2023-05-25 10:33:17

ÚJ Matrix Tonal Control hajszínező a kiszámítható hajszín érdekében

Az árnyalás nem más, mint egy végtelen játék a színekkel, ám ennek a technikának is megvannak a maga pontos szabályai. Könnyítsd meg a munkádat a Matrix új, savas hajszínező családjával a biztos és kiszámítható hajszín elérése érdekében!

Az ÚJ Matrix Tonal Control-lal kiszámítható, hosszan tartó, többdimenziós színeket alkothatsz, legyen szó platinaszőke vagy akár hamvas sötétbarna hajszínről! Ismerd meg az újdonságot!

matrix_tonal_control_kiszamithato_hajszin

A kiszámítható hajszín, a fodrászok álma

A világosítás és az azt követő árnyalás egyike azon népszerű szolgáltatásoknak, amelyet a vendégek otthon nem tudnak maguknak professzionálisan megvalósítani, így a tökéletes eredményhez mindig szükség van egy profi fodrász ügyes kezeire. Ugyanakkor az egész folyamat pontos munkavégzést és tökéletes koncentrációt igényel. Sok fodrásznál pánikot és stresszt válthat ki, ha hatóidő előtt öblítik le a hajszínezőt, így a kapott színeredmény nem biztos, hogy olyan átütő lesz. A keverék azonnal oxidálódik, és a kapott színeredmény mérföldekre lehet a kívánttól.

Ezt a félelmet segít leküzdeni a Matrix Tonal Control hajszínezője, ami a kiszámítható hajszín elérését hivatott ellátni!

 

matrix_tonal_control_kiszamithato_hajszin

Matrix Tonal Contor hajszínező a hosszan tartó, kiszámítható hajszínekért

A Matrix célja, hogy olyan újításokat vezessen be, amelyek segítenek az árnyalás során jelentkező kellemetlen érzéseket elkerülésében. Elvégre a hajjal való munka egyet jelent a szórakozással, a szabadsággal, a képzelet teljes kibontakoztatásának lehetőségével.

A Matrix Tonal Contor a hajszínezők rendkívül gyorsan alkalmazhatók, ecsettel vagy applikátorral is könnyedén, egyenletesen felvihetők a hajtövektől egészen a hajvégekig. Használatuk által az árnyalás folyamata jelentősen leegyszerűsödik, miközben te minden aggodalom nélkül hagyhatod, hogy a keverék kifejtse varázslatos hatását a hajon. A Tonal Control termékcsalád gondoskodik arról, hogy világosított hajon is kiszámítható hajszínt tudj varázsolni, ami tökéletes összhangban áll a vendég és a fodrász elvárásaival. 

A Matrix Tonal Controlnak köszönhetően búcsút inthetsz a kiszámíthatatlan színezőknek. Hosszan tartó, többdimenziós színeket alkothatsz, olyat, amelyre Te és vendégeid is számítanak!

 

matrix_tonal_control_kiszamithato_hajszin

Miért épp a Matrix Tonal Control? 

  • Valós időben is jól látható oxidáció 
  • Szín alapján megkülönböztethető keverékek a jól szabályozható világosítás utáni árnyalásért 
  • Hosszan tartó, többdimenziós színeredmények 
  • Nincs felvilágosító hatása 
  • Nincs erős illata 
  • Egymás között keverhető árnyalatok 
  • Optimalizált pH-értékű, ammóniamentes hajfesték, amellyel minimálisra csökkenthető a kutikula megduzzadása 
  • 100%-ban előkevert oxidációs festékanyagok 
  • FSC tanúsítvánnyal rendelkező kartondoboz, újrahasznosítható tubus

 

matrix_tonal_control_kiszamithato_hajszin

Kiszámítható hajszín 15 árnyalatban

A Tonal Control színezőkkel sokkal magabiztosabban végezheted az árnyalást, hiszen a színpaletta minden árnyalata tökéletesen kiszámítható hajszínt biztosít. Árnyalathű, világosítás nélküli színeredmény, amely akár 6 héten* át tartós marad. A világosítást követő árnyaláshoz tervezett 15 különböző tónusú, gél állagú, savas hajszínező lehetővé teszi, hogy élőben nézhesd végig a pigmentáció folyamatát.

Válogass kedvedre az árnyalatok széles kínálatából, a platinaszőkétől egészen a hamvas sötétbarnáig. Ne aggódj, a palettáról természetesen a finomabb színeredmények elérését biztosító „Clear” sem hiányzik! 

 

matrix_tonal_control_kiszamithato_hajszin

Légy magabiztos a Matrix Tonal Control-lal!

Soha többé ne ess pánikba – itt az ideje, hogy vendégeid minden kívánságát bátran és magabiztosan teljesítsd. A Tonal Control teljes körű portfóliója szabad kezet ad és boldog mosollyal kísért, nyugodt munkavégzést biztosít a számodra, amelynek eredményével, az új és kiszámítható hajszínnel vendéged is tökéletesen elégedett lesz. 

  • Valós időben is jól látható oxidáció: kiszámítható hajszínt biztosít. A hajszínezők a 20 perces hatóidő alatt fokozatosan sötétednek, így mindig pontosan fogod tudni, mikor kell leöblíteni a terméket.
  • Színkódolás: minden színcsoport tubusának más színe van, így nem lehet összekeverni őket, és nem fogsz összezavarodni a használatuk során.
  • Hosszantartó eredmény: a Matrix termékek nemcsak a színt változtatják meg hatékonyan, hanem ápoló hatással is bírnak. Készülj fel, és főleg készítsd fel vendégeidet a lenyűgöző színeredményekre, amelyek akár hat hétig* is tartósak és káprázatosan ragyogóak maradnak.

*Hetente 4 alkalommal történő hajmosás = 24 hajmosás mellett

 

matrix_tonal_control_kiszamithato_hajszin

A Matrix, a szakma legbefogadóbb márkája

A Matrix elkötelezett, hogy a szakma legbefogadóbb márkája legyen, így életkorra, szakmai háttére és tapasztalati szintre való tekintet nélkül minden fodrászt büszkén fogad támogató szakmai közösségébe, ahol a szakemberek minden eszközt megkapnak sikereik eléréséhez, többek között olyan innovációkat és oktatást, amellyel magabiztosan teljesíthetik minden vendég kívánságát. A Matrix egy olyan hely, ahol mindenkit szívesen látnak, és támogatnak, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki magából!