2024-10-02 09:03:43

Ilyen volt a Budapest Hair Show 2024 - képes beszámoló Európa egyedülálló fodrász eseményéről

A bwnet.hu szervezésében 2024. szeptember 28-án ötödik alkalommal is megrendezésre került a Budapest Hair Show, melynek az iqom myPOS a főtámogatója, a L'Oréal Professionnel pedig kiemelt szakmai támogatója volt.

Hazai sztárfodrászok mellett a nemzetközi élvonalból is érkeztek szakemberek: 25 előadótól tanulhattak és inspirálódhattak a résztvevők, a backstageben pedig több, mint 200 fodrász dolgozott azon, hogy feledhetetlen pillanatokat varázsoljanak a színpadra. Idén ismét történelmi pillanatokat is átélhettünk együtt, ugyanis a TONI&GUY csapata elsőként érkezett hazánkba Efi Davies, Nemzetközi Művészeti Igazgató vezetésével és Stuart Matuska Technikai Művészeti Igazgató közreműködésével!

Nézd meg képeken, milyen volt az idei Budapest Hair Show!

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_1

Idén 5. éves a Budapest Hair Show

A Budapest Hair Show idén ünnepelte az 5. születésnapját, hiszen 2019 óta márkafüggetlenül szolgálja a magyar fodrászok fejlődését, inspirációs forrást adva, mindeközben növeli a szakma presztízsét. 2023 óta már egy egész napos rendezvény keretében ünnepelhet együtt a fodrász és borbély szakma, ráadásul az idei évben a nagyközönség felé is megnyitottuk kapuinkat!

A színpadon exkluzív szemináriumok, masterclassok, look & learn bemutatók és látványos showk váltották egymást, miközben a kiállítói térben több, mint 20 márka standjánál lehetett ismerkedni a termékújdonságokkal, illetve a legújabb szolgáltatásokkal. 

Az eseményt Győri Szabolcs, a bwnet.hu ügyvezetője és a Budapest Hair Show kreatív igazgatója nyitotta meg. Így emlékszik vissza:

,,Idén 5. alkalommal rendeztük meg európa egyik kiemelkedő márkafüggetlen fodrászati eseményét, a Budapest Hair Show-t, ami az egész magyar fodrász szakmáé!

Mérhetetlenül hálás és büszke vagyok arra, hogy Budapesten, Európa szívében egy ilyen csodálatos és világszínvonalú eseményt hoztunk létre közösen veletek, egy közösségét alkotva, egymást inspirálva!"

 

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_12

Főszerepben a fodrászat

Változatos, világszínvonalú produkciók és előadók a nagyszínpadon és a kiállítói tér színpadán: 

  • TONI&GUY csapat, Efi Davies és Stuart Matuska vezetésével
  • AROD
  • Barber Birdman, WAHL
  • Rudy Mostarda, Alfaparf Milano Professional
  • L'Oréal Professionnel nagyköveti és oktató csapata 
  • MATRIX Professional oktatói csapata
  • Czinki Herbert, Földi Geri, Balogh Tamás és Kaszás Krisztián
  • Czafik Tamás, a 2024-es Év Felfedezettje és az Alfaparf Milano Professional hazai nagykövete

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_2

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_3

Együtt. Egy helyen. A szakmának hódolva. A Budapest Hair Show anno egy rég dédelgetett álom volt a Beauty World Net életében, ami 2019-ben teljesült be, és azóta is töretlen sikert arat a fodrász szakma rajongói között. Idén új helyszínen fogadtuk vendégeinket, a budapesti Eiffel Műhelyházban, ahol még több kiállítóval, még látványosabb oktatásokkal és egy monumentális show-val készültünk nekik.

A rendezvényre több mint 900 vendég érkezett, hogy a TONI&GUY szemináriumán, majd a masterclassokon, kora este nagyszínpadi bemutatókon, este pedig egy óriási show-n vegyenek részt. A backstage-ben mindeközben több, mint 200-an dolgoztak azon, hogy a színpadon életre kelhessenek a korábban megálmodott produkciók. 

 

Exkluzív TONI&GUY szeminárium Budapesten

A TONI&GUY csapata világszerte ismert a fodrászat és hajformázás terén, szakértelmükkel és kreativitásukkal formálják a globális divatot. Az innovatív stílusok és a legmodernebb technikák alkalmazása révén inspirációt nyújtanak mind a szakma, mind az ügyfelek számára. 

A TONI&GUY csapata elsőként érkezett hazánkba Efi Davies, Nemzetközi Művészeti Igazgató vezetésével és Stuart Matuska Technikai Művészeti Igazgató közreműködésével, akik egy 90 perces szeminárium keretén belül inspirálták a szakmabelieket. A szemináriumon bemutatták az UNFOLD kollekciójuk legújabb technikáit, leválasztási mintáit és színárnyalatait, így a résztvevők lépésről lépésre elsajátíthatták, hogyan tudják önmaguk is reprodukálni mind a vágásokat, mind a hajszíneket.

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_12

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_15

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_3budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_2

 

Budapest Hair Show 2024 - Masterclass oktatások

L'Oréal Professionnel Masterclass: Balayage Technikák és Hajvágások Szimbiózisa - Hajas László, Kucsera Zsolt, Zsidró Tamás és Dalotti Gergő

A L'Oréal Professionnel oktatói és nagyköveti csapata, 120 perces Masterclass oktatásuk keretein belül bemutatták a legújabb hajfestési technikákat, a színek és a méltán népszerű balayage festéstechnikák legújabb lehetőségeit és a hozzá kapcsolódó hajvágásokat, innovációkat. 

A modelleken bemutatott hajszínek készítésének legapróbb részletei kerültek bemutatásra, szalonra és vendégre szabott megoldási javaslatokkal egyaránt.

A L'Oréal Professionnel masterclass alkalmával a nagyköveti csapat három legendás tagját - Hajas Lászlót, Kucsera Zsoltot és Zsidró Tamást - 20. évfordulójuk alkalmával köszöntötte a színpadon Rátonyi Judit, a L'Oréal Fodrászati Divíziójának Magyarországi Kereskedelmi Vezetője.

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_4

 

World of Barbers Masterclass: AROD, Barber Birdman, Czinki Herbert és Földi Gergő

A világszerte elismert borbély, AROD, és a WAHL nemzetközi oktatója Barber Birdman mellett, magyar szakemberekkel egészült ki a World of Barbers Masterclass, Czinki Herbert és Földi Gergő személyében.

A masterclass keretein belül olyan szenzációs trükköket és praktikákat mutattak be a borbélymestereink, amellyel nem csak inspirálták közönségüket, hanem a legújabb trendekbe is bevezették őket. 

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_5

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_6

budapest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_7

 

Budapest Hair Show 2024 - nagyszínpadi Look&Learn szemináriumok

WAHL - Barber Birdman Look&Learn szeminárium

Barber Birdman, a WAHL hivatalos oktatója, aki óriási tapasztalattal rendelkezik a borbélymesterség területén és szenvedélyesen osztja meg tudását. Szakértelme a Wahl professzionális termékeivel összhangban segít a fodrászoknak és borbélyoknak elsajátítani a legújabb technikákat, miközben hangsúlyt fektet a klasszikus borbély művészetre is.

Szemináriumán Birdman olyan eszközöket és praktikákat mutatott be, amelyek nemcsak könyedebbé, hanem biztonságosabbá is teszik a mindennapi borbélymunkát. 

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_10

 

AROD Look&Learn szeminárium 

A Budapest Hair Show egyik legszínesebb egyénisége, Alberto Rodriguez - AROD , akit első alkalommal köszönthettünk hazánkban. AROD, a L3vel3 márka társalapítója, a social media sztárja több, mint 2 millió követővel a legismertebb borbély fazon, aki Amerikából érkezett hozzánk, hogy tudása legjavát bemutatva inspiráljon mindenkit a férfi hajvágásra!

A közel 20 éve a szakmában dolgozó fenomén a hajvágáson túl a borbély munka üzleti oldalát is fókuszba helyezte, különös figyelmet szentelve a tartalomgyártás fontosságának.

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_11

 

TONI&GUY Look&Learn szeminárium

A TONI&GUY világszerte ismert csapata ezen a szemináriumon, egyenesen a London Fashion Week-re készített, legújabb UNFOLD kollkeciójukban is megtalálható frizurákat készítették el a nagyszínpadon, különös figyelmet fordítva az innovatív textúrákra és lookokra. Az UNFOLD kollekciót a csapat a TONI&GUY márka 60. évfordulójának megünneplésére alkotta meg. Fontos volt számukra, hogy a kollekció szimbolizálja az elmúlt 60 évüket, miközben mégis hű marad a mai trendekhez.

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_14

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_13

Budapest Hair Show 2024 - SHOWTIME

AROD

A Budapest Hair Show egyik legszínesebb egyénisége, Alberto Rodriguez - AROD , akit első alkalommal köszönthetünk hazánkban showműsorában bemutatta, hogy okkal ő az egyik legismertebb borbély világszerte. 

Produkciójában előadta, a kifejezetten Budapest Hair Show-ra készített dalát, miközben bemutatta modelljei extravagáns frizuráit, amely szó szerint lángra gyújtotta a színpadot. 

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_16

 

Az Év Felfedezettje - Czafik Tamás

Az Év Felfedezettje címet 2021-ben alapította Győri Szabolcs a Budapest Hair Show kreatív igazgatója. Tette ezt azzal a céllal, hogy tehetséges és a szakmájukban elkötelezett, kreatív fiatalok számára biztosítsunk egyedi megjelenési lehetőséget az év legrangosabb fodrász szakmai eseményén. 

Idén, 2024-ben Czafik Tamást érte az a megtiszteltetés, hogy átvehette az Év Felfedezettjének járó díjat, amihez ezúton is szívből gratulálunk!

A színpadon Tamás a hétköznapi frizuráktól indulva egészen az egészen művészi alkotásokig rengeteg szemgyönyörködtető munkát mutatott be, amely elkápráztatta a nagyközönséget. 

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_17

 

TONI&GUY

A showműsorban a TONI&GUY koreográfusai művészien illesztették össze a szeminárium és a Look&Learn során elkészült modelleket, így a London Fashion Week után közvetlenül, elsőként Budapesten elevenedett meg az UNFOLD kollekció, mely a Budapest Hair Show legemlékezetesebb pillanatai közé tartozott. 

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_18

 

Barber Birdman - WAHL

Barber Birdman holland származású világszerte elismert borbély, aki egyben a WAHL hivatalos oktatója, óriási tapasztalattal rendelkezik a borbélymesterség területén és szenvedélyesen osztotta meg tudását a szakma iránt érdeklődőkkel.

Az esti showműsorra, a labdarúgást és az azt körülölelő hajtrendeket ötvözte a mester, amelyben a legpraktikusabb eszközökkel és azok technikáinak bemutatásával nyűgözte le a közönséget. Sokan nem gondolkodtak volna abban, hogy a sporttal kapcsolják össze a hajtrendeket, de Barber Birdman óriás focirajongó, így fontos volt számára, hogy a kettő szenvedélyét összekapcsolva egy egyedi koncepciót mutasson be a magyar közönségnek.

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_19

 

L'Oréal Professionnel

Átalakulás egyik formából a másikba, átváltozás, alakváltoztatás, formaváltoztatás ez maga a metamorfózis, ami magába foglalta a L'Oréal Professionnel Showműsorának tematikáját, melynek koreográfiája egyenesen Párizsból érkezett.

A 'Metamorfózis' showműsorban fantasztikus haj átalakulásokat láthattunk, sokszínű hajvágási és styling technikák alkalmazásával, egyenesen a márka nagyköveti csapatának, azaz: Hajas László, Zsidró Tamás, Kucsera Zsolt, Dudás Attila és Dancsó Erika közreműködésével! 

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_13

 

Rudy Mostarda - Alfaparf Milano Professional

A grandiózus finálé előtti utolsó showműsort Rudy Mostarda, már visszatérő vendégünk tartotta. Az olasz virtuóz lehengerlő személyiségével ismét őrült hangolatot teremtett a színpadon.

A felejthetetlen showműsorban az extravagáns frizuravariációkon és ruhakölteményeken túl, Rudy táncművészekkel fokozta a hangulatot!

Köszönjük a HairLine Kft. profi közreműködését, segítségét a szervezésben!

budapaest_hair_show_2024_kepes_beszamolo_20

 

Találkozzunk újra 2025. szeptember 27-én!

 

ÉRDEKEL A BUDAPEST HAIR SHOW 2025 EARLY BIRD JEGY!

 

CSATLAKOZZ A BUDAPEST HAIR SHOW 2025 FACEBOOK ESEMÉNYHEZ IDE KATTINTVA!