2018-10-19 20:59:00

Egy sikeres barber titkai - Pálmány Norbert története

A Barber Battle Budapest fodrászversenyen idén másodjára sor került Magyarország legjobb barber-fodrászainak összecsapására. A pénzdíjas versenyt Hajtetoválás és Styling kategóriában Pálmány Nobert, a Barber King tulajdonosa és fodrásza nyerte idén második alkalommal, így megvédve tavalyi címét. Olvass tovább, és ismerd meg egy sikeres barber titkait, avagy Pálmány Norbert és a Barber King történetét!

A Barber King barber shop alapítója és szakmai vezetője, Pálmány Norbert, már 16 éves kora óta foglalkozik a fodrász szakmával, és 2013-ban nyitotta meg első saját üzletét. Azóta is töretlen lelkesedésével, és folyamatos fejlődni akarásával tör fel a borbély szakma csúcsára és került a budapesti barber shop-ok élére.

2016-óta saját borbély szalonját, a Barber King-et erősíti, ami olyan márkává nőtte ki magát, mely immár 3 helyszínen képviseli Norbi szakmai elveinek alapköveit.

 

barber king

 

Na de mi a sikeres barber titka?

Nem más, mint a kreatív üzleti gondolkodásmód! Norbi saját elmondása szerint is folyamatosan keresi a kreatív megoldásokat az üzleti problémákra. Proaktív gondolkodásának köszönhetően nemcsak hogy könnyedén veszi az elé gördülő akadályokat, de olyan megoldásokat talál, melyek a további üzletfejlesztés alapjai lehetnek.

Azt vallja, hogy a mai világban, ha egy szakember - barber vagy fodrász - sikeres akar lenni, akkor nem elég, ha a szakmájában jeleskedik, az üzleti életben is naprakésznek kell lennie.

 

barber, kategória

 

Pálmány Norbert, a sikeres barber tanácsa

"Többek közt ilyen üzleti újítás volt az is, hogy csatlakoztunk a BWnet online időpontfoglaló rendszeréhez. A Barber King eljutott egy olyan szintre, ahol már kell az adminisztrációs háttértámogatás, hiszen az egyre nagyobb népszerűségnek köszönhetően rengetegen szeretnének bejutni régi és új vendégek egyaránt.

Ha valóban fejlődni akarunk, néha ki kell néznünk a munkánk mögül, és észrevenni az ilyen üzleti lehetőségeket, amelyek leegyszerűsítik az életünket, hogy a fontosabb dolgokkal foglalkozhassunk, és ne vesszünk el a hétköznapok megszokásban.

A Barber King facebook hirdetéseiben és bejegyzéseiben folyamatosan ott van az online bejelentkező link, a BWnet-en pedig már közel 200 valós vendégértékelése van barber shopunknak, ami még több vendéget vonzz hozzánk!"

Norbi elveihez híven az 500.000 Ft-os nyereményt is a 3 Barber King üzlet fejlesztésére és szépítésére fordítja.

 

barber, verseny

 

Pálmány Norbert sikerének titka tehát nyitott gondolkodásmódja, és a folyamatos fejlődésre való törekvése, amire nem csak a szakmájában, de az üzleti életben is kiemelt figyelmet fordít.

A BWnet online időpontfoglaló rendszerének köszönhetően pedig a Barber Kingben már nincs sorban állás, a vendégek nagy része kényelmesen, online jelentkezik be.

Nézd meg Te is a Barber King BWnet profilját!

 

barber, king, bwnet, profil

 

Ki csatlakozott még hozzánk?marosfalvi_laszlo_bwnet

“Jelenleg két szalonnak vagyok a tulajdonosa, és éppen épülőben van a harmadik, én ezekhez hívtam segítségül a BWnet-et. Az online időpontfoglalás és az automatizálás jelenleg elengedhetetlen szalonjaink működése számára. Ha szeretnél te is egyszerűbben és hatékonyabban dolgozni, akkor használd Te is a BWnet-et.”

Marosfalvi László

A MAROSFALVI szalonok tulajdonosa

 

 

 

 

Csatlakozz Te is a legmodernebb szépségipari szolgáltatók közé, a BWnet online időpontfoglaló rendszerével!

Teszteld le most a BWnet-et 10 napos próbaverziónkkal!

 

Kövess minket Facebookon is!