2023-05-26 12:47:41

Fan Fesztivál Budapesten az UEFA Európa-Liga döntőjének napján és az azt megelőző napon

Az UEFA Európa-Liga döntője 2023. május 31-én Budapest kerül megrendezésre. A döntő előtti naptól kezdve a Hősök Terén egy nagyszabású labdarúgó-fesztiválon vehetnek részt a legnagyobb rajongók, ahol a Heineken, az UEFA Európa-Liga hivatalos sörpartnere is aktívan fog tevékenykedni.

Ez az alkalom a Bwnet.hu számára is különleges lesz, hiszen a mi partner szalonunk, a West Coast Barbers fog gondoskodni a különleges és színes szurkolói frizurák elkészítéséről, hogy még nagyobb élmény legyen a szurkolás!

Olvass tovább és tudj meg többet erről a különleges alkalomról!

labdarugo_fesztival_europa_liga_donto

Heineken, az UEFA Európa-Liga hivatalos sörpartnere

A Heineken mindig is számottevő szerepet töltött be az európai futball életében, 28 éve támogatja az UEFA Bajnokok-Ligáját, 2023-ban pedig ismételten az UEFA Európa-Liga hivatalos sörpartnere lesz. Ez az év azonban különbözik az eddigiektől, hiszen az esemény Magyarországon kerül megrendezésre május 31-én Budapesten, a Puskás Arénában, ahol a Sevilla és AS Roma csapatai találkoznak egymással a kupáért. Így a magyarok mellett olasz és spanyol szurkolók is hatalmas hangulatot fognak teremteni a stadionban. 

 

labdarugo_fesztival_europa_liga_donto

Stílusos frizurák a Fan Fesztiválon

A döntő napján, és az azt megelőző napon (május 30-31.) a Hősök terén egy nagyszabású szurkolói kitelepülésen, a Fan Fesztiválon vehetnek részt a legnagyobb rajongók és az érdeklődők, ahova a Heineken is izgalmas programokkal készül. Többek között lehetőség lesz a szurkólói frizurák elkészítésére a West Coast Barbers által. A profi borbély csapatot keressétek a Heineken bárjánál! 

 

labdarugo_fesztival_europa_liga_donto

West Coast Barbers a Labdarúgó-Fesztiválon 

A West Coast Barbers csapata már 5 éve BWNet partner. Szakemberei számára ez a hivatás mindig rejt valami újat, emiatt elengedhetetlen számukra az új technikák, szolgáltatások és termékek folyamatos bevezetése. Ennek hála folyamatos pörgés van a szalon életében, nem telik el huzamosabb idő valamilyen újdonság nélkül. 

Egy jó borbély vagy fodrász nem csak a hajadra figyel, hanem rád is! Szokták mondani, hogy ők egyben pszichológusok, fejvadászok, közvetítők, egyszerűen mindenesek! Ez a West Coast Barbers minden munkatársaira igaz, segítenek minden vendégnek, ahol csak tudnak, hiszen számukra mindenki családtagnak számít.

Most a szurkolókat is beveszik a családjukba, hogy mindenki részese lehessen az UEFA Európa-liga élménynek. Szurkolj te a Heineken-nel és a West Coast Barbers csapatával május 30-án és 31-én a Hősök terén megrendezett labdrarúgó-fesztiválon! 

Ha megtetszett a West Coast Barbers csapata, akkor ne habozz, válaszd ki a kedvenc West Coast barberedet és foglalj hozzá online időpontot most!

 

Online időpontfoglalás

West Coast Barbers (59)
1114 Budapest, XI. kerület
Bartók Béla út 59.

 

Néhány időpont a szurkolói színes frizurák elkészítéséhez már most megnyílt és foglalható, ha nem akarsz lemaradni, csapj le minél hamarabb!

 foglalj időpontot már most a  Heineken Star barhoz!