2022-06-17 14:03:52

Friss, ízletes és változatos finomságok, amiknek nem tudsz ellenállni!

A mindennapi sürgés-forgásban sokunknak sajnos szinte enni sincs ideje, nemhogy ételt készíteni, viszont ettől függetlenül mindnyájan szeretnénk gyorsan minőségi és egészségestudatos ételt fogyasztani. Most megtaláltuk rá a megoldást, hiszen a Pek-Snack termékeire ezek mind igazak, ráadásul még Vegán és Fitt termékcsaládjuk is van, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt!

Te is szeretnéd ízletes finomságokkal élni a mindennapokat? Tarts velünk, és tudj meg többet a Pek Snack termékeiről!


pek_snack_finomsagok

Friss, ízletes és változatos – ez a Pek-Snack

A Pek-Snack pékárui nemcsak minőségi, kényelmes és gyors megoldást jelentenek, hanem Fitt és Vegán termékcsaládjainak köszönhetően a sportos életmódot élők és az egészséges táplálkozás hívei is fogyaszthatják. Sőt összetevőiknek köszönhetően egészséges étkezésbe is beilleszthetők.

A Pek-Snack Fitt termékcsaládjából kedvedre válogathatsz a szénhidrátcsökkentett kakaós csiga és szilvás táska, valamint laktózmentes túrós táska közül, így a termékcsaládon belül is változatosan tudsz étkezni.

Vegán termékcsalád 2022. áprilisban került bevezetésre, egyelőre egy termékkel, a vegán hot-doggal.

 

pek_snack_finomsagok

A Pek-Snack finomságaira a nap bármely szakaszában számíthatsz

A Pek-Snack készítői finomságaikat éppen azért találták ki, hogy bármilyen helyzetben megállják a helyüket - munkába vagy iskolába menet, az irodai büfében és akár a családi asztalon.

A Pek-Snackre számíthatnak a családanyák, akik a reggeli rohanásban vagy éppen iskolába menet, egyszerű, kényelmes és tápláló ennivalót szeretnének adni gyermeküknek – és szeretnék, ha el is fogyna az a finomság.

Persze a fiataloknak nemcsak reggel van szükségük tápláló és gyors finomságokra, hanem napközben is, ezért a Pek-Snack megfizethető és finom termékeket kínál a nap későbbi szakaszaira is, változatos, trendi ízekkel és rengeteg újdonsággal.

pek_snack_finomsagok

A Pek-Snacket nemcsak gyermekeknek találták ki, hanem az a céljuk, hogy a munkába igyekvőket is egész napra ellássák finomságokkal. Legyen szó fizikai munkáról vagy irodai feladatokról, a Pek-Snack termékeire minden helyzetben lehet számítani!

A Pek-Snack termékkínálata folyamatosan megújul, bővül és az új ízek mellett rendszeresen jelentkeznek új termékcsaládokkal is!

További információ: peksnack.hu