezvényen látványos szakmai show-k és bemutatók keretében az érdeklődők tájékozódhatnak a legújabb kozmetikai, smink-, frizura- és körömdíszítő trendekről. Többek között az esemény szakmai nagykövetei, Sebestyén Ágnes műkörömépítő szakoktató, nemzetközi nailart oktató és Pohorelli Betti makeup artist a jelenlévőknek betekintést nyújtanak a munkájukba, szakmai trükkjeikbe.

A kiállítók hatalmas lelkesedéssel készülnek külön bemutatókkal a standjaikon és programokkal a nagyszínpadon, többek között például Salonic a digitális naptár és időpontfoglaló rendszerének forradalmian új funkcióit mutatja be. Az YClients Kulcsár Edinával együtt a BraidMe&More szalonjainak sikertörténetét hozza el. 

Az Inglot sminkmárka Véger Fibi profi make-up artist segítségével mutatja be legújabb szenzációs sztárkollekcióját, Liptai Claudia limitált kiadású Inglot termékeit. A művésznő a nagyszínpadi program mellett az Inglot standon is találkozik az érdeklődő látogatókkal, sőt egy közönségtalálkozót is szervezünk számára! 

Feller Adrienne az illóolajok lenyűgöző hatásáról tart előadást, míg a Paprika Pharma Kft. a natúrkozmetikumok lábápolásban történő használatát ismerteti a Hungexpo színpadán.  

 

Nagyszínpad részletes programját IDE KATTINTVA érheti el.

 

Előadások a szakma legjobbjaitól

Továbbá a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) Kézműves Tagozata, mint a kiállítás szakmai partnere magas színvonalú előadásokkal készül a Hungexpo-ra a szakma és a nagyközönség részére is, téma lesz például az öregedő bőrök elektrokozmetikai készülékekkel történő kezelése, az innovatív hatóanyagok használata, a francia manikűr anyagai és azok a kéz- és lábbőrre gyakorolt hatásai, a szalonkörmök töltési lehetőségei csiszológép használatával, a körömbetegségek legújabb kezelési terápiáinak ismertetése, a szempilla építése vagy a kozmetikában használt fényterápiás újdonságok bemutatása. Mindezek mellett a szakemberek további hasznos tippeket szerezhetnek a szalonok mindennapi munkáját segítő folyamatok digitalizálásához, a reklamációk kezeléséhez, a felelősségbiztosítással kapcsolatban, az új kozmetikai eljárásokat belengő hiteket és tévhiteket illetően.

És nem utolsó sorban a rendezvényen külön témaként a szakemberek oktatása is helyet kap, Vörös Gubicza Zsanett a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara oktatási és képzési igazgatója részletezi az új törvényt, amely alapjaiban megváltoztatja a Magyarországi szépségipari szakképzést. 

 

Kamara Pódium részletes programját IDE KATTINTVA érheti el.

 

Beauty and Style 2019, Hungexpo, beauty kiállítás, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Versenyezz és légy országos bajnok! 

A Beauty & Style kiállításon több, mint 40 versenyszámban lehet versenyezni országos bajnokságokon, tanulók, haladóbb szakmai tapasztalattal rendelkezők és szakiskolai csoportok egyaránt összemérhetik szaktudásukat a márkafüggetlen, nívós zsűri előtt. Október 19-én és 20-án a III. Országos Kozmetikai Masszázsverseny és a 61. Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokság mellett idén először több kategóriában Nemzetközi Pillás Kupa kerül megrendezésre, valamint kéz- és lábápolási kategóriákban is lesznek megmérettetések. A versenyzés magas szakmai színvonalát a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata garantálja.

 

Versenyekről bővebb információért KATTINTSON IDE!

 

Rúzsrajongók figyelem!

Egy igazi csajos programmal várjuk pénteken a látogatókat. Bővebb információ ITT!

 

Beauty and Style 2019, Hungexpo, Bwnet online időpontfoglaló program

 

Találkozzunk 2019. október 18 – 20. a BEAUTY & Style Kiállításon a Hungexpon!

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebookon is!

BWNet Magyarország