2022-11-22 08:40:41

A világ első szalonkezelése természetes ősz hajra a Wella Professionals-től!

Tudtad, hogy a nők egy harmadának és a férfiak felének természetes ősz hajszíne van 65 éves kor felett? Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem vágynak ápolt ősz hajszálakra.

Eddig senki nem foglalkozott az ősz haj valódi igényeivel, azonban ez mostantól megváltozik, hiszen a Wella Professionals megalkotott egy forradalmian új szalonkezelést, amely segít életre kelteni és ragyogóvá varázsolni az ősz hajat mindenki számára!

Ismerkedj meg a világ első természetes ősz hajra kifejlesztett szalonkezelésével, amivel ápolt tincseket varázsolhatsz minden ősz hajú vendéged számára!

szalonkezeles_termeszetes_osz_haj_wella_professionals

Kimagasló ápolás természetes ősz hajra 

Légy te az első, aki szolgáltatásai között kínálja a forradalmian új szalonkezelést, amely segít életre kelteni és ragyogóvá varázsolni a természetes ősz hajat mindenki számára. 

Sokakat zavar az, hogy az ősz hajszín könnyen válik sárgássá, nem feltétlenül kiegyenlített a világos és sötét részek aránya, vagy épp ellenkezőleg, sokan túlságosan fehérnek találják hajszínüket.

A Wella Professionals vadonatúj True Grey szalonkezelésével képes leszel megoldást nyújtani ezen problémák mindegyikére. Az újdonsággal könnyedén kibővítheted szolgáltatásaidat egy olyan korcsoport számára is, akiket eddig csak korlátozottan tudtál elérni.

 

szalonkezeles_termeszetes_osz_haj_wella_professionals

Keltsd életre a természetes ősz hajat!

A Wella Professionals a természetes ősz haj vizsgálata során a szürkén túl felfedezett egy gyönyörű és összetett univerzumot tele fénnyel, árnyékkal kifinomult dimenziókkal és textúrákkal a tincsekben, amik lehetőséget nyújtanak, hogy újra életre keljen az ősz haj.

A technológia alapja lágy és kifinomult, az az valódi szürke oxidatív pigmentekből áll, amelyek utánozzák a gyönyörű ősz haj eredeti árnyalatait és életerejét, miközben a hagyományos hajfestékekkel ellentétben természetesen halványulnak el. A True Grey termékcsalád PH értéke 7-es, akárcsak a tiszta vízé, amivel segít újjáéleszteni a hajat, miközben megtartja a kutikula természetes struktúráját is.

szalonkezeles_termeszetes_osz_haj_wella_professionals

A True Grey egy két lépésből álló szalonkezelés, mely képes nagyban növelni az általunk kínált szolgáltatás értékét, ráadásul sérülésmentes, táplálja a természetes ősz hajat és még csak elköteleződnie sem kell a vendégnek semmilyen új hajszín mellett. A termékcsaládban 7 darab árnyalat, valamint 1 aktivátor és 1 utókezelő található, amik parfümmentesek, továbbá olyan kémiai lúgosítóktól mentesek, mint az ammónia és a MEA.

 

A természetes ősz haj ápolására kifejlesztett termékekért és további információért a keresd fel a Wella Professionals honlapját, vagy lépj kapcsolatba a szakértőkkel!