Hozd ki a legtöbbet a Valentin napból - Marketing ötletek szépségszalonoknak

A Valentin nap hatalmas marketing bónusz szalonodnak és kiváló lehetőséget kínál értékesítésed növeléséhez. Nem engedheted meg magadnak, hogy kimaradj!

A Valentin nap hatalmas marketing bónusz szalonodnak és kiváló lehetőséget kínál értékesítésed növeléséhez. Nem engedheted meg magadnak, hogy kimaradj!<br />

A Valentin nap hatalmas marketing bónusz szalonodnak és kiváló lehetőséget kínál értékesítésed növeléséhez.

Nem engedheted meg magadnak, hogy kimaradj!

Gyors online marketing ötletek Valentin napra szépségszalonoknak

Szeretnéd, hogy valentinnapi kínálatod, promóciód és csomagjaid kitűnjenek?

Kezdd a szalon weboldalával!

bwnet, online idopontfoglalo program, valentin nap, marketing otletek, promociok, szepsegszalonok, szalonmarketing, ertekesites noveles

Tehát inspiráld őket.

Hozz létre egy külön oldalt a weboldaladon, amely bemutatja ajándékötleteidet, és hirdesd a szalon ajándékkártyáit is!

Fontos, hogy tudd, ki a célcsoportod!

Valentin napon a legtöbbször férfiak ajándékozzák meg kedvesüket, vagy nők készülnek a romantikus estére egy kis megszépüléssel. Tehát hirdetéseidet többféleképpen érdemes megszövegezned!

Tipp:

Ne szégyenlősködj. A vendégek nem költenek szolgáltatásaidra, termékeidre, ha nem tudják, mit kínálsz. Akkor másnál fogják elkölteni pénzüket. Tehát hivatkozz weboldaladra minden lehetséges alkalommal - hírlevélben, a hirdetésekben és a közösségi médiában.

A 80:20-as szabály - Valentin napi marketing ötletek

Valószínűleg a leggyakoribb hiba, amit a szalonok tulajdonosai elkövetnek a közösségi médiában az az, hogy túl sok akciót és szolgáltatást posztolnak!

E-helyett inkább alkalmazd a 80:20-as szabályt.

A közösségi bejegyzéseid 80% -a legyen tele tippekkel, szórakoztató és hasznos információkkal, és csak a bejegyzéseid 20% -a szóljon értékesítési üzeneteidről.

Tipp:

Nyerd meg követőidet egy kis romantikázással:

 

Valentin napi szalon promóciók egyszerűen

bwnet, online idopontfoglalo program, valentin nap, marketing otletek, promociok, szepsegszalonok, szalonmarketing, ertekesites noveles

Partnerprogramok

Itt egy gyors és egyszerű módja, hogy fejleszd ajándékaid és szalonod marketingjét!

A Valentin nap a legjobb lehetőség, hogy összefogj a hasonló gondolkodású helyi üzletekkel és testreszabott csomagokat, promóciókat készíts velük – valamit ami azt kiabálja:

„A kedvesed megérdemli a törődést Valentin napon!”

bwnet, online idopontfoglalo program, valentin nap, marketing otletek, promociok, szepsegszalonok, szalonmarketing, ertekesites noveles

Menj biztosra, hogy ez egy nyereséges kapcsolat legyen mindkét üzlet számára. Előre egyezzetek meg arról, hogy hol, kinek és hogyan értékesítitek a közös csomagot.

Például megegyezhettek abban, hogy mindketten…

 


Szalon marketing ötlet férfiaknak Valentin napra

Gondolom, a szalonodban a vendégek nagy többsége nőkből áll, ezért a férfiakat nehezebben tudod a promócióiddal elérni.

Válassz partnernek egy túlnyomó részt férfi ügyfelekkel rendelkező helyi üzletet, hogy egy friss célközönségnek mutathasd meg promócióid.

Az edzőtermek, férfi ruhaboltok, éttermek, sport klubok ígéretes jelöltek.


Sikeres volt a Valentin napi promóciód?

Ha vége a Valentin napnak, érdemes számotvetned, hogy vajon mennyire is voltak sikeresek a kampányaid.

Ne legyél túl szigorú magaddal!

A Valentin nap legalább olyan kiemelt időszak az évben marketing szempontból, mint az anyák napja vagy a black friday. Ennek köszönhetően a csapból is a Valentin nap folyik!

Ebben a hihetetlen versenyben nem az a cél, hogy a Valentin napi promóciókból teljen meg a naptárad, hanem az, hogy Te ugyanúgy ott legyél a marketing vérkeringésben, mint a konkurenciáid!

 

Hogyan járulhat hozzá a BWnet online időpontfoglaló program a sikeres Valentin napi kampányodhoz? 

Használd ki a BWnet online időpontfoglaló programjában rejlő lehetőségeket!

BWNET DÍJMENTES PRÓBAVERZIÓ!

PRÓBÁLD KI 10 NAPIG (kattints)

 

Mit kell tenned, hogy neked is legyen egy Bwnet profilod?

  1. lépés: Regisztrálj weboldalunkon 10 napos, ingyenes próbaverziónkra!

  2. lépés: Miután regisztráltál ingyenes próbaverziónra, 5 levélben oktatóanyagot küldünk neked, melyek lépésről-lépésre végigvezetnek a további teendőiden, és segítenek, hogy megismerd a rendszert.

  3. lépés: Tesztelj! Tesztelj! Tesztelj! Használd ki a Bwnet online időpontfoglaló program minden fukcióját, ismerd meg minden előnyét!

  4. lépés: Ha lejárt a próbaverziód 10 napos időszaka, felvesszük veled a kapcsolatot! Elmondhatod nekünk tapasztalataidat, és amennyiben tetszett a rendszer, és szeretnéd továbbra is használni, küldünk neked egy ajánlatot.

Kövess minket Facebookon is!

BWNet Magyarország