2020-12-21 10:47:32

MAJIREL GLOW ihlette frizura divat - fókuszaban a francia ragyogás

A francia nő kifinomult, elegáns, egyedi és egyben letisztult megjelenésével rabul ejti az egész világot. Melyik cég lehet hitelesebb, ha a francia sikkről van szó, mint az ikonikus L’Oréal Professionnel? A márka magyar Nagykövetei és Fodrász Oktatási csapata tovább viszi a FRENCH GLOW sikerét. Bemutatjuk a FRENCH GLOW Kollekciót Hajas László, Zsiga Renáta, Dudás Attila, Zsidró Tamás, Kucsera Zsolt, Dancsó Erika tolmácsolásában, Vörös Tamás, Dalotti Gerigő és Leidli Loretta közreműködésével.

 

Hajszín, forma és styling- meghatározó irányvonalak az aktuális frizura divatban

A természetes adottságokhoz legjobban illő áttetsző színeredmények állnak a trendek középpontjában. A vendégek leggyakoribb kérése a fodrászatban, hogy olyan hajszín készüljön, amely gyönyörű és fényes, mégis természetesnek hat. Erre a fodrászok általában azt a választ tudják adni, hogy dönteni kell a tartós hajfesték mélyen semlegesítő, vagy a hajszínező intenzív fényfokozó hatása között. A L'Oréal Professionnel pedig azt kérdi: miért is kellene kompromisszumot kötnünk a hosszantartó semlegesítés és a ragyogó fényű haj között?

 

A L'Oréal Professionnel újragondolta a természetes hatású francia hajszíneket, és egy exkluzív újdonságot kreált: ez nem más mint a Majirel Glow hajfesték, az első áttetsző, mégis tartós színt biztosító termékcsalád! A Majirel Glow hajfesték családját a L'Oréal Professionnel tehetséges fodrászaival, művészeivel karöltve alkotta meg. 

 

FRENCH GLOW frizura kollekció 

A Glow trend a bőrápolás és a smink világából ered, a kifutókon és a hétköznapokban is a ragyogó bőré és a fényes, sziporkázó sminké a főszerep. A Glow a természetesen ragyogó szépség kiemelését jelenti, amely belülről fakad, kecses és visszafogott, egészségesen fénylő megjelenést ad.

 

A Majirel Glow hajfestékek ihlette FRENCH GLOW kollekció a fodrászatok innovatív, vendégközpontú és trendeket diktáló szerepét hivatott bemutatni a L’Oréal Professionnel márkához illő kifinomult és különleges trendanyag keretében.

Frizura divat 2021_hajas laszlo_bwnet

Frizura divat - Hajas László 

„Folyamatosan követem a világ trend- jeit és örömmel látom, hogy a göndör haj újra divatba kerül, egyre többen vá- lasztják a nagyobb volument és a hatá- rozottabb textúrát. Ez a trend a személyes kedvencem, és a modellem arcát is tökéletesen kiemeli, így szívesen alkalmaztam ezt a technikát.” 

frziura divat 2021 hajas laszlo_2021

 

Receptúra: 

1. Lépés - Tő

Majirel 8 + 8,2 + L02 + 3,75%

2. Lépés - Hajközép és hajvég

Majirel GLOW L.02 + L01 + 3,75%

Elsőkontúr tincsek (Money Piece)

Majirel GLOW L02 + CLEAR + 3,75% 

 

Frizura divat 2021_zsiga_renata_bwnet

Frizura divat - Zsiga Renáta

„Az inspirációmat az adta, hogy elkép- zeltem, milyen érzés volt részt venni a Louvre-ban egy kiállításon vagy vacsorázni a Szajna partján egy elegáns étteremben. Másnap reggel, munkába indulás előtt, kifésülve az elegáns frizurát, a laza hullámok még jobban kiemelik modellem nőiességét. Számomra ilyen egy igazi francia nő.” 

frizura divat 2021 Zsiga Renata_bwnet

 

Receptúra:

1. Lépés - Tő

INOA 5 + 6 + L21 + D12 + 3%

2. Lépés - Hajközép és hajvég

7 + L21 + D12 + 3%

L28 + D12 + CLEAR + 3% 

 

Frizura divat 2021_dudas_attila_pecs_bwnet

Frizura divat - Dudás Attila

„Szerettem volna mind színben, mind vágásban megmutatni a bobnak egy frissebb változatát, ami a megszokottnál jobban kihangsúlyozza a francia, lezser eleganciát. A hajszínt a párizsi ősz színei és Prince – Purple Rain című száma inspirálta.” 

frizura divat 2021 Dudas Attila_bwnet

 

Receptúra:

1. Lépés - Tő

Majirel GLOW L22 + D12 + 3,75%

2. Lépés - Hajközép és hajvég

Majirel GLOW

L22 + D12 + 6% D22 + CLEAR + 6% 

 

Frizura divat 2021_zsidro_tamas_bwnet

Frizura divat - Zsidró Tamás

„A 70-es évek vonalai jelennek meg az általam megvalósított haj kompozíciókban. A frufru vonala kicsit „merevebb”, a lágy hullámok érdekesen bontják a frizurát. A göndör fürtök a „Flashdance” 80-as évek hangulatát idézik, az ikonikussá vált frizura jellemzője a göndör tincsek játékossága, mely a fiatalosság és a felsza- badultság érzetét sugározza.” 

frizura divat 2021 Zsidro Tamas_bwnet

 

Receptúra:

1. Lépés - Tő

Majirel GLOW 8 + L13 + 3,75%

2. Lépés - Hajközép és hajvég

Majirel GLOW L13 + L02 + 3,75% Majirel GLOW L13 + CLEAR + 3,75% 

 

Frizura divat 2021_kucsera_zsolt_bwnet

Frizura divat - Kucsera Zsolt

„A frizura elkészítésénél a hangsúlyt arra helyeztem, hogy az alkalmazott festési technika és a hajszín minél jobban érvényesüljön. A French Glow hangulat elég sok lehető- séget nyújt arra, hogy a szakmai tudá- sunk palettájáról válogassunk a munkánk során. Modellem természetes kisugárzását hangsúlyoztam a festési technikával - arckörüli hangsúly, vagyis Contouring technika -, tehát az arc vonala mellett finoman keltettük életre a hajában a fényt. A frufru és az arckörüli hullámok még jobban kiemelik a modell bájosságát.” 

frziura divat 2021_kucsera zsolt

 

Receptúra:

1. Lépés - French Balayage

Platinium Plus 1:2 + 6%

2. Lépés - Tő

Majirel GLOW L28 + L18 + 3,75%

Hajközép és hajvég

Majirel GLOW L28 + L18 + CLEAR + 3,75% Majirel GLOW L28 + L12 + CLEAR + 3,75%

Első hajkontúr (Money Piece)

Majirel GLOW L28 + CLEAR + 3,75% 

 

Frizura divat 2021_dancso_erika_bwnet

Frizura divat - Dancsó Erika

„Hajszínben inspirációmat a tél gyönyörű fémes tónusai ihlették, a hideg tükröződő árnyalatai kifejezik a jeges természet iránti érzelmeimet.

A styling az egyszerűség jegyében készült, a frizura hűvös árnyalatait és modellem harmonikus, belülről áradó szépségét az egyszerű, természetes vonalak emelik ki.” 

frizura divat 2021_bwnet

 

Receptúra:

1. Lépés - Teljes szőkítés

Multitechniques 8 - 9% 1:3

2. Lépés - Árnyalás

Majirel GLOW L21 + L18 + CLEAR + 3,75% 

 

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!