2023-10-13 08:35:00

Estetica Hungary - A világ vezető professzionális fodrászati magazinja már Magyarországon is!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy a világ vezető professzionális fodrászati magazinja- az Estetica Magazine - már a hazai fodrászok számára is elérhető a BWNET jóvoltából!

Amennyiben rajongsz a klasszikus tartalmakért és a szakmádért, akkor vásárold meg a professzionális fodrászati magazint, az Estetica Hungary-t! A magazint kihelyezheted szalonban is, hogy a vendégeid várakozás közben a legfrissebb hajtrendekből inspirálódjanak.

Nyerj betekintést az őszi/téli lapszámba, és vásárold meg most!


magyarorszagon_elerheto_estetica_hungary

Az Estetica Magazin immár magyar nyelven is

,,A BWNET csapata a tavalyi Budapest Hair Show alkalmával találkozott elsőnek Sergi Bancells-szel, az Estetica Magazine nemzetközi főszerkesztőjével. Majd sorra követték egymást az egyeztetések, és megfogalmazódott a nemzetközi szerkesztőség fejében a gondolat, hogy a magyar fodrászok kiemelkedő tehetsége, az a kivételes szakmai összetartás, ami átjárja ezt a közeget különleges figyelmet igényel és készüljön el magyar nyelven is a kiadvány. 

S mi más lehetett volna a tökéletes lapindítás dátuma, mint az első találkozás egy éves évfordulója? Így 2023. szeptember 16-tól Magyarországon is elérhető a professzionális fodrászati magazin, az Estetica Hungary. " - Győri Alexandra, az Estetica Hungary magazin főszerkesztője

 

Az Estetica Hungary magazin ára: 4450 Ft (ingyenes kiszállítással)

 

Vásárold meg az Estetica Hungary őszi/téli lapszámát!

 

Estetica Hungary - Szakembereknek és felhasználóknak egyaránt

Az Estetica Magazine-t 1946-ban alapított Mino Pissimiglia, a jelenlegi sales és digital igazgató édesapja, és rövid idő alatt az olasz fodrászipar legmegbízhatóbb kiadványává vált. Az első Olasz-Angol nemzetközi kiadvány 1977-ben jelent meg. A ‘80-as években az Estetica Magazine gyorsan terjeszkedett világszerte, és rövidesen vitathatatlanul a világ fodrászipari vezetőjévé vált.

Mára már az Estetica komoly hangsúlyt fektet a digitális és multimédiás tartalmakra egyaránt, és erőteljes online platformot biztosít az esteticaexport.com oldalon a márkamegjelenések és egyéb tartalmak számára.

2023. szeptember 16-tól a Beauty World Net Kft. által Magyarországon is elérhetővé vált az Estetica Magazine hazai szakembereknek és felhasználóknak egyaránt. 

A magazin bemutatja a professzionális fodrászati márkák legnagyobb innovációit, információkat nyújt nemzetközi szakkiállításokról, technikákról, valamint betekintést ad a legújabb hajtrendekbe és divatötletekbe.

 

Az Estetica Hungary magazin ára: 4450 Ft (ingyenes kiszállítással)

 

Vásárold meg az Estetica Hungary őszi/téli lapszámát!

 

magyarorszagon_elerheto_estetica_hungary

Rövid betekintés az Estetica Hungary 2023 őszi/téli lapszámába

Az Estetica Hungary egy klasszikus, nyomtatott magazin, így gondosan válogatott tartalmak, fotók várnak téged, melyek kizárólag az Estetica Hungary magazinban elérhetőek. 

Az Estetica Hungary magazinban a professzionális tartalmaktól, az exkluzív interjúkon át, egészen a felhasználói trendekig rengeteg érdekes tartalommal találkozhatsz. 

 

Exkluzív interjú a Sassoon Academy Nemzetközi Kreatív Igazgatójával

Mark Hayes 2023 szeptember 16-án Magyarországra látogatott, ami egy történelmi pillanat volt minden szakmabeli életében. Exkluzív interjúján keresztül betekintést nyerhetsz karrierjébe, Vidal Sassoon életébe és a Sassoon Academy működésébe. 

 

Frizura trendek egyenesen a kifutóról

Inspirációk és lehengerlő frizurák a világ legnagyobb kifutóiról. 

 

Pozitív, nyitott szemlélettel egy meghatározó fodrászati márka kommunikációjának élén

Lancz Esztella “Advocacy & Online Brand Manager-ként” tevékenykedik, ahol a fő feladata a  márkák ismertségének növelése mind a fodrászok és a végső fogyasztók körében. Munkáját Prágában végzi, ahonnan három ország - Csehország, Szlovákia és Magyarország - piacáért felelnek. Karrierjéről, szemléletéről és értékeiről olvashatsz.

 

További tartalmak az Estetica Magazin Hungary őszi/téli lapszámában.

 

Az Estetica Hungary magazin ára: 4450 Ft (ingyenes kiszállítással)

 

Vásárold meg az Estetica Hungary őszi/téli lapszámát!