2022-10-13 12:51:00

Jön a VII. Beauty Business online konferencia!

Úgy érzed, többre hivatott szalonod? Fejlődni szeretnél, de nem tudod, hogyan tovább? Vagy éppenséggel szalonnyitás előtt állsz, de elakadtál?
Ha szeretnéd felvirágoztatni szalonod, akkor érdemes részt venned a Beauty Business online konferencián október 29-30-án, ahol rengeteg hasznos témával és tippel gazdagodhatsz. BWNET-olvasóként pedig kedvezményes áron veheted meg a jegyed.

A Beauty Business konferencia

 

A Beauty Marketing Experts csapata egy egyedülálló, 2 napos intenzív workshoppal készül az őszi szezonra. A konferencia mindkét napján 2, tehát összesen 4 témát járhatsz körbe szakemberekkel, mindegyiket egy 3 órás online oktatás formájában. A fókuszban olyan kérdések, kihívások állnak, amik minden szépségipari vállalat életében felmerülnek. Ezeket a jó tanácsokat, tippeket aztán a gyakorlatban is hasznosítani tudod.

A konferencia online zajlik, így bárhonnan részt tudsz venni rajta, és mivel mindenről készül felvétel, utólag is vissza tudod nézni az előadásokat.

 

Kedvezményes jegyek

 

Október 15-ig kedvezménes áron szerezheted be jegyed, mindössze 10.500 Ft-ért, ami mellé ajándékkal is kedveskednek. Sőt, BWNET-olvasóként október 15. után is élhetsz a kedvezménnyel; ehhez használd a konferencia2022 kódot.

 

Részletes program és kedvezményes jegyvásárlási lehetőség ITT.

 

Az előadók

 

 

Barna Alexandra, Beauty Marketing Experts

Előadás címe: Online marketing kommunikáció

"Kozmetikusként és marketing szakemberként már évek óta foglalkozom kisvállalkozások üzleti fejlesztésével, promócióival. Szomorúan látom azt, hogy milyen sokan nem kaptok üzleti jellegű segítséget. Az általános marketing tippeket és elméleteket nagyon nehéz átfordítani a saját nyelvetekre, hiszen nem vagytok marketing szakemberek. Én viszont megpróbáltam, illetve próbálom folyamatosan, mégpedig azért, mert szeretném, ha a legszebb szakmákban dolgozó vállalkozók a munkájuknak minden percét élvezhetnék, és nem kellene azon görcsölniük, hogy miből lesz bevételük a következő hónapban."

Miről lesz szó az előadáson?

Megtudhatod, hogy mik a legújabb, 2023-as közösségi média trendek, mi az ami újdonság lesz, és mi az, amitől el kell búcsúzni. Megtanulhatod, min érdemes változtatni, hogyan alakulnak a hirdetések a jövőben, hogyan használd ezeket a csatornákat annak érdekében, hogy minél jobb eredményeket érj el.

 

Győri Zoltán, Mit játsszunk?

Előadás címe: Vendégélmény a szalonban

"Szépségszalon választásánál egy ügyfél számára sokszor elég, hogy közel van vagy kedvezőek az árai – azonban a hosszabb távú elköteleződéshez, a továbbajánláshoz, az ügyfél-elégedettség új szintre emeléséhez valami több kell. A játékosítás egy egyszerűnek tűnő folyamatot is élménnyé formálhat, ha jól és változatosan alkalmazzuk és saját arculatunkra szabjuk elemeit."

Győri Zoltán játéktervező, szakmai tréner, aki gyakorlati és elméleti oldalról is körbejárja a témát és számos ötlettel segít majd abban, hogy miként alakítható a szalonokban töltött idő maradandó emlékké, s tehető ezáltal is sikeresebbé egy vállalkozás.

Miről lesz szó az előadáson?

Hogyan tedd igazán emlékezetessé vendéged számára a nálad töltött időt? Milyen módszerekkel tudod elérni, hogy a magas minőségű szolgáltatás mellett az élmény miatt is visszatérjen hozzád? Hogyan tudod a különféle játékosítás technikákat beépíteni a mindennapjaidba, és hogyan lehetsz ennek köszönhetően még sikeresebb? Most megtudhatod!

 

 

Bakos Attila, Wings Beauty

Előadás címe: Munkatársak toborzása és megtartása

"Szalonomat 2013-ban alapítottam és azóta is folyamatos bővülés jellemzi, jelenleg nyolc fővel működik a szalon. Munkáltatói filozófiám szerint a főnökök ideje lejárt. Azok a szalonok lesznek sikeresek, amiket vezetők vezetnek. Akkor lesz igazán sikeres az alkalmazottakkal való együttműködés, ha megtaláljuk azt a középutat, ahol a tulajdonos és az alkalmazottak érdekei egyaránt szem előtt vannak tartva. Az elmúlt kilenc évben számtalan, a kollégákkal jól és kevésbé jól sikerült közös munka tapasztalatából építettem ki azt a rendszert, ami ma biztosítja a szalonom állandó alkalmazotti létszámát és bővülését."

Miről lesz szó az előadáson?

Hogyan toborozz új munkatársakat, akikkel hosszú távra is tervezhetsz? Mit kell tenni annak érdekében, hogy az új kollégák akár már az első hónaptól profitot termeljenek? Hogyan építs fel egy olyan csapatot, akikkel élmény és eredményes lesz a közös munka? Most minden kérdésedre megkaphatod a választ.

 

Baranyai Dávid, CardInMove

Előadás címe: Termék és szolgáltatás értékesítés

"Baranyai Dávid vagyok, az újdonsült innováció, a CardInMove tulajdonosa. 18 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. Vállalkozásom fő célkitűzése, hogy olyan értékesítési módszertant és termékeket adjunk az Értékesítőknek, hogy azonnal használható bevételnövelő eszközként tudják működtetni és rövidebb idő alatt nagyobb bevételre tudjanak szert tenni kevesebb munkával. Mindezt úgy, hogy az egész értékesítés folyamata mindkét fél számára élményszerű és játékos legyen. Az elmúlt 6 évben elolvastam 150 fejlesztő könyvet, fejlesztettem a tudásomat 30 különböző tréningen. Eddig 9 millió forintot invesztáltam a saját képzésemre, hogy az Értékesítési tudásom lépést tudjon tartani a változó körülményekkel. Az alapbér nélküli, kizárólag jutalék alapú értékesítés pedig a legjobb tanulópadként tanított az értékesítés fortélyaira."

Miről lesz szó az előadáson?

Hogyan is működik a vendégpszichológia? Milyen eszközöket tudsz bevetni, hogy mindkettőtök számára élvezetes legyen az értékesítés? Rengeteg hasznos tippet és trükköt kaphatsz most a kezedbe, melynek segítségével többet nem lesz nyűg a termékértékesítés.

 

Részletes program és kedvezményes jegyvásárlási lehetőség ITT.