2023-05-31 12:00:00

Újdonság: Redken Color Gels Oils- ammóniamentes gél állagú tartós hajfesték

Az ősz haj elfedésének innovációja folyamatosan fejlődik, de a Redken legújabb terméke nem csak elfedi, hanem ápolja és ragyogóvá is teszi azt!

Az új Redken Color Gels Oils egy áttörést jelentő ammóniamentes gél állagú tartós hajfesték, amely akár 100%-os őszhajfedést biztosít. Amellett, hogy gyönyörű színt és hibátlan fedést nyújt, a Redken újdonsága a haj ápolásához és ragyogó fényének fenntartásához is hozzájárul.

Tudj meg többet a Redken Color Gels Oils ammóniamentes gél állagú tartós hajfestékéről.

ujdonsag_redken_color_gels_oils_ammoniamentes_gel_allagu_tartos_hajfestek

Megfiatalodott megjelenés az ammóniamentes hajfestékkel

A Redken újdonsága, a Color Gels Oils vizes alapú, ammónia- és szilikonmentes, folyékony tartós hajfesték, amelyben a lúgos hatóanyag szerepét az ammónia helyett a MEA tölti be. A festékek 2% sárgabarackmag-olajat tartalmaznak. Nemcsak, hogy elfedik az ősz hajszálakat, de az intenzívebb kondicionáló és fényfokozó hatásnak köszönhetően megfiatalodott megjelenést kölcsönöznek a hajnak.

  • Akár 78%-kal ragyogóbb* és akár 30%-kal kondicionáltabb haj**
  • Minden árnyalat akár 100%-os őszhajfedést biztosít
  • 2% sárgabarackmag-olajjal gazdagított összetétel a selymesen sima hajért
  • Tökéletesen telített, élénk színeredmények bármilyen típusú és textúrájú hajon
  • Ammóniamentes összetétel, kellemetlen szagok nélkül
  • Tökéletesen megtapad, így nem folyik le a hajról
  • Használatához nincs szükség különleges előhívóra
  • Tökéletes párost alkot a folyékony Shades EQ színezőkkel

*Natúr hajjal összehasonlítva.

**Kondicionáló hatással nem rendelkező samponnal összehasonlítva.

 

ujdonsag_redken_color_gels_oils_ammoniamentes_gel_allagu_tartos_hajfestek

Ne csak elfedd az ősz hajszálakat, ápold is őket, hogy újra ragyogjanak!

Az őszhajfedés gyakorlatilag a természetes és az ősz hajszálak közötti kontraszt minimalizálását jelenti. A lehető leghatékonyabb őszhajfedés elérése érdekében olyan keveréket készítsetek, amely a természetes hajszínnél maximum két színmélységgel világosabb.

Mindegyik Redken Color Gels Oils festékárnyalat, a Clear kivételével, barna–világosbarna alapot tartalmaz, és akár 100%-ban fedi az ősz hajat. Ezért az őszhajfedéshez kiválasztott festéket nem szükséges NN árnyalatokkal keverni. Az egyes festékárnyalatok jelölése (színmélység és színárnyalat) megmutatja az adott hajfesték őszhajfedési képességét. Ammóniamentes hajfesték, ami az ősz haj két problémájára is megoldást nyújt:

  • Látvány: A haj őszülését a melanintermelés csökkenése, azaz a hajszálak festékanyagának elvesztése okozza. A Redken Color Gels Oils minden árnyalata akár 100%-os őszhajfedést és gyönyörű, élénk, telített színeredményeket biztosít.
  • Állapot: Az ősz haj gyakran nehezen kezelhető és fénytelen. A Color Gels Oils akár 78%-kal ragyogóbbá* és akár 30%-kal kondicionáltabbá teszi a hajszálakat**, aminek köszönhetően szinte megfiatalítja a hajat.

*Natúr hajjal összehasonlítva.

**Kondicionáló hatással nem rendelkező samponnal összehasonlítva.

 

ujdonsag_redken_color_gels_oils_ammoniamentes_gel_allagu_tartos_hajfestek

Monokromatikus és telített színeredmény az ammóniamentes hajfestékkel

A monokromatikus színek ugyanannak az árnyalatnak, tónusnak vagy színhatásnak az összes létező változatát jelentik. A monokromatikus színskála az alapszín vagy árnyalat világosabb és sötétebb változatai között mozog.

A Redken Color Gels Oils valamennyi árnyalatcsaládja monokromatikus színskálát követ, ami annyit jelent, hogy ugyanannak az elsődleges és/vagy másodlagos árnyalatnak a világosabb és sötétebb változataiból áll, harmadlagos vagy bármilyen más árnyalat megjelenése nélkül. A Redken Color Gels Oils festékárnyalatok tökéletesen telített őszhajfedést és színeredményt biztosítanak. 

 

ujdonsag_redken_color_gels_oils_ammoniamentes_gel_allagu_tartos_hajfestek

Redken Color Mantra az ammóniamentes hajfestékkel

A Redken a „zóna” kifejezést használja a hajszál egyes részeinek megjelölésére. A hajat 3 zónára osztja, aminek oka, hogy minden zóna eltérő módon fogadja be a festéket a haj állapotától függően. A zónák lényegének megértése segít a hajrostok egészségének megőrzésében és az egyenletes színeredmény elérésében. A Redken Color Mantra zónák:

  • 1. zóna: A haj kb. első 2,5 cm-e. A hajnak ezt a részét hajtőnek vagy lenövéseknek is nevezik.
  • 2. zóna: A hajszál középső része, azaz a hajhossz, amely ott kezdődik, ahol az 1. zóna véget ér, és akár a hajszál végéig is érhet.
  • 3. zóna: A hajszál rendkívül porózus része (hajvégek), vagy a vállak vonala alá nyúló hajrész (nem minden hajnak van 3. zónája).

Redken Color Gels Oils felvitele a hajtőnél

A hajtőnél végzett felvitelnél minden esetben száraz hajon kezdjétek a munkát, és osszátok a hajat négy részre. 0,5 cm-es passzékkal dolgozzatok. Tartsátok be a „Kikeverés és hatóidő” táblázatban szereplő keverési arányt és az előírt hatóidőt. Öblítsétek le a hajat, és mossátok meg Redken Hair Cleansing Cream samponnal. A keveréket felvihetitek keverőtál és ecset segítségével vagy applikátor használatával is.

Színfrissítés a 2. és a 3. zónában

Használjátok az 1. zóna színeredményéhez illeszkedő Shades EQ árnyalatot. Hagyjátok fenn maximum 20 percig, hőhatás nélkül. Ha a hajnak van 3. zónája (porózus hajvégek), rövidítsétek le a hatóidőt, vagy hígítsátok fel a keveréket. A hajszálak megfelelő pigmentálásának ellenőrzése érdekében végezzetek tincstesztet.

 

ujdonsag_redken_color_gels_oils_ammoniamentes_gel_allagu_tartos_hajfestek

Különbségek a Redken további Color Gels hajfestékeitől

A Redken kínálatában további Color Gels termékek is elérhetőek: a Color Gels Lacquers és a Color Gels Lacquers 10 Minute. 

A Redken Color Gels Oils termékcsaládot az a tulajdonsága különbözteti meg a legjobban az elődöktől, hogy MEA és ammóniamentes összetétellel rendelkezik. A Color Gels Lacquers 10 Minute festékekhez hasonlóan akár 100%-os őszhajfedést biztosít, miközben a Color Gels Lacquers csak meghatározott árnyalatok esetében képes erre. 

Az újdonság egyedülálló módon 2% barackmag-olajat tartalmaz. A világosítás mértéke és a hatóideje megegyezik a Color Gels Lacquers termékekkel, hiszen mindkettő akár 3 színmélységnyi világosításra képes és 20-45 perces hatóidővel rendelkezik.