2018-07-01 15:19:41

GHD – AKTUÁLIS TRENDEK A HAJFORMÁZÁSBAN

A hajformázásra a végső forma kialakításának fontosságát néha hajlamosak vagyunk háttérbe szorítani, pedig a tökéletesen elkészített hajszín és forma megkoronozása a végső forma kialakítása, ami a vendéged számára igencsak szembetűnő, amikor a tükörbe néz.

 

A képzésen megmutatjuk, hogy a ghd márka nagykövetei milyen aktuális formákat ihlettek meg, milyen technikákkal készíthetőek el a különböző textúrák, így új formázási szolgáltatásokkal tudod bővíteni szalonod kínálatát, formázási készségeidet tudod fejleszteni.

Szeretnél gyorsan, de tartósan hajat formázni úgy, hogy közben maximális védelmet nyújtasz vendégeid hajának? Érdekelnek a szalonbeli munkafolyamatokat meggyorsító ghd hajformázási technikák? Szeretnél olyan eszközöket kínálni a vendégeidnek és használni a mindennapos szalonmunka során, amivel nem kell választani a frizura tartóssága és egészsége között? 

A ghd egy ikonikus márkává nőtte ki magát világszerte. Neves stylistok és hírességek tették le voksukat a márka mellett: Kate Hudson, Kate Perry, Victoria Beckham vagy David Babaii, a hollywoodi sztárok mesterfodrásza.

 

OKTATÁS IDŐPONTJA:          

2018. november 12. (hétfő)

 

OKTATÓK:                              

Képíró Tamás, Pápai Gábor  

 

OKTATÁS IDŐTARTAMA:       

10.00 – 16:00

 

OKTATÁS HELYSZÍNE:

Wella Studio Budapest, 1117 Budapest, Alíz utca 4., Office Garden 3.

 

TANFOLYAM DÍJA:                 

20.000 Ft  (Sirowa Hungary partnerek 50%-os kedvezményben részesülnek)

Az oktatást megelőzi egy díjmentes online előkészítő elméleti kurzus (1 óra), melynek részleteit E-MAILBEN fogjuk elküldeni a jelentkezők részére.

 

A tanfolyam elvégzését oklevéllel igazoljuk.

 

JELENTKEZEM AZ OKTATÁSRA (kattints)

 

 

Wella Professionals Digitális Programfüzet 2018. ősz-tél ide kattintva elérhető a bwnet.hu oldalán.

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!