2023-02-06 11:24:11

A legtrendibb hajszínek 2023-ban, amiket mindenki imád!

Az új év mindig új trendeket is hoz magával, amik közül rengeteg már a sztárok világát is meghódította. A sötéttől a világosig, a barnától a vörösig minden hajszínnek megvan az idei trendekhez passzoló árnyalata.

Ugye Te is kíváncsi vagy 2023 legtrendibb hajszíneire? Tarts velünk, és kezdd új frizurával az új évet!

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Krém szőke

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

A krémes szőke hajszínek már tavaly is uralták a közösségi médiát és az utcán is számtalanszor találkozhattunk vele. Ez idén sem lesz máshogy, hiszen a kissé jeges, krémes hatású szőke árnyalatok elképesztő külsőt varázsolnak viselőjüknek. A hatás kulcsa az alapszín és a melírok összhangjában rejlik, amitől a Te tincseid is úgy ragyoghatnak, mint Paris Hilton-nak. 

 

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Éjfekete 

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

Idén a sötétebb hajszínek ismét megkezdték térhódításukat. Ha eddig azon gondolkoztál, hogy sötétebb hajszínre válts, akkor itt az idő, hogy bevállald! Az éjfekete tökéletes választás lehet Neked, hogyha elegáns hajszínt szeretnél. Ha valami izgalmasabbra vágysz, akkor pedig inspirálódj Megan Fox hajszínéből, hiszen az az árnyalat mindig meglepetést okoz, mert bizonyos fényben éjfeketén csillog, máskor pedig barnás melegséget áraszt.

 

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Epervörös

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

A vörös hajszínek az idei év legnagyobb slágerei, hiszen a különböző árnyalatokkkal számtalan hatás érhető el. Az epervörös igazi "high-school-sweetheart" hangulatot kölcsönöz, amit mi imádunk! A hajszín különlegessége, hogy nemcsak szőke, hanem már meglévő vörös tónusokon is elkészíthető. 

 

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Cali Cool melír

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

A közösségi médiából már sokaknak ismerős lehet ez a hajszín, hiszen Hailey Bieber kedvencei közé tartozik. A Cali Cool melír hasonlít a balayage-hoz, de annál sötétebb. Alapszínként természetes vagy sötét hajszínre van szükség, néhány kiemeléssel, amelyek keretezik az arcot, a természetes részt és a végeket. Ha világosabb az eredeti hajszíned, akkor se aggódj, kérd meg fodrászodat, hogy adjon mélységet a hajtöveidhez és a hajhossz közepéhez!

 

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Forralt bor

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

Ez a téli hajszín egyértelműen uralja az idei trendeket. Fűszerezett almabor, forralt bor és fahéjas szerencsendió keveréke, mi egyszerűen imádjuk! Nagyon gyakori a meleg tónusú barna hajszín, amihez ez a vöröses árnyalat tökéletesen passzol. Vállald be bátran, és fűszerezd meg Te is külsődet!

 

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Gesztenyebarna

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

Az elmúlt néhány évben számtalan híresség haját láthattuk pompázni gesztenyebarna színben, közéjük tartozik például Zoey Deutch. Nem meglepő, hogy ő is imádja ezt a színt, hiszen nagy pluszt és különleges hatást ad a barnáknak!

 

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Platinum 

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

Kim Kardashiannak hála a platinum szőke hajszín 2023-ban ismét visszatért a trendek közé, de egy teljesen más formában. A lényege, hogy a színt személyre szabja a fodrász a vendég bőrtónusa alapján, ami sokkal egyedibbé teszi a frizurát és szakít a hagyományosan vett platinum szőke hajszínnel. 

 

hajszin_trend_2023

Hajszíntrendek 2023 - Gazdag csokoládé

A képek forrása: IDE és IDE kattintva!

2023 a barnák éve lesz! A csokoládé ihlette hajszínt mindenkinek ajánljuk, hiszen természetes hatást és fényességet kölcsönöz, viszont szuperül kiemeli az egészéges, dús hajkoronát. A finom, dimenziós kiemelésekkel elmélyített árnyalat egy teljesen új és nagyobb energiát sugároz, ami merőben más, mint a megszokott, egytónusú barna színek esetében.

 

Fodrászt keresel? Jelentkezz be online a Bwnet.hu-n!

Sikerült megtalálnod a hozzád legjobban frizurát, és inkább egy fodrásszal készítettnéd el? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő fodrászhoz az ország bármely pontján! Kattins a szalonkeresőnkre, válaszd ki a fodrászat szolgáltatást, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

Online időpontfoglalás

 

A főképek forrása: IDE és IDE kattintva!