2023-02-09 17:55:45

Az AirTouch technika nagymestere Magyarországra látogat- tanulj tőle Te is!

Nagy hírünk van számotokra! 2023 áprilisában hazánkban köszönthetjük Danilo Bozic-ot az AirTouch nagymesterét!

2023. április 22-én a Schwarzkopf Professional idei legnagyobb fodrász eseményén lép először színpadra a sztárfodrász, ahol 3 órás Look & Learn bemutató keretén belül részletesen bemutatja majd, hogy készítsünk tökéletes szőkét a védjegyének számító AirTouch technikával.

Másnap, április 23-án pedig egy kiscsoportos gyakorlati babafejes oktatás keretében tanítja meg az AirTouch technika minden apró részletét a résztvevőknek. MINDEN HELY BETELT!

Gyere el Te is, tanulj Danilo-tól és inspirálódj az általa készített varázslatos szőke hajszínek által!

airtouch_technika_nagymestere_magyarorszagon_schwarzkopf_professional

Danilo Bozic a Schwarzkopf Professional Partners in Craft eseményén

Danilo Bozic, az AirTouch technika koronázatlan királya, egy 180 perces Look & Learn bemutató keretén belül részletesen bemutatja majd, hogy készítsünk tökéletes szőkét a védjegyének számító AirTouch technikával. A résztvevőkkel megosztja az elmúlt 25 évben fodrászként szerzett tapasztalatait és azt, hogy ő miként fest nap-mint-nap varázslatos szőke hajszíneket.

Ha ez még mind nem lenne elég, akkor eláruljuk, hogy az esemény résztvevői első kézből ismerkedhetnek meg a legújabb Essential Looks kollekcióval, a BlondMe és az IGORA True Cools újdonságaival, valamint az OSIS termékekkel!

 

A Schwarzkopf Professional márka bemutatja kiemelt fodrász eseményét- Partners in Craft 2023

 

airtouch_technika_nagymestere_magyarorszagon_schwarzkopf_professional

A legfontosabb tudnivalók a Partners in Craft eseményről

Helyszín: UP Rendezvénytér, Budapest

Időpont: 2023. április 22. 15:00-21:00 (Érkezés 14 órától)

Jegyár: 30.000 Ft, amiből oktatási kedvezmény érvényesíthető

A fellépők:

  • Danilo Bozic, a Schwarzkopf Professional Digitális Kreatív csapatának tagja
  • Bódis Richárd, ASK Team
  • Blanke Dávid, ASK Team
  • Madarász Viktor, ASK Team
  • Veress-Győri Sándor, a Sassoon Academy oszlopos tagja és a Schwarzkopf Professional oktatója

 

Schwarzkopf Professional Partners in Craft esemény

2023. április 22.

UP Rendvezvénytér 

1042 Budapest, Szent István tér 13-14.

 

A Schwarzkopf Professional márka bemutatja kiemelt fodrász eseményét- Partners in Craft 2023

 

airtouch_technika_nagymestere_magyarorszagon_schwarzkopf_professional

AirTouch gyakorlati szeminárium, ahol Danilo Bozic-tól tanulhatsz!

Minden hely betelt!

Danilo a képzés elején egy Look & Learn keretén belül babafejen bemutatja, hogy milyen leválasztásokkal érdemes dolgozni és elmagyarázza, hogy min múlik a tökéletes AirTouch technika. Ezt követően a résztvevők a babafejen a bemutatott technikával dolgoznak, majd egyénre szabott mixekkel árnyalnak. Danilo mindvégig segíti és támogatja a munkájukat és minden felmerülő kérdésre válaszol. Légy Te is az AirTouch technika szakértője!

Oktatás időpontja:

2023. április 23.

Oktatás időtartama:

10:00-16:00

Oktatás helyszíne: 

ASK Akadémia

1093 Budapest, IX. kerület

Közraktár utca 30-32. 

Oktatás díja: 

150.000 Ft + 26.000 Ft a babafej ára

Amennyiben Henkel szerződött partnerként foglalsz, úgy kérd képviselődtől a kuponkódodat, melyet a feltüntetett összegből tudsz érvényesíteni a felületen! Az oktatási kedvezmény kizárólag a képzés árából érvényesíthető, a babafej árából további kedvezmény nem kiadható!

Minden hely betelt!

 

Schwarzkopf Professional gyakorlati szeminárium- Tanulj az AirTouch technika nagymestérétől!

 

airtouch_technika_nagymestere_magyarorszagon_schwarzkopf_professional

Ismerd meg Danilo Bozic-ot, az AirTouch technika nagymesterét!

Danilo Bozic nemzetközileg elismert fodrász és oktató, akinek több mint 250 ezer követője van a közösségi média platformjain, akik csodálatos szőke lookjait, tutorial videóit követik és nézik tökéletességre fejlesztett fóliás applikációit. Bátran mondhatjuk róla, hogy ő az AirTouch koronázatlan királya! A „One Shot” fodrászati díj, valamint a Schwarzkopf USA művészeti csapatában betöltött rangos pozíciója bizonyítja, hogy Danilo keményen megdolgozott hírnevéért.

Danilo 1980-ban született Horvátországban, majd a háború kitörésekor Szerbiába költözött családjával. Autó- és motorkerékpár-szerelőként kezdett dolgozni, mígnem egy nap a szerencse és a sors úgy hozta, hogy egy szalonban tett látogatása során megtetszett neki a fodrászat, és úgy döntött, hogy szeretné megtanulni. Képességeinek fejlesztése után Belgrádban folytatta munkásságát, ahol még inkább elmélyítette a haj iránti szenvedélyét.

2014 meghatározó fordulatot hozott, amikor úgy döntött, hogy családjával az USA-ba költözik. Ez egy hatalmas kihívás volt, tekintve, hogy Danilo nem beszélt angolul, azonban elhatározta, hogy megtanulja. A közösségi média ablakot nyitott a haj szerelmeseinek csodálatos közösségére, ahol Danilo kapcsolatba került az iparággal, és elkezdte felfedezni a karrierjében és a folyamatos továbbképzésben rejlő végtelen lehetőséget.

Vladimir Sarbashev, az AirTouch-technika megálmodójának kurzusán ismerkedett meg a technikával, melynek igazi mesterévé vált. Fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy tökéletesítse szaktudását, aminek köszönhetően karrierje szárnyalni kezdett. Két gyermekének szerető édesapjaként Danilo megmutatta a fodrászoknak szerte a világon, hogy bármire képesek vagyunk, amit a fejünkbe veszünk, nem számítanak az akadályok... és ez még csak a kezdet!

 

Ez is érdekelhet:

A Schwarzkopf Professional márka bemutatja kiemelt fodrász eseményét- Partners in Craft 2023

Schwarzkopf Professional gyakorlati szeminárium- Tanulj az AirTouch technika nagymestérétől!