GHD a hajformázás élménye- szakmai vélemény oktató fodrászoktól

GOOD HAIR DAY - A HAJFORMÁZÁS ÉLMÉNYE!

CSONKA TIMIVEL ÉS PÁPAI GÁBORRAL BESZÉLGETTÜNK A GHD HAJFORMÁZÁSI TAPASZTALATOKRÓL

A Wella Professionals oktató fodrászaitól szerettük volna megtudni, mit is gondolnak erről az igazán luxus életérzést sugárzó márkáról. Mitől olyan különleges, miért nyújtja minden egyes eszköz a hajformázás élményét, és hogyan varázsol minden nő számára valóban csodás napot!

GOOD HAIR DAY - A HAJFORMÁZÁS ÉLMÉNYE!<br />
<br />
CSONKA TIMIVEL ÉS PÁPAI GÁBORRAL BESZÉLGETTÜNK A GHD HAJFORMÁZÁSI TAPASZTALATOKRÓL<br />
<br />
A Wella Professionals oktató fodrászaitól szerettük volna megtudni, mit is gondolnak erről az igazán luxus életérzést sugárzó márkáról. Mitől olyan különleges, miért nyújtja minden egyes eszköz a hajformázás élményét, és hogyan varázsol minden nő számára valóban csodás napot!<br />

ghd magyarország​, ​ghd termékek​, ​ghd vélemények​, ​ghd hajvasaló​, ​ghd hajszárító​, ​ghd platinum​, ​ghd hajgöndörítő​, ​ghd hajvasaló árgép

Először is szeretnénk gratulálni! Egy igazán nagyszerű és látványos show-val készültetek a közönség számára a Wella Studio Budapest megnyitóján, rendkívül népszerűek voltatok a visszajelzések alapján.

TIMI: Köszönjük szépen, életem egyik legcsodásabb napja volt, imádok ezzel a csapattal dolgozni.

GÁBOR: Köszönöm. Hatalmas megtiszteltetés és egyben felelősség is volt számomra a felkérés. Jó ehhez a csapathoz tartozni.

 

Hol ismerkedtél meg a ghd eszközeivel?

TIMI: A ghd márka nem volt teljesen ismeretlen számomra, hiszen londoni szakmai útjaim során már többször találkoztam a márkával. Pár hónapja kaptam meg az első ghd Air hajszárítómat és Platinum hajvasalómat. Bebizonyosodott számomra, hogy miért is felső kategóriás mindegyik ghd eszköz. Nem csak egy hajformázót vehettem a kezembe, hanem ezen eszközöknek köszönhetően olyan technológiai újdonságokkal dolgozhatok, melyek a formázás mellett a vendégeim hajának egészségét és minőségét is megőrzik, hiszen a ghd eszközök fejlesztése során ez elsődleges szempont. Ergonómiai tervezését tekintve is tökéletes a mindennapi használat során.

ghd magyarország​, ​ghd termékek​, ​ghd vélemények​, ​ghd hajvasaló​, ​ghd hajszárító​, ​ghd platinum​, ​ghd hajgöndörítő​, ​ghd hajvasaló árgép

Mik voltak az első tapasztalatok?

TIMI: Első körben, a kíváncsiságomnak eleget téve összehasonlítottam az új ghd hajformázóimat az eddig használt eszközeimmel. Az eredmény azonnal meggyőzött, hogy a továbbiakban csakis ezekkel az eszközökkel dolgozom tovább. A hajszárítóval valóban sokkal gyorsabban, fele annyi idő alatt megszárítottam a hajat, ami egyrészről erőteljes motorjának köszönhető, mely magas nyomású levegőt biztosít. Attól sem kell félni, hogy a forró levegő miatt esetleg roncsolódik a haj, mivel ionos technológiájának köszönhetően már szárítás közben regenerálja és védi a hajat a kiszáradástól, a nedvességet pedig a haj szerkezetébe zárja. A hajformázó pedig, mivel hasonló formájú, mint a régi, így optimálisan tudtam tesztelni ugyanazon a hajon. A hajat ketté választottam és az egyik felét a ghd Platinummal, másik felét a régi hajvasalómmal formáztam. Másfél óra múlva, a hajnak azon a felén, amelyiket a ghd eszközömmel formáztam, tökéletes tartást tapasztaltam, a másik oldal pedig jelentősen vesztett eredeti formájából. Csodálatos, hogy milyen eredményeket lehet elérni a ghd eszközeivel, szerelem volt első látásra és használatra.

GÁBOR: Engem az Air hajszárító ergonomikus kialakítása fogott meg, mely kialakítása könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, akár jobb-, akár balkezes vagy, mivel a kezelőgombok a markolat hátsó részén találhatóak. A súly eloszlás kiegyensúlyozottságot biztosít, ami nem erőlteti meg sem a csukló- sem a kéz izületeit, mely rendkívül fontos számunkra a mindennapok során. A márka a hajszárító pontos tartására is javaslatot ad, mely bevallom elsőre számomra is furcsa volt, de az alkalmazás során megtapasztaltam, hogy valóban sokkal kíméletesebb a kezemnek és a csuklómnak, kevesebb terhelés éri.

ghd magyarország​, ​ghd termékek​, ​ghd vélemények​, ​ghd hajvasaló​, ​ghd hajszárító​, ​ghd platinum​, ​ghd hajgöndörítő​, ​ghd hajvasaló árgép

 

Szerinted melyek azok a tényezők, amelyek a ghd márkát és eszközöket világszerte sikeressé és népszerűvé teszik?

GÁBOR: A technológiai háttér, annak folyamatos fejlesztése és tesztelése, mindez letisztult, elegáns termékmegjelenéssel párosulva. A ghd hajformázóit nem véletlenül használják hollywoodi sztárok, és világszerte a divatvilág minden fontosabb eseményén jelen van a backstage-ben. Ezen kívül szerintem legnagyobb erőssége a haj minőségének a megóvása úgy, hogy maximálisan tartós formázást eredményez, a festett haj színét is óvja.

ghd magyarország​, ​ghd termékek​, ​ghd vélemények​, ​ghd hajvasaló​, ​ghd hajszárító​, ​ghd platinum​, ​ghd hajgöndörítő​, ​ghd hajvasaló árgép

A ghd eszközei nem csak nektek fodrászoknak érhető el, hanem vendégeiteknek is.

TIMI: Én nagyon örülök neki, hogy nem csak nekünk fodrászoknak, hanem vendégeink számára is elérhetőek az eszközök. A vendégeim mindig örülnek, ha tanácsokkal látom el őket, így most már az otthoni hajformázás terén is hatékony eszközöket tudok a kezükbe adni. A rohanó mindennapok során számukra is fontos a gyors hajszárítás vagy hajvasalás, az egészséges és fényes haj pedig mindenki számára fontos szempont. A hajvasalókból több féle típust is kínál a márka, pár kérdésből pedig gyorsan kideríthető, hogy melyik az adott vendég számára legmegfelelőbb hajvasaló.

 

Mi a helyzet azokkal a vendégekkel, akiknek vastagszálú és nehezen kezelhető, vagy éppen vékonyszálú hajuk van? Nekik is bátran ajánlod a ghd eszközeit?

TIMI: Természetesen, hiszen a ghd hajformázók ideálisak minden hajtípus számára. A hajvasalók tekintetében pedig a széles kínálatnak megfelelően a hajtípusnak, hajhossznak, életstílusnak megfelelően tudunk hajformázót javasolni. Tökéletes végeredményt biztosítanak legyen szó normál, vékonyszálú hajtípusról, de a legmakacsabb hajú vendégeimnek is bátran ajánlom. Eszméletlenül tartós hullámokat és egyenes, fényes frizurát tudok alkotni a ghd eszközeivel.

ghd magyarország​, ​ghd termékek​, ​ghd vélemények​, ​ghd hajvasaló​, ​ghd hajszárító​, ​ghd platinum​, ​ghd hajgöndörítő​, ​ghd hajvasaló árgép

A nők nagy része nem szívesen formázza a haját minden nap, mert félnek a károsodástól. A ghd termékeivel hajuk egészsége valóban biztonságban lehet?

GÁBOR: Maximálisan, a ghd hosszas kutatás után megállapította, hogy a hajformázók használatánál a haj számára az ideális hőfok 185 °C, ezen a hőmérsékleten tartósan formázható a haj anélkül, hogy sérülne. Ezen hőfok alatt nem érjük el a kívánt formát és nem lesz tartós, magas hőfokot alkalmazva pedig már visszafordíthatatlan sérülések keletkeznek a hajszálakban. A hajvasalókba beépített szenzorok illetve a fűtőszálak technikai képessége, hogy egyenletes 185°C hőfokon tartják használat közben is a formázó lapokat, egészen a haj tövétől a végekig. Ennek a technológiának köszönhetően nem kell a frizurán többszöri áthúzást végezni, elég egyszer átmenni egy tincsen a kívánt hatás eléréséhez, ezzel időt takarítunk meg.

ghd magyarország​, ​ghd termékek​, ​ghd vélemények​, ​ghd hajvasaló​, ​ghd hajszárító​, ​ghd platinum​, ​ghd hajgöndörítő​, ​ghd hajvasaló árgép

Mit gondolsz arról, hogy a ghd egy új stílust és „Good hair day”-t ígér a nők számára?

GÁBOR: A mai rohanó világban a nőknek nagyon kevés idejük van reggelente a hajformázásra, így a ghd termékek használata a legideálisabb számukra, mivel hatékonyak és gyorsak, így nagy mértékben megkönnyítik a hajformázást. Ezen kívül a különböző technikák használata, melyeket ajánlani szoktam a vendégeimnek, egész nap tartós stílusos megjelenést kölcsönöznek számukra. Szalonomnak fontos, hogy a vendégeinknek minden egyes napja „Good hair day” legyen, így fontos, hogy megfelelő eszközökkel és tanácsokkal lássuk el őket.

 

Az újonnan megnyílt Wella Studioban a ghd oktatások már elindultak. Miért tartod rutinos fodrászok számára is hasznosnak?

GÁBOR: Mindig vannak újabb és újabb, vagy praktikusabb technikák, amiket a szalonban kiválóan tudunk alkalmazni, így ez a tanfolyam kezdő vagy rutinos fodrászok részére is tartogat meglepetéseket, ez be is bizonyosodott az elmúlt oktatások során. Általánosságban is fontosnak tartom, hogy 1-1 oktatás keretein belül bővítsük tudásunkat, kövessük a trendeket, illetve számomra mindig feltöltődéssel jár valami újat tanulni.

ghd magyarország​, ​ghd termékek​, ​ghd vélemények​, ​ghd hajvasaló​, ​ghd hajszárító​, ​ghd platinum​, ​ghd hajgöndörítő​, ​ghd hajvasaló árgép

A Wella Studió megnyitó eseményén a ghd eszközökkel készítettétek el a modellek frizuráit! Mit gondoltok, milyen volt velük dolgozni?

TIMI: A nyitó esten a Gold mini és a Platinum hajvasalókat használtam a kívánt formák kialakításához. Imádtam! Jó élmény volt velük dolgozni, illetve egy nagyon fontos tapasztalatot szereztem: a délelőtti órákban göndörítettem be a modelljeim haját és arra számítottam, hogy a bemutató előtt egy kis igazításra lesz szükség. Ezzel szemben a délutáni órákban is ugyanolyan tökéletes állapotban volt az elkészített hajuk, nem volt szükség javításra, semmi tuning, semmi rásütés, csak egyszeri tökéletes hajformázás! Különböző hajhosszokkal és textúrájú hajakkal dolgoztam aznap és azt tapasztaltam, hogy mind tökéletesen tartós maradt. Ezt az érzést, mindenkinek ki kell próbálnia, ez tényleg maga a hajformázási élmény!

GÁBOR: A megnyitóra való aktív felkészülési folyamat során a hajformázó eszköz sokoldalúságát fedezhettem fel. Nem csak egyféle frizura készíthető velük, hanem lehetőségek tárháza áll rendelkezésünkre, ezáltal könnyen lehet játékosságot vinni a frizurák készítésébe. Egy eszköz több technikai elemet is rejt magában. Az elkészíthető frizurák a végtelenségig kombinálhatók, emellett pedig nagyon tartós eredményt érhetünk el, mindegy milyen stílust formázunk.

 

pápai gábor, csonka tímea, wella, wella professionals, bwnet, beauty world net, online időpontofglalás, fodrász, fodrászat, fodrász oktatás, fodrász bemutató,

Fotók: Bencze Zoltán

Első képen Pápai Gábor munkája található, a második és harmadik képen pedig Csonka Tímeáé.

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország