2023-04-26 10:10:45

Esküvői frizura trendek 2023 - tündökölj Te is a Nagy Napodon!

Nem sokára itt az esküvőd, dee ötleted sincs, hogy milyen hajkreációt válassz? Segítünk!

Rengeteg féle frizura, stílus létezik, amik közül nem mindig egyszerű megtalálni a tökéleteset. Vannak bohókásabb, lazább viseletek, de az elegancia kedvelőinek is akad bőven lehetőség. Konkrét elképzelésed van? Legyen szó fonatokról, kontyokról vagy kiegészítőkról, mi mindegyikre hoztunk inspirációt, hogy Te is megtaláld a kedvenced!

eskuvoi_frizurak_2023

Képek forrásai: IDE és IDE KATTINTVA

Elbűvölő fonatok - Esküvői frizura trendek 2023

Ha a kényelmes, de elegáns, különleges stílusok kedvelője vagy, ez a trend neked szól! A fonatok talán a legsokszínűbb, legjobban variálható haj viseletek, így senkivel nem kell osztoznod az elképzeléseden, lehet teljesen egyedi, mint egy valódi művészi alkotás. Ráaadásul egy jól elkészített fonat esetén garantált, hogy egész este meg se mozdul a hajad, így egy pillanatra sem kell aggódnod miatta!

 

eskuvoi_frizurak_2023

Képek forrásai: IDE és IDE KATTINTVA

Egyszerű, de különleges - Esküvői frizura trendek 2023

Ha nem szeretnél túl bonyolult frizurát, de mégis a sikkes, elegáns vonalon maradnál, akkor egy szépen elkészített copf lehet a legjobb választás. Nem kell órákig készíteni, rendkívül kényelmes és biztosan nem zavar a bulizásban sem. Ráadásul már egy copfot is rengeteg féle módon lehet elkészíteni, külön féle technikákkal, ékszerekkel díszitve pedig egy még sokkal egyedibb végeredményt kaphatsz. 

 

eskuvoi_frizurak_2023

Képek forrásai: IDE és IDE KATTINTVA

Bohókás konty - Esküvői frizura trendek 2023

Ha nem szereted a túl szoros, szimmetrikus frizurákat, hanem inkább a játékosság híve vagy, akkor ez a tökéletes választás! Nem lóg bele az arcodba, nem zavar tánc közben, mégis személyre szbott. Minél "kócosabb", lazább, annál szebb a végeredmény, így a fotókon is tökéletesen mutathatsz benne!

 

eskuvoi_frizurak_2023

Képek forrásai: IDE és IDE KATTINTVA

Varázslatos haj ékszerek - Esküvői frizura trendek 2023

Nincs esküvő csillogás nékül! Ez a kijelentés a hajakra is igaz, hiszen ez az egyik legfontosabb része a megjelenésednek. Egy hajba való ékszert bármilyen frizurával könnyedén kombinálhtaunk, legyen az fonat, copf, konty, vagy kiengedett haj, hisz mindent feldob! Választhatsz csillogósabbat, de visszafogottabbat is, amihez csak kedved van, hogy Te is úgy tündökölj, mint egy hercegnő!

 

eskuvoi_frizurak_2023

Képek forrásai: IDE és IDE KATTINTVA

Természetes virágok - Esküvői frizura trendek 2023

Ha szeretnénk, hogy a természet és a virágok domináljanak a nagy napunkon, akkor ebből a frizura sem maradhat ki! Tehetünk bele élő vagy művirágot, többszínűt vagy egy színűt, ennek már a képzelet szab határt. Az esküvői csokorral és díszlettel kombinálva, színben vagy akár fajtában még harmonikusabb összképet kapunk. A kedvenc virágunk is velünk lehet aznap ebben a formában, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen!

 

eskuvoi_frizurak_2023

Képek forrásai: IDE és IDE KATTINTVA

Sikkes konty - Esküvői frizura trendek 2023

Letisztult, elegáns, tartós frizura. Nagyon népszerű, hiszen nem sok idő elkészíteni, biztosan eredeti formájában marad egész este, és vonzza a tekinteteket. Táncolás, mulatozás közben sem zavaró, élvezheted az egész estét, hiszen nem kell a hajad épségére koncentrálnod. Nyári esküvőkön a nagy hőség miatt különösen jó választás, sokkal komfortosabb érzés a gyönyörű arának!

 

eskuvoi_frizurak_2023

Képek forrásai: IDE és IDE KATTINTVA

 A rövid haj - Esküvői frizura trendek 2023

Azok a menyasszonyok se csüggedjenek, akiknek nincsen hosszú haja, hiszen egy rövidebből is lehet lehengerlő kreációkat alkotni. Akár egy gyönyörű kontyot, vagy néhány hajdísszel egy természetesen, de mégis elegánsan hullámos frizura is nagyon egyedi és különleges. 

 

Fodrászt keresel? Keress, találj és foglalj online a bwnet.hu oldalán!

Sikerült megtalálnod a hozzád legjobban passzoló hajat? Nálunk azonnal be tudsz jelentkezni a számodra megfelelő fodrászhoz az ország bármely pontján! Kattins a szalonkeresőnkre, válaszd ki a hajápoló szolgáltatást, majd találd meg a számodra legszimpatikusabb szakembert, és máris bejelentkezhetsz a rendelkezésre álló időpontok egyikére! 

 

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS 

 

A főkép forrása:  IDE KATTINTVA IDE és IDE