2022-03-30 09:42:04

Új IGORA ROYAL Highlifts - A hidegszőke hajért

A vendégek minden eddiginél nagyobb igényt támasztanak a kifinomultabb
színeredmények iránt, miközben szeretnék megőrizni hajuk egészségét és ragyogását a szőkítő vagy melír szolgáltatások során. Ehhez a fodrászoknak olyan termékekre van szükségük, amelyek még erősebb világosító és semlegesítő teljesítményt biztosítanak, és extra védelmet nyújtanak a haj számára. A Schwarzkopf Professional figyelembe vette a hidegszőke árnyalatok iránt növekvő igényeket, és megújította IGORA Royal Highlifts sorozatát, kifejezetten a ragyogó, hidegszőke árnyalatok alkotásához. Bemutatjuk az új IGORA Royal Highlifts-et!

uj_igora_royal_highlifts

IGORA - Légy az a colorist, aki mindig is lenni akartál!

Az IGORA küldetése, hogy minden colouristot képessé tegyen a legelbűvölőbb lookok megalkotására, kreativitásuk valamennyi aspektusának kibontakoztatására, valamint arra, hogy kielégítsék vendégeik igényeit, és segítsenek kifejezni egyedi szépségüket. Ha rákeresel a "szőke haj" kifejezésre, több száz szőke eredményt találsz, amelyek mind mélységben, mind tónusirányban, technikában és színeredményben különböznek egymástól. Ha szőkéről van szó, nincs két egyforma szolgáltatás. Nem csupán számos technika és felviteli módszer létezik, hanem rengeteg tónusirányból és a szőke hajszínek széles skálájából választhatunk. Emiatt különösen nagy kihívást jelent, hogy teljesíteni tudd vendégeid kívánságait, ha szőke hajról van szó.

 

“A szuper technológiánknak köszönhetően korlátlan lehetőségeim vannak, hogy bármilyen tökéletes szőkét megalkothassak. A legvilágosabb platinától a krémes bézseken keresztül a napcsókolta tónusokig és még azokon is túl bármit.”

Lesley Jennison, Schwarzkopf Professional Nemzetközi Nagykövet (@lesleyjennison)

 

IGORA ROYAL Highlifts - a legfényesebb és legtisztább szőke eredményekért

Az IGORA ROYAL Highlifts árnyalatok lehetővé teszik számodra, hogy az a colorist légy, aki mindig is lenni akartál. Hiszen minden veled kezdődik. 
A Schwarzkopf Professional megérti a hidegszőke eredmények iránti igényt. Átdolgozásra került a portfólió, amely a 10-es és 12-es színmélységen alapuló árnyalatokat tartalmazza, lehetővé téve az akár 4 vagy 5 színmélységnyi világosítást. Az innovatív TrueLift Komplexnek és a Bonding-technológiának köszönhetően az IGORA ROYAL Highlifts erőteljesebb világosítást biztosít, miközben intenzíven semlegesíti a meleg melléktónusokat, és védi a belső hajszerkezetet a szőkítés során.


uj_igora_royal_highlifts

IGORA ROYAL Highlifts – Világosítás és technológia

Az IGORA ROYAL Highlifts árnyalatokat kifejezetten azok a vendégek számára lett megalkotva, akik természetes hatású, hidegszőke eredményekre vágynak, érzékeny hajszerkezetük károsodása nélkül. Az egyedülálló TrueLift Komplex-szel ellátott, innovatív formula a festékpigmentek és világosító összetevők optimalizált kombinációját tartalmazza, amely még intenzívebb világosítást nyújt, miközben semlegesíti a meleg melléktónusokat a tökéletes színeredményekért. A közvetlenül a festékkrémbe épített, innovatív Fibre Bond-technológia hatékonyan védi a kötéseket a hajszerkezeten belül a szőkítés során. Az IGORA ROYAL Highlifts árnyalatok használatakor egy védőréteg alakul ki a hajkötések körül, amelynek köszönhetően kevesebb kötés semmisül meg, mint a Fibre Bond-technológia nélküli szolgáltatás során.

uj_igora_royal_highlifts

IGORA ROYAL Highlifts - Ultra Blonde 10- sorozat

Fedezd fel az átdolgozott 10- sorozatot, amely még intenzívebb világosító teljesítménnyel és egyedülálló pigmentkombinációval rendelkezik, hogy optimális semlegesítést biztosítson a kiváló szőke eredményekért.

 

Jellemzők:
- 4 színmélységnyi világosítás
- Optimális semlegesítés
- 7-es és 8-as alapokhoz 


IGORA ROYAL Olaj Színelőhívó: 
- 9% 30 Vol. (akár 3 színmélységnyi világosítás)
- 12% 40 Vol. (akár 4 színmélységnyi világosítás)

 

Keverési arány:
- 1:1 (festékkrém: IGORA ROYAL Olaj Színelőhívó) 

 

Hatóidő:
30-45 perc

 

A kívánt eredmény kiválasztása:

Maximális világosítás vagy erős semlegesítés – ennek megfelelően válaszd ki a világosító árnyalatot. A legerősebb semlegesítés a 10-21, majd a 10-1 használatával érhető el. A semlegesítési erő higításához vagy tiszta világosításhoz használd a 10.0-t. 

 

Szakértői tippek világosításhoz:

Ha hideg árnyalatokat használsz, a kontúrban lévő vékony szálakat kend fel utoljára, elkerülve az esetleges pigmentlerakódást vagy túlsemlegesítést.

 

IGORA ROYAL Highlifts - Special Blonde 12- sorozat

Fedezd fel az átdolgozott 12- sorozatot, amely megújult pigment-kombinációjával optimálisan semlegesíti a nem kívánt melegséget, intenzív világosító teljesítményével pedig mesésen ragyogó szőke eredményeket biztosít. 

Jellemzők: 
- 5 színmélységnyi világosítás
- Optimális semlegesítés 
- 6-7-8-as alapokhoz

 

IGORA ROYAL Olaj Színelőhívó: 
- 9% 30 Vol. (akár 4 színmélységnyi világosítás) 
- 12% 40 Vol. (akár 5 színmélységnyi világosítás) 

 

Keverési arány: 
- 1:2 (festékkrém: IGORA ROYAL Olaj Színelőhívó) 

 

Hatóidő: 
30-45 perc 

 

A kívánt eredmény kiválasztása: 

Maximális világosítás vagy erős semlegesítés – ennek megfelelően válaszd ki a világosító árnyalatot. A legerősebb semlegesítés a 12-21, majd a 12-2 használatával érhető el. A leglágyabb semlegesítés a 12-1 használatával érhető el. A semlegesítési erő higításához vagy tiszta világosításhoz használd a 12.0-t

 

Szakértői tippek a világosításhoz:

Vidd fel a festéket vékony leválasztásonként, és vond be a hajat bőséges mennyiségű termékkel. Ha hideg árnyalatokat használsz, az első alkalommal ne vidd fel a terméket a hajszálaktól legfeljebb 2 cm-re lévő területre. A túlpigmentálás megelőzése érdekében erre a területre vidd fel utoljára a semlegesítő árnyalatot. Hagyd hatni a fej többi részén legfeljebb 15 percig, majd vidd fel a tövekre, és hagyd hatni további 30 percig.


uj_igora_royal_highlifts
 

IGORA ROYAL Highlifts x Essential Looks (cím-link)

A Schwarzkopf Professional Essential Looks Kollekciója egy állandó inspirációs és innovációs forrás a fodrászok és végfelhasználók számára egyaránt. A legújabb kollekció az IGORA ROYAL Highlifts árnyalatok segítségével létrehozott izgalmas, új lookokat mutatja be. A TOUGH ICON trend szemet gyönyörködtető szalon lookja például az IGORA ROYAL Highlifts sorozatot állítja a középpontba egy káprázatos, jégszőke eredménnyel. Egy erőteljes, mégis titokzatos look, amely a legtisztább és leghidegebb szőke eredményt adja a színsemlegesítésen és a lágy pasztellszínek rejtett játékán keresztül.