2024-09-16 14:28:47

A Matrix most még magasabbra teszi a mércét az új Super Sync hajszínezőkkel!

A Matrix újabb forradalmi lépést tesz a professzionális hajápolás világában! Az innováció élvonalában haladva, a márka bemutatja legújabb termékcsaládját, a Super Sync hajszínezőket.

Tarts velünk cikkünkben, és fedezd fel a Super Sync hajszínezők izgalmas világát, hogy megtudd, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a frizurákból, legyen szó ragyogó színről vagy tökéletes őszhajfedésről!

magasabb_merce_a_matrix_uj_super_sync_hajszinezoivel_3

A Matrix most még magasabbra teszi a mércét az új Super Sync hajszínezőkkel!

A professzionális hajápolási márkák közül piacvezető Matrix örömmel jelenti, hogy közkedvelt SoColor Sync oxidációs hajszínezőjét mostantól megújult összetétellel, Super Sync néven hozza forgalomba.

„Örömmel mutatjuk be a Super Sync termékcsaládot, az ikonikus SoColor Sync hajszínező innovatív változatát” – nyilatkozta Lucie Kozák, a Matrix cseh, szlovák és magyar piacokért felelős Brand Business Directora.

A szalonok számára 2024. szeptember 1-jétől elérhető Super Sync hajszínezők még hatékonyabb hajkötésvédelmet és akár 75%-os őszhajfedést biztosítanak – továbbra is ammóniamentes (így kellemes illatú) és vegán formában.

A Super Sync továbbfejlesztett összetételének erejét az új, komplex hajkötésvédő hatóanyag biztosítja, amely azonnali védelmet biztosít a hajrostoknak** már az árnyalás közben is. Az eredmény gyönyörű megjelenésű, fokozottan ragyogó haj, amely akár kétszer intenzívebb fényt kap – a nem megmosott és nem árnyalt hajjal összehasonlítva.

A Super Sync színpalettája 58 árnyalatot tartalmaz minden színmélységben és több, mint 20 tónuscsoportban, beleértve a Clear-t is. A Clear az árnyalatok intenzitásának finomítására szolgál, de önmagában is használható a haj fényesítésére és akár 1 színmélységnyi világosítására.

 

magasabb_merce_a_matrix_uj_super_sync_hajszinezoivel_4

Az új Matrix Super Sync hajszínezők:

  • Akár 75%-os őszhajfedést biztosítanak*

  • Hajkötésvédő hatóanyagot tartalmaznak, amelyek azonnali védelmet nyújtanak a hajrostoknak**

  • Ammóniamentes összetételük miatt kellemes illatúak

  • Vegán összetételűek, így nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket***

  • A segítségükkel kapott színeredmények akár 27 hajmosásig megmaradnak

 

„Ez a bevezetés is egy újabb bizonyíték arra, hogy mennyire szívügyünk mindig a legkiválóbb eszközökkel ellátni a fodrászokat, amelyek garanciát jelentenek a sikerre. A Super Sync segítségével a korábban megszokott, megbízható színeredmények biztosíthatók – a még hatékonyabb hajkötésvédelem és a fokozott őszhajfedés előnyeivel kiegészülve. Innovációnk így tökéletesen kielégíti napjaink fogyasztói igényeit a szalonokban.” - Lucie Kozák, a Matrix cseh, szlovák és magyar piacokért felelős Brand Business Directora.

 

magasabb_merce_a_matrix_uj_super_sync_hajszinezoivel_5Sokoldalúságának köszönhetően, a Matrix Super Sync hajszínező tökéletes választás számos szolgáltatáshoz:

  • Tőfestéshez + színfrissítéshez: Tartós hajfestékkel festett, de időközben megfakult hajszín színfelfrissítéséhez, árnyalásához kevesebb elkötelezettség mellett.

  • Őszhajfedéshez: A Super Sync hajszínezőkkel akár 75%-os őszhajfedés is elérhető, és áttetsző, teljesen árnyalt vagy összemosott színeredmények mellett is dimenzionált hatás kapható.

  • Árnyékhatáshoz a hajtőn: Sötétebb szín létrehozásához a hajtőn, különféle összeolvasztott technikák alkalmazásával.

  • Színfokozáshoz: A természetes színmélység ragyogóbbá tételéhez, illetve natúr hajú vendégek bevezetéséhez a hajfestés világába.

  • Sötét melírokhoz: Sötétebb színhatás kialakításához, a haj gondosan megválasztott területein.

  • Sötétítéshez: Hogy mélységet adhass a hajszínnek a teljes fejen.

  • Színkorrekcióhoz (pigmentfeltöltéshez és extra pigmentáláshoz): A hajból hiányzó meleg szőkítési alapok visszapigmentálásához, valamint a kapott színeredmények kiigazításához túlzott mértékben igénybe vett haj esetén.

  • Extra árnyalat hozzáadásához vagy semlegesítéshez: Árnyalatok megváltoztatásához és kiigazításához, a színmélység módosítása nélkül.

 

*Az akár 75%-os őszhajfedés az NN-árnyalatokkal érhető el. A többi árnyalat legfeljebb 50%-os őszhajfedést biztosít.

** A Super Sync hajszínezők már az első használat alkalmával védelmet biztosítanak a hajrostoknak – szemben más termékekkel, amelyek esetén ugyanez csak többszöri alkalmazás esetén érhető el.

***A Matrix Super Sync hajszínezők nem tartalmaznak állati eredetű összetevőket vagy melléktermékeket. A termékek előállításához nem használunk állati eredetű összetevőket vagy prekurzorokat (pl. enzimeket), és az összetevők előállítása gondosan el van különítve az állati eredetű összetevők gyártásától.

 

További információért keresse fel a www.loreal.hu weboldalt.

 

Fodrászt keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Sikerült megtalálnod a hozzád legjobban passzoló frizurát? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni online a számodra megfelelő fodrászhoz az ország bármely pontján! 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS FODRÁSZHOZ A BWNET-EN

 

Ez is érdekelhet:

Megérkezett a legújabb Matrix szalonszolgáltatás - Mega Melt a gyönyörű hajszínért!

Platinaszőke tincsek vagy ragyogó ősz hajszín egyetlen szalonlátogatás alkalmával? Nem lehetetlen!