Hámlasztani jó!

Gondoltad volna, hogy már egyetlen testreszabott kozmetikai bőrmegújító arckezeléssel jelentős bőrfrissítő hatást érhetünk el! A siker kulcsa a megfelelően kiválasztott hámlasztási módszerben és az egészséges bőrépítő hatóanyagok kombinációjában rejlik!

Ki ne vágyna egy gyors és látványos bőrfiatalító arckezelésre? A nyári napozások után ősszel gyakran fakónak és élettelennek tűnik a bőr. A megvastagodott hámréteg miatt a kozmetikumok hatóanyagai is nehezebben szívódnak fel. A bőrmegújító eljárások  bármelyikét kipróbálhatod a Nagy Szépség Napon a részvevő BELICO kozmetikusoknál. Sőt! Most otthonra éjszakai bőrmegújító gyümölcssavas krémet adunk ajándékba!

 

Hogyan és mit válassz?

HIDROABRÁZIÓ

A leggyengédebb bőrmegújító eljárás, mely a vízsugár ultrahangos porlasztásával hat. Bármelyik bőrtípusnál alkalmazható ez a kellemes, mikro masszázs jellegű, bizsergető érzéssel járó hámlasztás. Kimondottan ajánlott a nehezen kitisztítható, mitesszeres bőrökre, hisz a hidroabrázió a pórusok tisztításával segíti a faggyúcsatorna kiürülését. A hidroabrázió után azonnal ragyogó, sima, egyenletes bőrt kapunk, egészséges kisugárzással.

AHA/GYÜMÖLCSSAV

Ne ijesszen meg senkit sem a “sav” kifejezés, hisz sokkoló hatás nélkül, gyengéden is eredményesek az AHA-savas bőrmegújító kezelések. Enzimek és gyümölcssavak szinergiájának köszönhetően, alacsony százalékú krémes pakolással oldjuk le az elhalt, megvastagodott hámsejteket. Szinte bármelyik bőrtípusnál alkalmazható, kellemetlen érzés és mellékhatások nélkül azonnal tapintható bőrmegújulást érünk el. Kimondottan ajánlott a pattanásokra hajlamos, olajos, tágpórusú bőrökre, hisz a bőrsimító, pórusösszehúzó hatása mellett jótékonyan hat a gyulladásokra is. De az érettebb bőrűek is imádni fogják, mivel a kezelés után azonnal halványabbak lesznek a bőrfelszíni ráncok, újra fiatalos, puha tapintású lesz a bőr.

MIKRODERMABRÁZIÓ

Gyémántfejes vagy alumínium kristályos gépi hámlasztás, melynek célja, hogy a bőr felső, elöregedett hámrétegének célzott és ellenőrzött eltávolításával serkentsük az új, fiatal bőrsejtek képződését. A nagyon elvékonyodott, rosaceás vagy durván aknés bőröknél nem javasolt a mikrodermabrázió. Minden egyéb esetben azonban a hámlasztó eljárások közül talán ez a leglátványosabb. A hámlasztás eredményét jelentősen befolyásolják a kezelésbe beépített hatóanyagok. A BELICO kozmetikusok speciális mélyrétegben felszívódó és bőrbeépülő hatóanyagokkal ötvözik ezt a hámlasztó eljárást, így bármelyik bőrprobléma kezelésének hatékonyságát jelentősen emelni tudják.

Az ősz a bőrmegújítás legideálisabb időszaka. Ezért a Nagy Szépség Nap keretében a BőrBarát hámlasztásra  jelentkező vendégeket a BELICO kozmetikusok most meglepik egy gyengéd otthoni éjszakai gyümölcssavas arckrémmel, mellyel 6 héten át gyengéden megújíthatjuk a bőrünket. Fogadjunk, hogy imádni fogod!

a nagy szépség nap

Kedvezmények október 8-án, A Nagy Szépség Napon!

Bőrtípusodnak megfelelő kényeztető BőrBarát hámlasztás+ AJÁDNÉK éjszakai hámlasztó krém.

Mindez kizárólag ezen a napon:

17.800,- Ft helyett 9.400,- Ft-ért!

 

A Nagy Szépség Nap akció az alábbi Belcio kozmetikusoknál érhetők el:

hausel-hajnalka kozmetikus budapest

Hausel Hajnalka

Makademia Anti- Aging Studio
Budapest V. kerület, Markó utca 7./6. emelet

ONLINE BEJELENTKEZÉS

birone_szucs_judit kozmetikus kecskemét

Bíróné Szűcs Judit

Dermmania Kozmetika
Kecskemét, Bihar utca 8./99. kapucsengő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

devenyiklara kozmetikus budapest 13. kerület

Dévényi Klára

Lari Kozmetika
Budapest, XIII. kerület
Kassák Lajos utca 11-13.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

balla_timea kozmetikus budapest 13. kerület

Bella Tímea

Marina Beauty Studio
Budapest, XIII. kerület
Danubius utca 4.

ONLINE BEJELENETKEZÉS

nemeth_alexandra kozmetikus budapest

Rakiás Alexandra

MELIA – Home of Beauty
Budapest, II. kerület
Keleti Károly utca 13/A alagsor 1/22 kapucsengő

ONLINE BEJELENTKEZÉS

korom_anita-1 kozmetikus siófok

Korom Anita

Symbol Szépségszalon
Siófok
Fő utca 174-176. 1/29.

ONLINE BEJELENTKEZÉS

tunyogi_rita-1 kozmetikus budapest

Tunyogi Rita

ZIRA Kozmetika
Budapest, XII. kerület
Kiss János altábornagy utca 23.

ONLINE BEJELENTEKZÉS

BWNet Magyarország