2024-02-24 12:00:00

Új szépségszalon Törökbálinton - Bővült a Móka Hair

A Móka Hair szépségszalon Törökbálinton exkluzív környezetben várja vendégeit! A fodrászat az új szalonban kibővült szempilla és szemöldök styling, valamint manikűr szolgáltatásokkal is a teljeskörű kényeztetés érdekében. A vendégeket összetartó, professzionális csapat várja, akik minden igényt naprakészen tudnak teljesíteni!

Ismerd meg a Móka Hair szépségszalont Törökbálinton, és fedezd fel a sokszínű szolgáltatásaikat!

uj_szepsegszalon_torokbalinton_moka_hair

Új szépségszalon Törökbálinton, ahol jó hangulatban várnak

,,A biatorbágyi üzlet beindulásával megkerestek bennünket a törökbálinti helyiséggel kapcsolatban, így a lehetőség talált meg bennünket. Akkor jöttünk rá, hogy minden adott hozzá: ismerünk még olyan szakembert, aki szívből csinálja a munkáját, szépen dolgozik, szeret tanulni, a vendégei imádják és a visszajelzések szerint igény is van arra, amit csinálunk és tetszik a vendégeknek, hogy csapatként működünk.

 Fő szempontunk az volt, hogy a vendég és a szakember is szívesen jöjjön be. Nálunk mindenki imádja a munkáját és hobbiként éli meg: ,,Jól csak a szívével lát az ember." Nagyon fontosnak tartjuk a jó hangulatot az üzletben.

Az álmunk egy fodrászat volt... De mostanra van egy fodrászatunk, amit teljesen belaktunk, és van egy mondhatni szépségszalonunk, amit még a vendégeink igényei szerint bővítgetünk." - Tóth Mónika, a Móka Hair szépségszalon tulajdonosa

 

uj_szepsegszalon_torokbalinton_moka_hair

Kibővült szolgáltatások a törökbálinti szépségszalonban

,,Az üzlethelyiség kialakításakor már tudtuk, hogy Törökbálinton több szolgáltatást szeretnénk nyújtani hasonló mentalitással és hozzáállással.

Sejtettük, hogy a megfelelő szakemberek megtalálása nem lesz egyszerű feladat, de nem siettük el, végig az egységes üzlet képe volt előttünk.

Főként manikűröst szerettünk volna, de egy ,,véletlen" folytán megtalált bennünket Kriszti, aki szempilla és szemöldök stylistként bontogatta a szárnyait. Első találkozásunk után nem is volt kérdés egyikünk számára sem, hogy szeretnénk együtt dolgozni, így kis átalakítás után ő csatlakozott a csapatunkhoz. Utána találtunk rá Katira, aki manikűr és köröm designerként csatlakozott hozzánk." - Tóth Mónika, a Móka Hair szépségszalon tulajdonosa

 

uj_szepsegszalon_torokbalinton_moka_hair

A munka szeretete a fejlődés kulcsa

,,Folyamatosan képezzük magunkat, hogy naprakészek legyünk a szakma minden területén. Ha valami újat tanulunk, azt mindig kedvezményes áron vezetjük be, hogy mi is meggyőződjünk az adott szolgáltatás hosszútávú eredményéről és kellő rutinnal tudjuk azt elvégezni, amikor már bekerül a foglalható szolgáltatások közé. 

Mindenki a saját erősségeihez passzoló feladatokat vállalja, és építő kritikáért bármikor bátran tudunk egymáshoz fordulni. Mindenki másban tapasztaltabb, valaki a szabad kezes technikákban mozog otthonosabban, más a férfi hajvágások területén teljesedik ki és van, akinek a festés az erőssége.

Mi csak olyan munkát végzünk el, amit szívesen csinálunk, mindenkinek jobb az, ha szakember is örömét leli az alkotásban." - Tóth Mónika, a Móka Hair szépségszalon tulajdonosa

 

uj_szepsegszalon_torokbalinton_moka_hair

A legújabb szolgáltatások a törökbálinti szépségszalonban 

,,Teljes körű szemöldök stylinggal foglalkozom, laminálok, formázok, tartós festéseket csinálok és már kezeléseket is a hiányosabb szemöldökökre. Emellett a szolgáltatásaimhoz tartozik a tartós alsó és felső szempilla göndörítés, a festés és szintén a dúsító, erősítő kezelések." - Galba Krisztina, szempilla és szemöldök stylist

 

uj_szepsegszalon_torokbalinton_moka_hair

Teljeskörű szépülésre vágysz Törökbálinton? Jelentkezz be online a Móka Hair szépségszalonba!  

A Móka Hair szépségszalon szakemberei várnak téged is Törökbálinton! Csodáld meg az általuk készített professzionális frizurákat, műszempillákat és manikűröket, és jelentkezz be hozzájuk online! 

 

Móka Hair Törökbálint
2045 Törökbálint
Nádasdy Tamás utca 2

 

Online időpontfoglalás

 

Ez is érdekelhet: 

Legtrendibb bob frizurák minden korosztálynak

Fiatalos félhosszú frizurák 40 felett: stílusos választások

Milyen fazonú frizura áll jól az arcformád szerint? - Segítünk!