2024-06-15 10:26:25

Megérkezett a legújabb Matrix szalonszolgáltatás - Mega Melt a gyönyörű hajszínért!

Bemutatjuk a legújabb MATRIX MEGA MELT szalonszolgáltatást, mely a Matrix High Riser és a Tonal Control csúcsminőségű termékekkel jött létre. Egyszerű lépések, káprázatos, professzionális eredmények!

Ráadásul a márka az új szolgáltatáson túl 9 új árnyalattal bővítette a Tonal Control termékcsaládját az élettel teli tincsek érdekében!

Tarts velünk és ismerd meg a Matrix újdonságait!

matrix_mega_melt_szalonszolgaltatas_gyonyoru_hajszinert

Még jobb színpárosítás a Tonal Control savas színezőivel - Matrix Mega Melt

A Matrix márka nagy rajongója a klasszikus színpárosításnak, így fodrászaik segítségére megalkották a Matrix SoColor tartós hajfestéket és a SoColor Sync lúgos színezőit is. De mi lenne, ha a márka kiterjesztené a szolgáltatásait a magasabb igényű ügyfelek számára világosító hatással is? Megérkezett a tökéletes technika erre, amely a Matrix csúcsminőségű High Riser és Tonal Control termékeit alkalmazza!

 

VILÁGOSÍTS, FEDD EL AZ ŐSZ HAJSZÁLAKAT ÉS ÁRNYALD A HAJAT A TÖBBDIMENZIÓS, RAGYOGÓ,ÖSSZEOLVASZTOTT SZÍNEREDMÉNYEK ÉRDEKÉBEN EGY EGYSZERŰEN KIVITELEZHETŐ SZOLGÁLTATÁS KERETÉBEN!

 

matrix_mega_melt_egy_kulonlegesen_uj_szolgaltatasMegadimenzionáltság

Ragyogó, többdimenziós színeredmények.

matrix_mega_melt_egy_kulonlegesen_uj_szolgaltatasMegatartósság

Festési szolgáltatás, amely több mint 24 mosásig tartós marad.

matrix_mega_melt_egy_kulonlegesen_uj_szolgaltatasMegaszépség

A beépített hajkötés-védő megerősíti a hajmeggyengült kötéseit.

 

matrix_mega_melt_szalonszolgaltatas_gyonyoru_hajszinert

Egyszerű lépések professzionális eredményekért! - Matrix Mega Melt szolgáltatás

1. A hajvégek felvilágosítása

A High Riser szőkítőpor használatával készíts szabadkéz technikával melírokat a hajba, amivel világosabbá teszed a vendéged hajhosszát, és keretet adsz az arcának.

2. A hajtő dimenzionálása

Válaszd ki a megfelelő SoColor árnyalatot a hajtő területére, majd vidd fel rá.

3. Színösszeolvasztás a hajhosszban

Válassz ki két Tonal Control árnyalatot, egy sötétebbet, és egy világosabbat. Vidd fel a sötétebb árnyalatot a hajhosszra, és olvaszd össze a világosabbal a hajvégeken.

A végeredmény pedig nem más, mint tökéletesen összeolvadó meleg árnyalatok!

 

matrix_mega_melt_szalonszolgaltatas_gyonyoru_hajszinert

Miért fogod azonnal megszeretni a Tonal Control termékeket? 

A Matrix Tonal Control jól látható oxidációt biztosít valós időben, ezáltal kiszámíthatóvá válik a hajfestés, és az egész Mega Melt szolgáltatás művelete. A hajszínezők a 20 perces hatóidő alatt fokozatosan sötétednek, így mindig pontosan tudni fogod, mikor kell leöblíteni a terméket.

Emellet a színkódolás is szuper egyszerűvé teszi a használatot. Minden színcsoport tubusának különböző színe van, így könnyen megkülönböztethetők, biztosan nem fogsz összezavarodni a használatuk során.

A hosszantartó hatás sem elhanyagolható a Matrix termékek esetében, hiszen nemcsak hatékonyan változtatják meg a haj színét, hanem ápoló hatásuk is van. Készülj fel, és készítsd fel vendégeidet a lenyűgöző színeredményekre, amelyek akár hat hétig* tartósak és ragyogóak maradnak!
*Hetente 4 alkalommal történő hajmosás = 24 hajmosás mellett

 

TUDJ MEG MÉG TÖBBET A MATRIX TONAL CONTROL TERMÉKEKRŐL

 

 

matrix_mega_melt_szalonszolgaltatas_gyonyoru_hajszinert

Új árnyalatok a Tonal Control termékcsaládban

A Tonal Control savas színező palettája most kibővült, és immár réz, arany, valamint meleg árnyalatokat is tartalmaz. Ezek az új színek lehetővé teszik, hogy még szélesebb választékot kínáljunk, így minden vendég megtalálhatja a számára tökéletes árnyalatot.

A 9 új Tonal Control árnyalat célja, hogy élettel teli és vibráló tincseket varázsoljanak. Ezek az új színek gazdagabbá és sokoldalúbbá teszik a palettát, így mindenki megtalálja a számára tökéletes ragyogó hajszín.

 

matrix_mega_melt_egy_kulonlegesen_uj_szolgaltatas

 

VILÁGOSÍTS, FEDD fEL A HAJSZÁLAKAT ÉS ÁRNYALD A HAJAT A TÖBBDIMENZIÓS, RAGYOGÓ,ÖSSZEOLVASZTOTT SZÍNEREDMÉNYEK ÉRDEKÉBEN EGY EGYSZERŰEN KIVITELEZHETŐ SZOLGÁLTATÁS KERETÉBEN!

 

Ez is érdekelhet:

Matrix Tonal Control fodrász képzés - Képes beszámoló Christian Wiles oktatásáról

Platinaszőke tincsek vagy ragyogó ősz hajszín egyetlen szalonlátogatás alkalmával? Nem lehetetlen!

ÚJ Matrix Tonal Control hajszínező a kiszámítható hajszín érdekében