Édes kis hajas baba! A hihetetlenül aranyos kislány vastagszálú és dús haján ámul a világ

Alexis Bartlett teljes fejbőrét borító barna hajjal látta meg a napvilágot Sydney-ben. Alig pár hetet töltött anyja méhében, amikor ultrahanggal kimutatták, hogy van haja, azóta hat hónapos és vállig érő barna haja igazi különlegesség.

Alexis Bartlett teljes fejbőrét borító barna hajjal látta meg a napvilágot Sydney-ben. Alig pár hetet töltött anyja méhében, amikor ultrahanggal kimutatták, hogy van haja, azóta hat hónapos és vállig érő barna haja igazi különlegesség.

 

Egyes babáknak évekig tart, míg fejbőrüket dús tincsek fedik - ennek a kislánynak csak pár hét kellett a méhben

Az imádnivaló fél éves Alexis Bertlettnek olyan sok haja volt, hogy a születése után még saját szülei is hitetlenkedtek, annak ellenére, hogy látták az ultrahangos felvételeket- írja a DailyMail .

 

“Az ultrahang kimutatta, hogy  igazi hajasbaba lesz, nyilvánvaló volt, hogy ilyen téren átveszi majd a szakmai figyelmet is tőlem, gyakorlhatok rajta, hisz fodrász vagyok.”- mondta az anyuka.

 

hajasbaba

Hat hónapos korára Alexis vállig érő barna haja igazi különlegesség.

 

“Én is hajjal születtem, már együtt mutogatom kettőnk kiskori képét, hogy tudják az emberek, kitől örökölte.”  Nem is lehetne irronikusabb Alexis erős szőrzete, ha nem az édesanyjától, 32 éves londoni Nicola Bartlett-től örökölte volna, aki fodrászként, hajvágásból él.

A napsütötte Sydney-ben Alexis kedvére lobogtathatta gyönyörű barna haját, akárhányszor kimozdult családjával - ezzel csodálóinak számát folyamatosan gyarapítva.

 

Még csak hat hónapos Alexis, vállig érő barna frizurájával már most tökéletesen képviseli, hogy miről híres a “szörfös Ausztrália”.

 

hajasbaba

A sors keze, hogy Alexis édesanyja, Nicola Bartlett fodrász.

 

hajasbaba

hajasbaba

hajasbaba

 

“Mindig megállítanak minket idegenek, bárhová megyünk” mondja édesapja.

 

A leggyakrabban ezt mondják a különleges kisbabáról:

“Vicces, hogy Nicola, mint fodrász, ennyire szőrös gyermeket szült.”

 

“A család nagyon szereti őt, bár a dédapja ki nem állhatja a hajgumikat és csatokat, de valahogy el kell viselnie őket.”

 

“Olyan sűrűn állítanak meg minket idegenek, bárhová is megyünk, hogy már el sem tudjuk képzelni, hogy kopasz gyermekünk legyen.”

 

“A bevásárlás mindig kicsit tovább tart és ha vacsorázni megyünk mindig félbeszakít mindenki, aki a közelünkben ül.”

 

“Személy szerint imádom a haját, rengeteget ad hozzá az egyéniségéhez.”

 

“Mivel Sydney-ben élünk és épp nyár van, mindig kivisszük a partra Alexis-t úszni.”

 

“Mindenki azt mondta, hogy majd ki fog hullani a haja, de már hat hónapja egyre csak nő. Igazság szerint lassan érik egy hajvágás, azt hiszem Nicola-nak át kell majd néznie a naptárát szabad időpontért.”

 

hajasbaba

Alexis szülei el sem tudják képzelni, hogy kopasz gyerekük legyen és szerintük haja rengeteged ad hozzá a személyiségéhez.

hajasbaba

 

Mi még nem találkoztunk ilyen kicsi hajasbabával, akinek még fél évesen is ennyire erősek lettek volna a hajszálai...mindenesetre odavagyunk érte! 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

 

BWNet Magyarország