2024-01-13 13:00:00

Az ápolt és ragyogó haj titkai

A hajápolás művészete folyamatosan fejlődik, és a szépségiparban dolgozó szakembereknek naprakésznek kell lenniük a legújabb trendekkel és technikákkal. Varga Dávid, a Revlon márka oktatófodrásza számos év tapasztalatával rendelkezik a szakmában. Most Varga Dávid megosztotta velünk szakértelmét és tanácsait az ápolt és ragyogó haj eléréséhez.

Tarts velünk és tudd meg az ápolt és ragyogó haj titkait!

apolt_ragyogo_haj_titkai

Az első lépés a megfelelő szakember kiválasztása

"Az ápolt és ragyogó haj eléréséhez az első és legfontosabb lépés a megfelelő szakember megtalálása, akinek a feladata, hogy tanácsokkal lássa el a vendéget az otthoni hajápolással kapcsolatban. Ez egy kölcsönös folyamat, ahol a vendégnek aktívan részt kell vennie, figyelembe véve és alkalmazva a szakember javaslatait." - Varga Dávid, oktatófodrász.

 

apolt_ragyogo_haj_titkai

Hajmosási rutin és gyakoriság

"A hajmosás gyakorisága kulcsfontosságú a haj egészségének megőrzésében, amit heti kétszeri alkalommal elegendőnek tartok. Ennek oka, hogy a túl gyakori mosás károsíthatja a hajkoronát, különösen a zsíros hajtő és száraz hajvégek esetében." - Varga Dávid, oktatófodrász.

 

apolt_ragyogo_haj_titkai

Hajápolási termékek és eszközök

"Ami a hajápolási termékeket és eszközöket illeti, nem hiszem, hogy szükség van számtalan szérumra és kencére az egészséges, ragyogó haj eléréséhez. A legfontosabb a megfelelő sampon kiválasztása, amit érdemes évszakonként leváltani, például télen és nyáron. Különösen a hideg időszak megjelenésével, amikor a haj hajlamos lehet zsírosabbá és laposabbá válni, ilyenkor ajánlom a Revlon Professional Re/Start Density vagy a Re/Start Color termékeket, amelyek micellás alapúak, tehát mélytisztító hatásúak." - Varga Dávid, oktatófodrász.

 

apolt_ragyogo_haj_titkai

A hajápolás gyakori hibái

"Az emberek gyakran elkövetik azt a hibát, hogy nincs türelmük megfelelően ápolni a hajukat. Fontos, hogy elegendő időt szánjunk a hajmosásra és szárításra, valamint kerüljük a túl magas hőfokú hajformázó eszközök használatát. A hajvasaló hőfokát ne emeljük 180 fok fölé, és csak tincsenként vasaljuk a hajat, heti egyszer-kétszer." - Varga Dávid, oktatófodrász.

 

apolt_ragyogo_haj_titkai

Barna haj ápolása

"A barna haj esetében éppúgy fontos a megfelelő ápolás, mint a szőke hajnál. A fényes és színben gazdag barna árnyalat eléréséhez festett hajra való termékeket ajánlok, mint például a Revlon Professional Nutri Color balzsamok, amelyek kiválóan alkalmasak otthoni színfrissítésre és a nem kívánt árnyalatok elfedésére." - Varga Dávid, oktatófodrász.

 

apolt_ragyogo_haj_titkai

Étrend és életmód hatása a hajra

"Az egészséges étrend és megfelelő folyadékbevitel nagyon fontos a haj egészségének megőrzésében. Bár a genetikai tényezők és egyéb külső hatások, mint a stressz, is befolyásolhatják a haj állapotát, de a megfelelő étkezéssel és életmóddal sokat tudunk rajta javítani." - Varga Dávid, oktatófodrász.

 

apolt_ragyogo_haj_titkai

Színváltoztató szolgáltatások és haj egészsége

"Minden kémiai kezelés, beleértve a hajfestést is, valamilyen szinten befolyásolja a haj szerkezetét. Fontos, hogy minőségi termékeket használjunk, és szakember végezze a kezelést, hogy minimalizáljuk a károsodás mértékét." - Varga Dávid, oktatófodrász.

 

apolt_ragyogo_haj_titkai

Szeretnél ragyogó, ápolt hajkoronát? Jelentkezz be online Varga Dávidhoz!

Varga Dávid vár Téged is a Varga Hajszalonban Győrben! Csodáld meg az általa készített lehengerlő frizurákat, és jelentkezz be hozzá online! 

,,Tavasztól pedig indulnak ilyen képzéseink, ahol a tudatos hajápolásról tartunk egy rövid oktatást, ha érdekel jelentkezni tudsz, a www.primavera-akademia.hu oldalon" - Varga Dávid, oktatófodrász

 

 

Varga Hajszalon

9025 Győr
Bercsényi Liget 18.

 

Online időpontfoglalás a BWNET oldalon

 

 

Te is szeretnél online időpontfoglaló rendszert? Csatlakozz te is a több száz profi szakemberhez, kérj ajánlatot és legyen BWNET naptárad! Regisztrálj a BWNET oldalán! 

 

Ez is érdekelhet: 

Szabó Zsófi elárulta nekünk a gyönyörű hajkoronájának titkát!

Így hordd a hajad 2024-ben! - Frizura trendek 2024

Divatos frizurák 50 felett: ezek a legmenőbb frizurák és hajszínek