Harmónia Szépségszalon– a családi vállalkozás Vecsésen

Egy szalon Vecsésen, mely mély harmóniát és nyugalmat árasztó " kis sziget", ahol mindenki megszépül és nagyszerűen felfrissül a sűrű hétköznapokon. Ismerkedj meg te is a vecsési szépségszalonnal és szolgáltatásaival!

Egy szalon Vecsésen, mely mély harmóniát és nyugalmat árasztó

 

Harmónia Szépségszalon Vecsés- az álom útján

Abonyiné Erzsébet elmondta nekünk, hogyan indultak el a szépségszalonuk megvalósításának útján, hogyan jött létre és mi volt az elképzelése a szalont és a csapatot illetően. 

 

Az volt a nagy álmom, hogy egy olyan szalonom legyen, ahol a kollégák teljes összhangban, egyetértésben és gördülékenyen dolgozzanak együtt. Ezt sikerült teljes mértékben megvalósítani a Harmónia Szépségszalonban Vecsésen, melynek sikerének ez az igazi alapja. Közös célunk, hogy vendégeink mosolygósan hadják el a szalont és alig várják már a következő alkalmat.- mesélte el nekünk Abonyiné Erzsébet, a Harmónia Szépségszalon Vecsés vezetője. 

 

fodrászat Vecsés, Harmónia Szépségszalon, fodrászok, Vecsés fodrászat, mesterfodrász Vecsés, online időpontfoglaló program BWNet_

 

L’Oréal Professionnel termékek Vecsésen, a Harmónia Szépségszalonban

A szalon szakmai vezetője Erzsébet elárulta, miért esett a választása a L'Oréal Professionnel márkára és miért hisz benne.

 

Szalonunk sikerének másik alappillére az, hogy a L'ORÉAL Professionnel márkával dolgozunk és immár 25 éve használjuk széleskörű palettájának fantasztikus termékeit. Rengeteg szakmai képzést, szakismeretet és technológiát sikerült elsajátítanunk ennyi év alatt, a L'ORÉAL Professionnel-nek köszönhetően. Magas szintű termékeket, teljes megelégedéssel alkalmazom és ajánlom kedves vendégeinknek is. 

 

Harmónia Szépségszalon– legnépszerűbb szalonszolgáltatások árai

 

Női szárítás:

Női vágás, szárítás:       

Férfi hajvágás:

Balayage/ombre (120g):

Powemix hajszálak, az azonnali regenerálódásáért:

Steampod hajfeltöltő, simító kezelés:

Harmónia Szépségszalon (Vecsés)
2220 Vecsés
Fő u. 32.

Online időpontfoglalásért: KATTINTS!

 

fodrászat Vecsés, Harmónia Szépségszalon, fodrászok, Vecsés fodrászat, mesterfodrász Vecsés, online időpontfoglaló program BWNet_Fotó: Kállai Tóth Anett

Fodrászat Vecsés– szalonszolgáltatások a Harmónia Szépségszalonban

Mutatjuk milyen szalonszolgáltatások érhetőek el a szalonban és mely korosztály számára készítenek leginkább frizurákat. 

 

Szalonom családivállalkozásként indult, velem, mint fodrászmester, és lányommal, mint kozmetikus, 2006-ban. Jelenleg már négyen vagyunk fodrászok a szalonban. A legifjabb kollégánk Hajas László tanítványa. A vendégeknek lehetőségük van fodrászatra, kozmetikai kezelésekre, smink és sminktetovlásra, valamint szempilla-hosszabításra is egyaránt. A szalonban, a csapattal, minden korosztálytból vannak vendégeink, hiszen a szakmai tudásunknak köszönhetően a szolgáltatásaink nem korosztályhoz kötöttek.- tudtuk meg Abonyiné Erzsébettől. 

Harmónia Szépségszalon szakemberei:

Abonyiné Erzsi– fodrászmester, szalonvezető 

Rajnai Andrea– fodrász

Déri Anna– fodrász 

Polyovka Szandra– fodrász

Komlósiné Abonyi Bettina– kozmetikus, sminkes, szépészeti tetováló

Boksay Eszter Krisztina– kozmetikus, szempilla stylist, lash lift, sminkes

 

BWNET online időpontfoglaló program a vecsési Harmónia Szépségszalonban

Minőségi változás a szalonban az online időpontfoglaló óta.

 

Azért döntöttem a BWNET online időpontfoglaló rendszer mellett, mert az lebegett a szemem előtt, hogy így a későbbiekben már nem kell a telefonokkal foglalkoznom. Nagyon nagy elégedettséggel tölt el, hogy rengeteg munkát el tudok végezni anélkül, hogy megzavarna a telefon és ez hatalmas szabadságot ad. A vendégeink rendkívül imádják, hogy éjjel nappal bejelentkezhet hozzánk. A munka nagyon jól szervezett lett, így sosem vállalom túl magamat. Hála a BWNET-nek nagy minőségi változás lett az egész munkarendemben.- mondta Abonyiné Erzsébet

 

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország