2024-10-03 10:59:27

Képes beszámoló: TONI&GUY x Budapest Hair Show 2024

A bwnet.hu szervezésében 2024. szeptember 28-án ötödik alkalommal is megrendezésre került a Budapest Hair Show, melynek az iqom myPOS a főtámogatója, a L'Oréal Professionnel pedig kiemelt szakmai támogatója volt.

Hazai sztárfodrászok mellett a nemzetközi élvonalból is érkeztek szakemberek: 25 előadótól tanulhattak és inspirálódhattak a résztvevők, a backstageben pedig több, mint 200 fodrász dolgozott azon, hogy feledhetetlen pillanatokat varázsoljanak a színpadra. Idén ismét történelmi pillanatokat is átélhettünk együtt, ugyanis a TONI&GUY csapata elsőként érkezett hazánkba Efi Davies, Nemzetközi Művészeti Igazgató vezetésével és Stuart Matuska Technikai Művészeti Igazgató közreműködésével!

A TONI&GUY csapata 3 produkcióval készült a hazai közönségnek: 90 perces exkluzív szeminárium, 30 perces Look&Learn szeminárium és egy látványos showműsor. A produkciók fókuszában a márka legújabb kollekciója, az UNFOLD kollekció volt, amit a London Fashion Week után a Budapest Hair Show-n mutattak be elsőként. Ráadásul a sztárcsapat oktatásai a REDKEN márka hazai csapatának szakmai együttműködésével valósultak meg.

Nézd meg képeken, milyenek voltak a TONI&GUY produkciói a 2024-es Budapest Hair Show-n!

kepes_beszamolo_toni_guy_budapest_hair_show_2024_1

Főszerepben a fodrászat

Változatos, világszínvonalú produkciók és előadók a nagyszínpadon és a kiállítói tér színpadán: 

  • TONI&GUY csapat, Efi Davies és Stuart Matuska vezetésével
  • AROD
  • Barber Birdman, WAHL
  • Rudy Mostarda, Alfaparf Milano Professional
  • L'Oréal Professionnel nagyköveti és oktató csapata 
  • MATRIX Professional oktatói csapata
  • Czinki Herbert, Földi Geri, Balogh Tamás és Kaszás Krisztián
  • Czafik Tamás, a 2024-es Év Felfedezettje és az Alfaparf Milano Professional hazai nagykövete

Együtt. Egy helyen. A szakmának hódolva. A Budapest Hair Show anno egy rég dédelgetett álom volt a Beauty World Net életében, ami 2019-ben teljesült be, és azóta is töretlen sikert arat a fodrász szakma rajongói között. Idén új helyszínen fogadtuk vendégeinket, a budapesti Eiffel Műhelyházban, ahol még több kiállítóval, még látványosabb oktatásokkal és egy monumentális show-val készültünk nekik.

A rendezvényre több mint 900 vendég érkezett, hogy a TONI&GUY szemináriumán, majd a masterclassokon, kora este nagyszínpadi bemutatókon, este pedig egy óriási show-n vegyenek részt. A backstage-ben mindeközben több, mint 200-an dolgoztak azon, hogy a színpadon életre kelhessenek a korábban megálmodott produkciók. 

kepes_beszamolo_toni_guy_budapest_hair_show_2024_8

 

Exkluzív TONI&GUY szeminárium Budapesten

A TONI&GUY csapata világszerte ismert a fodrászat és hajformázás terén, szakértelmükkel és kreativitásukkal formálják a globális divatot. Az innovatív stílusok és a legmodernebb technikák alkalmazása révén inspirációt nyújtanak mind a szakma, mind az ügyfelek számára. 

A TONI&GUY csapata elsőként érkezett hazánkba Efi Davies, Nemzetközi Művészeti Igazgató vezetésével és Stuart Matuska Technikai Művészeti Igazgató közreműködésével, akik egy 90 perces szeminárium keretén belül inspirálták a szakmabelieket. A szemináriumon bemutatták az UNFOLD kollekciójuk legújabb technikáit, leválasztási mintáit és színárnyalatait, így a résztvevők lépésről lépésre elsajátíthatták, hogyan tudják önmaguk is reprodukálni mind a vágásokat, mind a hajszíneket.

kepes_beszamolo_toni_guy_budapest_hair_show_2024_3

kepes_beszamolo_toni_guy_budapest_hair_show_2024_4

 

Budapest Hair Show 2024 - TONI&GUY Look&Learn szeminárium

A TONI&GUY világszerte ismert csapata ezen a szemináriumon, egyenesen a London Fashion Week-re készített, legújabb UNFOLD kollkeciójukban is megtalálható frizurákat készítették el a nagyszínpadon, különös figyelmet fordítva az innovatív textúrákra és lookokra. Az UNFOLD kollekciót a csapat a TONI&GUY márka 60. évfordulójának megünneplésére alkotta meg. Fontos volt számukra, hogy a kollekció szimbolizálja az elmúlt 60 évüket, miközben mégis hű marad a mai trendekhez.

kepes_beszamolo_toni_guy_budapest_hair_show_2024_6

kepes_beszamolo_toni_guy_budapest_hair_show_2024_9

 

Budapest Hair Show 2024 - TONI&GUY Show

A showműsorban a TONI&GUY koreográfusai művészien illesztették össze a szeminárium és a Look&Learn során elkészült modelleket, így a London Fashion Week után közvetlenül, elsőként Budapesten elevenedett meg az UNFOLD kollekció, mely a Budapest Hair Show legemlékezetesebb pillanatai közé tartozott. 

kepes_beszamolo_toni_guy_budapest_hair_show_2024_5

Találkozzunk újra 2025. szeptember 27-én!

 

ÉRDEKEL A BUDAPEST HAIR SHOW 2025 EARLY BIRD JEGY!

 

CSATLAKOZZ A BUDAPEST HAIR SHOW 2025 FACEBOOK ESEMÉNYHEZ IDE KATTINTVA!