2018-06-07 14:19:38

ÜDVÖZLÜNK WELLA STUDIO BUDAPEST, AHOL MI FODRÁSZOK OTTHON VAGYUNK!

A magyar fodrász történelem újabb jeles dátummal bővült. Közel 20 év után a mai modern oktatási rendszerhez illő és minden igényt kielégítő oktatási központot nyitott a Wella Professionals hazai forgalmazója.

A Sirowa Hungary csapata örömmel tájékoztatja a magyar fodrász közönséget, hogy a Wella Studio Budapest 2018. június 1-jén megnyitotta kapuit.

Az oktató központ Budapesten a 11. kerület nívós negyedében, az Alíz utcában várja a fodrászokat. A Sirowa csapat célja olyan modern, a legújabb technológiával felszerelt komplexum létrehozása volt, amely mind funkcionalitásában, mind megjelenésében, design tekintetében is tökéletes otthont ad a Wella Professionals oktatásainak, illetve infrastruktúra tekintetében is kedvező feltételekkel bír. Az oktatások fókuszában a 100%-os figyelem áll. Ez az a hely, ahol igazi kikapcsolódás vár, feltöltő újdonságokkal találkozhatsz, ahol ki tudsz szakadni a hétköznapokból, ahová bármikor beugorhatsz.

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet

Fotó: Jenei Ferenc

Wella Studio Budapest- ahol minden fodrász otthon van 

A megnyitó eseményen résztvevő fodrászok személyre szóló Boarding Pass-szal vehettek részt, mely egy valódi utazás kezdetét szimbolizálta. Így invitálták a fodrászokat a Wella Professionals oktatásának egy merőben új dimenziójába.

beauty world net, Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwne, wella termékek.jpg

Fotó: Jenei Ferenc

A megnyitón a csapat egy kellemes állófogadás keretén belül üdvözölte a fodrász partnereket, mindenkinek lehetősége volt megtekinteni a modern oktatási környezetet.

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet

Fotó: Jenei Ferenc

A WELLA STUDIO BUDAPEST jóval több, mint egy oktató központ. A cél a magyar fodrász közösség otthonának megteremtése volt modern, barátságos környezetben. 

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet

Fotó: Jenei Ferenc

A Wella Studio Budapest kapuit hivatalosan a Sirowa Hungary Kft. vezetősége nyitotta meg: Komjáti Gábor ügyvezető igazgató, Takács Tamás kereskedelmi vezető és Pál Gabriella marketing és oktatási vezető is köszöntötte a fodrász közönséget. A cég oszlopos tagjai és vezetői vágták el a piros szalagot a stúdió nyitásakor.

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwne, wella termékek.jpg

Fotó: Jenei Ferenc

A fogadtatásban és a köszöntő beszédekben is érezhető volt, hogy a Wella Studio Budapest nem csupán egy oktató központ hivatott lenni, a cél a magyar fodrász közösség otthonának megteremtése volt. Éppen ezért már a helyszín kiválasztásánál, illetve a tervezésnél is fontos szerepet játszott egy otthonos, barátságos közösségi tér megteremtése, ahová az oktatásokon felül bárki bármikor betérhet akár egy kávéra, vagy egy kellemes beszélgetésre.

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwne, wella termékek.jpg

Fotó: Jenei Ferenc

„A magyar fodrász közösségnek határozott igénye van arra, hogy ne csak szakmai eseményeken találkozzanak egymással, hiányzott egy folyamatos fodrász közösségi találkozópont, ezt a lehetőséget szerettük volna megteremteni.”

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwne, wella termékek.jpg

Fotó: Bencze Zoltán

A megnyitóra Budapestre utazott Arturs Dedzis, a Sirowa Group Category vezetője, aki szintén köszöntötte a magyar fodrászokat. Natalia Lisina, a Coty Professional Beauty Kelet-Európai régió vezetője video üzenetében a régió új gyöngyszemének nevezte a budapesti Stúdiót és jókívánságait tolmácsolta a fodrászok felé.

A pillanat, ami minden résztvevő emlékezetébe bevésődött, mikor 100 fodrász egyszerre, egy szívvel skandálta, hogy "Otthon vagyunk!"

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwne, wella termékek.jpg

Fotó: Bencze Zoltán

BEMUTATKOZTAK A WELLA PROFESSIONALS OKTATÓ FODRÁSZAI: CSONKA TÍMEA ÉS PÁPAI GÁBOR

Az ominózus piros szalag elvágását követően a fodrász show-k ideje következett.

Az est különleges meglepetéseket tartogatott. A soron következő szenzációt az új generáció debütálása jelentette. A Wella Studio Budapest színpadán elsőként a márka oktató fodrászai: Csonka Tímea és Pápai Gábor mutatkoztak be frizurakreációikkal.

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet, csonka tímea fodrász, pápai gábor fodrász.jpg

Fotó: Jenei Ferenc

Különleges pillanat volt ez, a közönség számára is hatalmas meglepetést okozott a két fiatal tehetség, akiket hangos üdvrivalgás fogadott.

Timi és Gábor különböző textúrákat és hullámokat jelenítettek meg egy dinamikus bemutató keretein belül.

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet, csonka tímea fodrász, pápai gábor fodrász.jpg

Fotó: Bencze Zoltán

„A vendégek körében egyre nagyobb szerepet kapnak a hullámos, textúrált, variálható hajak. Éppen ezért fontos, hogy mi fodrászok is megfelelő eszközökkel dolgozzunk a tartós, ugyanakkor kíméletes eredményhez, illetve a vendég otthon is megfelelő eszközökkel formázza a haját. Erre nyújtanak tökéletes megoldást a GHD hajformázó eszközei, mivel könnyen, gyorsan és tartósan tudunk különböző formákat készíteni. Ezekkel az eszközökkel szárnyalhat a képzelet munka közben!”

Wella Stúdió Budapest, wella magyarország_ bwnet, csonka tímea fodrász, pápai gábor fodrász.jpg

Fotó: Bencze Zoltán

PÁRATLAN BEJELENTÉS-

VILÁGHÍRŰ HAZAI FODRÁSZOK, A WELLA PROFESSIONALS CSALÁDJÁBAN

A műsort és Wella Studio Budapest nyitó eseményét Veress-Győri Sándor és Nagy Mariann kollekciója koronázta meg.

Veress-Győri Sándor Wella Professionals, fodrászat, bwnet, beauty world net, bwnet.hu.jpg

Fotó: Vörös Benjámin

Az elmúlt egy év meghatározó eseménye volt Sándor és Mariann hazatérése Magyarországra. 10 csodálatos évet töltöttek Londonban a Sassoonnál, majd úgy határoztak, visszatérnek Magyarországra.

Veress-Győri Sándor Wella Professionals, fodrászat,fodrász, bwnet, beauty world net

Fotó: Vörös Benjámin

VERESS-GYŐRI SÁNDOR ÉS NAGY MARIANN „LLove-i ” kollekciójukat mutatták be a Wella Studio Budapest színpadán.

„LLove-i ” (ami a : let Love in leroviditese)- a szerző.

Veress-Győri Sándor Wella Professionals, fodrászat, bwnet, beauty world net .jpg

Veress-Győri Sándor Wella Professionals, fodrászat, frizura divat, bwnet, beauty world net, bwnet.hu

Fotó: Vörös Benjámin

A Wella Professionals rendkívül büszke arra, hogy Sándort és Mariannt a Wella család tagjaiként üdvözölhetik.

A kollekciót Nick Cave előadóművész „Red Right Hand” című száma és a nemzetközi divat-és frizura trendek inspirálták. A kollekció frizurái éles, külső vonalakkal, szinte barberi technikákkal készültek, a fejtetőt pedig úgynevezett „undone”, befejezetlen hatású, kissé rusztikus formák jellemezték. A színpadi performansz napjaink rebellis fiataljait jelenítette művészi alkotás formájában. A fergeteges show valósággal ámulatba ejtette a közönséget, kattogtak a vakuk, majd vastaps zárta az eseményt.

A Sándorral és Mariannal készített interjút vágatlanul hamarosan veletek is megosztjuk, ahogy a Wella Studio Budapest nyitó eseményére megálmodott kollekció is publikálásra kerül.

sasson, Veress-Győri Sándor Wella Professionals, fodrászat, bwnet, beauty world net

Fotók: Vörös Benjámin

ÚJRAGONDOLT OKTATÁSI TEMATIKA: FÓKUSZBAN A MINŐSÉG, 100%-OS FIGYELEM MINDEN RÉSZTVEVŐNEK

Az oktató központ megnyitásával a várva várt Wella Professionals oktatások is elindultak június elejével: a részletes oktatási programot ITT találod. A Wella Professionals a tanfolyamok tematikáját is reformálta a fodrászok igényeivel összhangban. A képzések tekintetében a cél nem a mennyiség, hanem a minőség: sok esetben kis csoportos oktatásokon vehetnek részt a fodrászok, biztosítva így minden résztvevő számára a 100%-os figyelmet.  

A Wella Professionals Oktatási Programfüzet digitális formában, gyors online jelentkezéssel  ITT érhető el.

 

ÜDVÖZLÜNK WELLA STUDIO BUDAPEST, AHOL MI FODRÁSZOK OTTHON VAGYUNK!

wella professionals, wella, wella magyarország, wella programfüzet, wella oktatások, fodrászképzés, fodrászat, frizura, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás szépségszalonokba, bwnet