2022-10-04 10:01:06

Képes beszámoló: A KEVIN.MURPHY és Massimo Morello bemutatkozója a Budapest Hair Show-n

A bwnet.hu idén harmadik alkalommal rendezte meg a Budapest Hair Show-t, azt a márkafüggetlen eseményt, mely 2019 óta szolgálja a magyar fodrászok fejlődését, inspirációs forrást ad, és mindeközben növeli a szakma presztízsét.

Az eseményre idén a nemzetközi sajtó is felfigyelt, és a visszajelzések alapján büszkén mondhatjuk, hogy a Budapest Hair Show minden várakozást felülmúlva új szintre lépett, és világszínvonalú szakmai programmá vált. Szemináriumok, look & learn bemutatók és látványos show-k váltották egymást a színpadon, miközben a közös terekben szakmai standokon lehetett termékújdonságokkal ismerkedni.

Hazai sztárfodrászok mellett a nemzetközi élvonalból is érkeztek szakemberek. Ilyen volt az Olaszországból Budapestre látogató Massimo Morello is, aki a KEVIN.MURPHY képviseletében állt színpadra. Pozitív energiáival és egy különleges, varrástechnikán alapuló stylinggal pillanatok alatt elkápráztatta a közönséget.

Budapest Hair Show 2022

Hazai és nemzetközi produkciók inspirálták a közönséget, régi motorosok és fiatal tehetségek - Magyarország legjobb fodrászai álltak egy színpadon és a közönségben! Közben pedig rég nem látott kollégák üdvözölték egymást, vagy épp új kapcsolatok szövődtek.

  • GOLD szemináriumok, azaz gyakorlati oktatások
  • Look & Learn képzések
  • Felejthetetlen show
  • Világmárkák és hazai forgalmazók egy kiállítói térben
  • Koktélparty

 

Az esemény 2023-ban folytatódik, találkozzunk szeptember 16-án! Keresd a jegyeket december 1-től!

 

 

Massimo Morello és a KEVIN.MURPHY a Budapest Hair Show-n

Először köszönthettük a Budapest Hair Show színpadán a KEVIN.MURPHY-t: a márka SESSION.MASTER-e, Massimo Morello egy nagyszínpadi look & learn-nel és egy divathetet megelevenítő show-val mutatkozott be a magyar közönségnek. 

Look and Learn bemutató

A look and learn szekcióban a márka alapértékeivel ismerkedve Massimo Morello SESSION.MASTER az eredetileg kifutókra álmodott, de a szalonban is jól használható stylingot mutatott be, a szuper hatékony kreatív varrás technikáját is beleértve.

BHS2022

 

Showtime

A KEVIN.MURPHY show-jában a márka egyik alappillére, a divat került előtérbe. A divathetek nyüzsgő forgatagában érezhettük magunkat, és tanúi lehettünk, ahogy a márka SESSION.MASTER-e, Massimo Morello két divatbemutató között percek alatt két hajat is élőben stylingolt.

 

 Az esemény 2023-ban folytatódik, találkozzunk szeptember 16-án! Keresd a jegyeket december 1-től!

 

​​​Profi időpontfoglaló rendszerrel fejlesztenéd a szalonod? Kérj ajánlatot most!