Hajvágó oktatófilm Hajas Lászlóval

Játék a rétegekkel - hajvágó oktatófilm Hajas Lászlóval, a L'Oréal Professionnel fodrász-nagykövetével.

Játék a rétegekkel - hajvágó oktatófilm Hajas Lászlóval, a L'Oréal Professionnel fodrász-nagykövetével.

Játék a rétegekkel, hajvágás lépésről lépésre egy 20 perces online oktatófilm keretében a L'Oréal Professionnel és Hajas László mesterfodrász jóvoltából.

 

Tanulj, fejlődj, inspirálódj bárhol, bármikor. Nincsenek korlátok, már csak rajtad áll szakmai tudásod fejlesztése.

Honnan jött az ötlet, hogy a Salon Expert Kongresszus színpadán látható nagyköveti frizurák technikai útmutatóját elérhetővé teszitek egy online oktatóanyag keretében? Mi a célotok ezzel?

Tudtuk, hogy a Kongresszuson egy hatalmas színpadon, nagyon sok néző előtt, viszonylag kevés idő alatt szinte lehetetlen mindent átadni, amit szeretnénk. Ezért az az ötletünk támadt, hogy a Kongresszusra készülve előre leforgatjuk a színpadon készülő hajvágásokat lépésről lépésre bemutató oktatófilmeket, és ezek révén a színpadi inspiráció mellett valódi, kézzel fogható ötleteket és ismereteket adunk fodrásztársainknak. Így egy 5 különböző, friss stílust képviselő hajvágásból álló kollekciót állítottunk össze, amelyek mindegyike megtanulható az oktatófilmekből.- árulta el Länger Jelena a L'Oréal Professionnel Termékdivíziójának oktatási és PR igazgatója

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

 

BWNet Magyarország