2023-04-05 10:12:26

Győzz le minden szőke kihívást a megújult BLONDME termékcsaláddal!

A szőke haj egyedi szükségleteire válaszolva a Schwarzkopf Professional bemutatja megújult színváltoztató termékcsaládjának új termékeit, lookjait és szalonszolgáltatásait.

A BLONDME bebizonyítja, hogy mindenki számára létezik egy megfelelő szőke árnyalat, bőr- és hajszíntől, kortól, nemtől és életmódtól függetlenül.

Emeld új szintre a szőkítési képességeid, és ajándékozd meg vendégeid káprázatos, személyre szabott eredményekkel!

megujult_blondme_termekcsalad_schwarzkopf_professional

Megújult BLONDME termékcsalád és új termékek

A Schwarzkopf Professional Authority in Blonde szőkítőrendszerével most Neked is lehetőséged nyílik arra, hogy új szintre emeld szőkítési képességeidet és vendégeid egyedi igényeinek kielégítését!

A szőke haj speciális szükségleteire kifejlesztett, megújult BLONDME termékcsalád egy forradalmian új Anti-Metal Bond Protection-technológiával van ellátva, mely lehetővé teszi, hogy legyőzz bármilyen szőke kihívást, és vendégeidet káprázatos, személyre szabott eredményekkel ajándékozd meg! 

A szőke haj még soha nem volt ennyire sokszínű – a Schwarzkopf Professional pedig tudja, hogy sokkal többről van szó, mint egyszerű szőkítésről!

 

megujult_blondme_termekcsalad_schwarzkopf_professional

BLONDME szőkítő és színváltoztató termékek

A Schwarzkopf Professional megújult BLONDME szortimentje lenyűgöző innovációt és teljesítményt nyújt az új és továbbfejlesztett szőkítő és árnyaló termékekkel, hogy szalonod a szőkítés fellegvára legyen.

A BLONDME új és továbbfejlesztett szőkítő portfóliója:

 • BLONDME Premium Lightener 9+: Továbbfejlesztett, magas teljesítményű szőkítőpor kevésbé duzzadó formulával és kiváló szőkítő teljesítménnyel.
 • BLONDME Clay Lightener: Optimalizált, agyagalapú szőkítőpor egyedülálló, levegőre száradó formulával, kifejezetten a szabadkezes technikákhoz kifejlesztve.
 • ÚJ! BLONDME Precision Lightener:  Beépített Swell-Control formula, mely minimalizálja a puffadást a legprecízebb és legtisztább tőfestéshez, akár 7 színmélységnyi világosítással.    
 • BLONDME Bleach & Tone: Egy nélkülözhetetlen szőkítő adalék, mely egyetlen egyszerű lépésben teszi lehetővé a szőkítést és semlegesítést a tökéletes alap megteremtéséhez.

A BLONDME új és továbbfejlesztett színváltoztató portfóliója:

 • BLONDME Pastel Toning: 9 egymással keverhető pasztell árnyaló a 8–10-es hajalapok kiemeléséhez és semlegesítéséhez, a szőkítő szolgáltatások utáni elengedhetetlen befejező lépésként.
 • BLONDME Deep Toning: 5 egymással keverhető mélyárnyaló az 5–8-as hajalapok kiemeléséhez, a szőkítő szolgáltatások utáni elengedhetetlen befejező lépésként.
 • BLONDME Blonde Lifting: 6 magas teljesítményű lifting árnyalat az akár 5 színmélységnyi világosításért és árnyalásért egyetlen lépésben.
 • BLONDME Lift & Blend: 6 lifting árnyalat az érett szőke haj világosításához és őszhaj fedéshez, akár 4 színmélységnyi világosítással.

 

megujult_blondme_termekcsalad_schwarzkopf_professional

BLONDME Dual Bond-rendszer – Erős kötések az erős szőke hajért

A BLONDME színváltoztató portfóliója a BLONDME hajápolókkal kiegészülve a szőke minden szükségletére választ ad. Az új alsorozat prémium minőségű termékekkel, újrahasznosítható csomagolással, továbbfejlesztett szortimenttel és korszerűsített technológiával érkezik.

A BLONDME színváltoztató és hajápoló termékeibe beépített Dual Bond-rendszer segít minimalizálni a hajsérüléseket a színváltoztatás során. Védi a hajkötéseket a kémiai beavatkozás során, és segít az új kötések létrehozásában a célzott szalonbeli és otthoni hajápoló rendszerével. A Dual Bond-rendszernek köszönhetően maximális magabiztossággal végezheted a színváltoztató és szőkítő szolgáltatásokat, így vendégeidet tökéletes szőke eredményekkel kápráztathatod el.

 • Színváltoztatás – ÚJ! Anti-Metal Bond Protection: A Schwarzkopf Professional mindegyik BLONDME színváltoztató termékét Anti-Metal Bond Protection- technológiával látta el, mely védőréteget képez a hajkötések körül, ezzel minimalizálva a hajsérüléseket. A biológiailag lebomló, kelátképző anti-metál anyag megköti és semlegesíti a hajban lévő fémionokat, ezáltal továbbcsökkenti a haj töredezését, és optimalizálja a színeredményt. Nincs szükség kötéserősítő adalékra vagy anti-metál előkezelésre, így időt és pénzt is megtakaríthatsz.
 • Szalon exkluzív és otthoni hajápolás – Kötésképzés: A BLONDME szalon exkluzív és otthoni hajápoló termékeiben megtalálható 3D Bond Creation-technológia új, háromdimenziós kötéseket képez, és stabilizálja a hajszerkezetet a hosszú távon is erős és rugalmas hajért.

 

megujult_blondme_termekcsalad_schwarzkopf_professional

BLONDME lookok és szolgáltatások

A világ legelismertebb szőke coloristjai által megalkotott 8 impozáns BLONDME looknak és technikának köszönhetően a szőke haj valódi szakértőjévé válhatsz. Legyen szó bármilyen szőke lookról, most átlépheted a saját határaid!

A BLONDME segítségével minden szőke kihívást egy tökéletes szalonszolgáltatássá alakíthatsz:

1. szőke kihívás: Hogyan alkothatom meg a legtisztább szőke eredményeket még a legérzékenyebb szőke hajtípus egészségének megőrzése mellett is?

 • Look: Platinum Bounce
 • Technika: Back-to-back fóliás technika
 • Hajművész: Keya Neal (@keyaartistically) – „A világ kinyílt számomra, amikor rájöttem, hogy minden bőrtónushoz létezik egy tökéletes szőke árnyalat.”

2. szőke kihívás: Hogyan hozhatom létre a legtisztább szőke eredményeket a legsötétebb alapokon?

 • Look: Platinum Purity
 • Technika: Back-to-back fóliás technika
 • Hajművész: Emre Ayaksiz (@emreayaksiz) – „Mindig is az ügyfeleimből merítettem inspirációt, hiszen a saját vágyaik és a legújabb trendek összehangolása igazán inspiráló!”

3. szőke kihívás: Hogyan szőkítsem a legkisebb lenövést a makulátlan szőke eredményekért?

 • Look: Regrowth Blonding
 • Technika: Tőfestés
 • Hajművész: Maggie Hancock (@maggiemh) – „A BLONDME-ben az nyűgöz le igazán, hogy még a legsötétebb alapokon is hihetetlen világosító teljesítményt nyújt, miközben megőrzi a haj épségét.”

4. szőke kihívás: Hogyan varázsolhatok káprázatosan ragyogó szőkéket?

 • Look: Melted Balayage
 • Technika: Szabadkezes technika
 • Hajművész: Natan Correia (@natancorreia) – „Soha nem állok meg; szeretek fejlődni és új színt vinni a szakmába. Nem csupán a kreatív folyamatról és az új technikák elsajátításáról van szó, hanem a kollégák közötti eszmecseréről és fejlődésről is, ami lendületben tart.”

5. szőke kihívás: Hogyan végezhetek szőkítést és őszhaj fedést egyetlen lépésben az érett szőke hajon?

 • Look: Peach Balayage
 • Technika: Szabadkezes technika
 • Hajművész: Josie Vilay (@josievilay) – „Szeretem, hogy a BLONDME minden eszközt biztosít számomra, amire szükségem van a szakmai sikerhez. Ha elégedett vagy a szőkítő hatékonyságával, ki kell próbálnod a teljes szortimentet!”

6. szőke kihívás: Hogyan csempészhetek lágy, természetes hatású szőke tónusokat a világos hajba?

 • Look: Weaved-in Blonde
 • Technika: Klasszikus melírtechnika
 • Hajművész: Danilo Bozic (@danilo.bozic) – „Azt imádom a szőkében, hogy soha nem fog kimenni a divatból.”

7. szőke kihívás: Hogyan készíthetek személyre szabott szőke eredményeket?

 • Look: Grey Blonding
 • Technika: Tőfestés
 • Hajművész: Arjan Bevers (@arjanbevers) – „A szőke igazán játékos... Ez a nyár, a vonzó külső és a magabiztosság hamisíthatatlan színe!”

8. szőke kihívás: Hogyan dobhatom fel a szőke lookokat?

 • Look: Pastel Blonde
 • Technika: Pasztell árnyalás
 • Hajművész: Lesley Jennison (@lesleyjennison) – „Nagyon szeretem, hogy a BLONDME portfólió szó szerint mindent biztosít, amire csak szükségem lehet a szőkítéshez.”

 

megujult_blondme_termekcsalad_schwarzkopf_professional

A BLONDME online, a közösségi médiában és az oktatásban

A teljes BLONDME portfólió, a legújabb lookok és szolgáltatások, valamint a nagykövetek tippjeinek felfedezéséhez látogass el a schwarzkopfpro.com/blondme oldalra.  

A Schwarzkopf Professional elkötelezett a fodrászipar fejlesztése mellett, ezért a vegyes oktatási élmény keretében a gyakorlati szemináriumokat lebilincselő digitális és online képzési lehetőségekkel kombinálják. A launch támogatásaként speciális BLONDME szemináriumokat kínálnak, ahol mélyreható tudományos, elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhatsz, hogy valódi szőke szakértő váljon belőled. Tudj meg többet: schwarzkopfpro.com/askseminars 

A legújabb színváltoztatási inspirációkért, tippekért és izgalmas UGC-tartalmakért kövesd a @schwarzkopfpro-t a közösségi médiában, és nézz rá a #BLONDME és a #schwarzkopfpro hashtagekre is!

 

A megújult BLONDME színváltoztató portfólió 2023 áprilisától lesz elérhető a Schwarzkopf Professional szalonokban.

 

megujult_blondme_termekcsalad_schwarzkopf_professional

Szeretnéd megismerni a megújult BLONDME termékeket?

A Schwarzkopf Professional szeretettel várja partnereit 2023. április 22-én Budapesten a Partners in Craft fodrász eseményére!

Az esemény résztvevői első kézből ismerkedhetnek meg a legújabb Essential Looks kollekcióval, a BlondMe és az IGORA True Cools újdonságaival, valamint az OSIS termékekkel! Ráadásul Danilo Bozic, az AirTouch technika koronázatlan királya, egy 180 perces Look & Learn bemutató keretén belül részletesen bemutatja majd, hogy készítsünk tökéletes szőkét a védjegyének számító AirTouch technikával.

 

A Schwarzkopf Professional márka bemutatja kiemelt fodrász eseményét- Partners in Craft 2023