Hogyan keress több pénzt, kevesebb munkával a szépségiparban?

Rengetegen felteszik ezt a kérdést, túlnyomó többségben azok a szépségipari szakemberek, akiknek van már kialakult vendégköre, akiknek folyamatosan tele van a naptára. Most megmutatjuk hogyan kereshetsz - szalonvezetőként, vagy bármilyen szépségiparban tevékenykedő szakemberként - több pénzt, kevesebb munkával!

Rengetegen felteszik ezt a kérdést, túlnyomó többségben azok a szépségipari szakemberek, akiknek van már kialakult vendégköre, akiknek folyamatosan tele van a naptára. Most megmutatjuk hogyan kereshetsz - szalonvezetőként, vagy bármilyen szépségiparban tevékenykedő szakemberként - több pénzt, kevesebb munkával!

Ha folyamatosan tele van a naptárad, természetes, hogy elfáradsz, hiszen napi 8-10 óra munka mellett gyakran szombaton is fogadsz vendégeket. Egy idő után szeretnél nem csak jobban keresni, de több szabadidőt is a magadénak tudni.

 

Miért akarunk több pénzt keresni?

Általában két eset lehetséges, az egyik, amikor sokkal több szabadidőt szeretnél a családoddal, barátaiddal eltölteni, fizikailag vagy kimerülve.  
A másik, hogy magasabb keresettel szeretnéd növelni az életszínvonalad, szívesen utaznál többet, vagy választanál minőségibb ruhadarabokat saját magad és a családod számára.

Az első lépés, hogy tisztában legyél a saját céljaiddal, írd fel őket, vezess egy listát, és haladj fokozatosan ezek kidolgozásában.

A vállalkozói életben gyakran minél többet keresel, annál jobban nyújtod ki a határt, és törekszel a magasabb profit elérésére. Sosem fogod elérni azt a szintet, amikor végre úgy érzed, hogy eleget keresel, egy idő után azonban már nincs elég kapacitásod természetesen bővülni és növekedni.

Ezért nagyon fontos megtalálni az arany középutat, és arra törekedni, hogy az életszínvonalad emeld, a mindennapjaidat tedd kényelmesebbé.

 

hogyan_keress_tobb_penzt_kevesebb_munkaval_a_szepsegiparban_penz_bwnet

 

Mi segíthet neked abban, hogy több pénzt keress, kevesebb munkával?

1. Ne félj az áremeléstől!

Az egyik magától értetődő módja annak, hogy több pénzt keress nem más, mint az áremelés. Mégis kevesen merik meglépni ezt, hiszen vagy nem bízol önmagadban eléggé, vagy félsz magától az áremeléstől, pedig rengeteg tipp és trükk segít abban, hogy az áremelés mind neked, mind pedig a vendégnek elfogadható legyen, és minden gördülékenyen menjen. Erről hamarosan bővebben is fogunk írni oldalunkon!

 

2. Alkalmazz tanulót/technikust!

Mindenképpen érdemes tanulót, esetleg technikust foglalkoztatni, akit azonban megtalálni rendkívül nehéz, és majdnem minden esetben jár plusz anyagi kiadással is. Mivel sokkal több vendéget tudsz majd fogadni, így hosszú távon mindenképpen megéri, természetesen, ha belefekteted a kellő energiát a gyakornokod képzésébe.

3. Bevételnövelés időráfordítás nélkül, termékértékesítéssel!

A következő kritikus kérdés nem más, mint a termékértékesítés, hiszen sokan nem mernek, vagy éppen nem tudnak megfelelően értékesíteni. Ezzel a tevékenységgel azonban minimum 30%-al nőhet meg a bevétel mértéke, magasabb idő ráfordítás nélkül, hiszen akár a szolgáltatás elvégzése közben is értékesítheted vendéged számára a terméket. Értékesítési tippjeinkről novemberben olvashatsz!

 

4. Vezess be kiegészítő szolgáltatásokat!

A különböző kiegészítő szolgáltatások bevezetése, akár már a meglévő szolgáltatásokhoz is, olyan apró extrák számodra, melyek elenyésző mértékű plusz munkával és idő ráfordítással járnak, viszont könnyedén tudod őket olyan áron értékesíteni, hogy a szolgáltatásod eredeti értékét jóval meghaladja. Az olyan apróságok, mint egy arcpakolás, masszázs után, vagy egy extra hajpakolás, mosás után, mind-mind növeli majd a szolgáltatás értékét, és hosszú távon plusz bevételt eredményez majd számodra.

 

Fejlessz, hogy időt spórolhass meg!

Az utolsó, és egyben a legfontosabb eszköz nem más, mint a szakmai fejlődés, és itt ne csak a saját szakmádra gondolj, hanem a szalonvezetésre, saját magad menedzselésére.
Minél több mindenhez értesz, minél gyorsabban dolgozol, és minél hatékonyabban tudod szervezni a mindennapjaidat, annál kevesebb idő alatt tudsz majd több pénzt keresni. A titok, a gondos tervezésben rejlik.

Egy jól működő rendszerrel hatékonyabbá teheted a különböző munkafolyamatokat, és rengeteg időt spórolhatsz meg, melyet így Vendégeidre, és olyan dolgokra fordíthatsz, amivel pénzt keresel.

 

hogyan_keress_tobb_penzt_kevesebb_munkaval_a_szepsegiparban_bevetel_bwnet

Online naptár, ami helyetted dolgozik! 

A BWnet Online Időpontfoglaló Program megkönnyíti az életed, hiszen ez a naptár helyetted dolgozik, Te pedig az egyeztetések és az időpontok adminisztrációja helyett értékes időt takaríthatsz meg!

Nem kell többé a foglalások bonyolult nyilvántartásával foglalkoznod, és nem csörög állandóan a telefon, hiszen a BWnet rendszerén keresztül online jelentkeznek be Vendégeid.

Sőt, a rendszer még figyelmezteti is Vendégeidet a dátum közeledtével, így egyben véget vethetsz az elfelejtett időpontoknak is!

 

Kényelmes Neked, kényelmes a Vendégnek!

Teszteld le most a BWnet-et 10 napos próbaverziónkkal, és csatlakozz a legmodernebb szépségipari szolgáltatók közé egy saját online időpontfoglaló programmal!

 

Kövess minket Facebookon is!

 

BWNet Magyarország