2023-10-23 12:16:52

Platinaszőke tincsek vagy ragyogó ősz hajszín egyetlen szalonlátogatás alkalmával? Nem lehetetlen!

Te is gyakran találkozol olyan vendégekkel, akik késleltetik fodrászati időpontjaikat vagy próbálkoznak az otthoni hajfestéssel az időhiány miatt? Ennek most már vége!

A Matrix, a professzionális hajápolási termékek méltán elismert márkája, bemutatja újdonságait, amellyek egyetlen szalonlátogatás alkalmával elérhetővé teszik a gyönyörű platinaszőke tincseket és a ragyogó ősz hajszíneket.

Tarts velünk, és ismerd meg a Matrix High Riser Pre-Bonded szőkítőt, ami akár 9 színmélységnyi világosítást tesz lehetővé a hajkötések megóvása mellett! Tudd meg, hogyan készíthetsz ragyogó ősz és ezüstös hajszíneket a Matrix Silver Szolgáltatással, amely lehetővé teszi a szürke lenőtt haj és a festett részek egységesen ezüstösre való árnyalását egyetlen fodrászati látogatás során!

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

A platinaszőke még soha nem volt ennyire könnyen elérhető!

High Riser Pre-Bonded: A Matrix portfóliójának leghatékonyabb szőkítője

A Matrix újdonsága, a High Riser Pre-Bonded még a legsötétebb alapokat is képes mindössze egy szolgáltatás alatt platinaszőkére világosítani. A maximális eredményeket elérni kívánó fodrászok számára, az akár 9 színmélységnyi világosítást biztosító High Riser Pre-Bonded szőkítő elengedhetetlen termék.

A szőkítőport kimondottan arra fejlesztették ki, hogy az 1 és 4 közötti színmélységű hajban nagyobb mennyiségben jelen lévő eumelanint és feomelanint is át tudja alakítani, és a világosítási folyamat során sikeresen világosítsa fel a szőkítési alap vörös, narancs és sárga pigmentjeit.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrixInnovatív összetétel az erős és egészséges platinaszőke hajért

A High Riser Pre-Bonded szőkítő titka egyedi összetételében rejlik. A Matrix protfóliójában található összes szőkítő közül ez a termék tartalmaz a legmagasabb koncentrációban citromsavat és glicint, amelyek a világosítási folyamat során aktívan védik a hajrostban található hajkötéseket. Ez azt jelenti, hogy a vendégek amellett, hogy elérhetik kívánt hajszínüket, kisebb mértékű hajkárosodást is tapasztalhatnak.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

Egységes platinaszőke hajszín a szabályozott világosítási folyamatnak köszönhetően

A Matrix High Riser Pre-Bonded szőkítő gyors kezdeti hatékonyságot és szabályozható világosítási folyamatot biztosít. A folyamat első 15 perce során gyors világosítás történik, majd a hatóidő további részében a termék megszabadítja a hajat a nem kívánt sárga és narancs árnyalatoktól.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

Tonal Control színezőkkel ideálisan kombinálható a gyönyörű platinaszőke tincsekért

A High Riser Pre-Bonded szőkítő tökéletes kiegészítői az új Matrix Tonal Control savas, gél állagú színezők. Ezek a termékek együttesen teljes, innovatív megoldást biztosítanak a precíz, gyors és kímélő világosításra vágyó fodrászok számára még a lehengerlő platinaszőke hajszínek elkészítéséhez is.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

A ragyogó ősz hajszín egyetlen szalonlátogatás alkalmával

A ragyogó ősz hajszín kihívásai

Minden fodrász találkozik olyan őszülő hajú ügyfelekkel, akik késleltetik a fodrászati időpontokat, vagy otthoni tőfestési kísérletekbe bocsátkoznak, vagy egyszerűen hagyják a szürke hajukat természetes állapotában. A Matrix Silver Szolgáltatás egy szuper megoldás azoknak a vendégeknek, akik szeretnék, hogy a szürke hajukat professzionális kéz ápolja. A fodrászok most már gyönyörű természetes hatású szürke, ezüstös hajszínt kínálhatnak az ügyfeleiknek mindössze egyetlen szalonlátogatás alkalmával.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

Ragyogó ősz hajszínek a Matrix Silver Szolgáltatással - Előnyök a fodrászok számára

  • Új ügyfelek megszerzése és meglévők megtartása: Ez az inkluzív szolgáltatás segít új ügyfeleket szerezni és megtartani azokat, akik már elkezdték tapasztalni a hajszálak őszülését.
  • Szolgáltatásportfólió bővítése: A Matrix Silver Szolgáltatás új módot kínál a portfólió bővítésére egy hozzáadott értéket képviselő szolgáltatással.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

Ragyogó ősz hajszínek a Matrix Silver Szolgáltatással - Előnyök a vendégek számára

  • Ezüstös hajszín egy szalonlátogatás alatt: Kiemelhetik ősz hajszínük szépségét, anélkül, hogy egy hónapokon keresztül el kellene viselniük a lenövést a hajukon.
  • A sárgás ősz haj átalakítása természetesen ragyogó szürkévé: A Matrix Silver Szolgáltatással kevésbé esztétikus, sárgás ősz hajszínüket természetes hatású ezüstté változtathatják.
  • Egészséges haj megőrzése a Pre-Bonded kötéstechnológiával: Hajkötésvédő technológiával megőrizhetik hajuk egészségét.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

Jack Martin, a sztárok kedvenc koloristja a ragyogó ősz hajszínekről

„A Silver szolgáltatást olyan vendégek számára fejlesztették ki, akik 100%-ban ősz frizurát szeretnének maguknak. Többféle hajszínnel és őszhaj aránnyal érkezhetnek a szalonban, így fontos, hogy több árnyalat is elérhető legyen a megfelelő eredmény elérése érdekében. A Silver szolgáltatás után minden vendég elégedetten és magabiztosan távozik a szalonból.“ - Jack Martin, A sztárok kedvenc koloristája

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

Készíts Te is ragyogó ősz hajszíneket!

  1. Nem kívánt pigmentek eltávolítása: A tökéletes ezüst szín elérésének első lépése a felesleges, nem kívánt pigmentek eltávolítása.
  2. Készíts sötét melírokat: Nagyobb ezüst hajszín mélység, dimenzionáltabb hatás elérése érdekében készíts sötét melírokat
  3. Árnyald a hajat: Árnyald a hajat a lenyűgöző ezüstös eredmény eléréséhez.

 

platinaszoke_vagy_ragyogo_osz_hajszin_egy_alkalom_alatt_matrix

Három szolgáltatás a ragyogó ősz hajszínek hosszú távú ápolásáért!

A Matrix Silver Szolgáltatás három szolgáltatást tartalmaz, amelyek együttesen teljes körű csomagot nyújtanak a ragyogó ősz hajszínek ápolásához.

  • Silver átalakulás: A szolgáltatást olyan vendégeknek kínálhatod, akiknek elege van abból, hogy 3-4 hetente újra kell festeniük a lenövésüket. Így egy hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást nyújthatsz vendégeid számára, ahelyett, hogy állandóan csak a tőfestéssel vacakolnál.
  • Silver árnyalás: A szolgáltatást azoknak a vendégeknek kínálhatod, akik tartós színápolást és semlegesítést szeretnének biztosítani ezüst hajszínüknek.
  • Silver dimenzió: A szolgáltatás azoknak a vendégeknek ajánlott, akik dimenzionáltabb hatást szeretnék adni ezüst hajszínüknek.

A Matrix Silver Szolgáltatás egy eszköz a fodrászok számára, hogy inkluzív gondoskodást nyújtsanak az igényes vendégeknek, akik büszkék ősz hajukra, és nem félnek megmutatni azt!

 

#MatrixHighRiser #MatrixSilverService #MatrixSilverSzolgáltatás #MatrixColor #MatrixHU