Durex - A márka, ami többet kínál, mint egy óvszer

A Durexet valószínűleg nem kell bemutatni, ugyanis a világ vezető óvszermárkájáról van szó. A Durex név a Tartósság, Megbízhatóság, Kiválóság (DUrabilty, REliability, EXcellence) mozaikjaként jött létre, és a több mint 80 éves tapasztalatuk során végig tartották magukat ezekhez a jelzőkhöz.

A Durex azonban sokkal több, mint egy átlagos óvszermárka. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen személyre szabott lehetőségeket kínál a Durex a gondtalan együttléthez, vagy hogy miért is fontos az óvszer használata, akkor tarts velünk és olvass tovább!

A Durexet valószínűleg nem kell bemutatni, ugyanis a világ vezető óvszermárkájáról van szó. A Durex név a Tartósság, Megbízhatóság, Kiválóság (DUrabilty, REliability, EXcellence) mozaikjaként jött létre, és a több mint 80 éves tapasztalatuk során végig tartották magukat ezekhez a jelzőkhöz.<br />
<br />
A Durex azonban sokkal több, mint egy átlagos óvszermárka. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen személyre szabott lehetőségeket kínál a Durex a gondtalan együttléthez, vagy hogy miért is fontos az óvszer használata, akkor tarts velünk és olvass tovább!<br />

 

Miért fontos egészségügyi szempontból az óvszer használata?

A legtöbb ember tudatában van annak, hogy a biztonságos együttléthez elengedhetetlen az óvszer használata, de azt talán már kevesebben tudnák megfogalmazni, hogy miért is ilyen fontos az óvszer.

Az egyik fontos szempont az, hogy az óvszer az egyetlen fogamzásgátlási módszer, ami megvédhet a nemi betegségektől, erre egyetlen tabletta vagy eszköz sem alkalmas. A nemi betegségeknek egyáltalán nem kéne, hogy tabuk legyenek, ugyanis sajnos sokan találkoztak már velük életük során, de a legjobb kivédeni őket! A Durex termékekben emberek milliói bíznak meg világszerte nap, mint nap, köszönhetően több mint 90 éves tapasztalatuknak a minőségi, biztonságos és kényelmes óvszerek gyártása terén.

A másik szempont, amiért kiemelten fontos az óvszer használata az, hogy megvédhet a nem kívánt terhességtől. Nagyon fontos, hogy amint elkezdesz nemi életet élni, tudatos döntéseket hozz, és gondolj a jövődre is. A Durex óvszerei közt mindenki megtalálja a számára legkomfortosabb opciót, így pedig biztonságban, és korlátok nélkül tudja élvezni a párjával eltöltött időt. A Durex összes óvszere kizárólag kiváló minőségű alapanyagokból készül, minden egyes darabot elektronikusan tesztelnek a lyukak és hibák kiszűrésére. A Durex nem csupán megfelel az óvszerekkel szemben támasztott követelményeknek, hanem túl is szárnyalja azokat, így önbizalmat adva mindenkinek, hogy úgy élvezhesse a szexet, ahogy szeretné.

 

Durex, óvszer, védekezés, Durex Feel Intimate, Durex Intense Orgasmic, Bwnet online időpondfoglaló program

 

Ismerd meg a valódi szabadságot a személyre szabott védekezéssel!

A személyre szabott védekezés valódi szabadságot ad. A Durex különböző választási lehetőségeket kínál az eltérő igényekhez igazodva, így mindenki megtalálja a hozzá illőt. Ahhoz, hogy önfeledten élvezhesd a testi együttlétet, fontos, hogy a Neked és partnerednek is leginkább megfelelő óvszert használjátok. Nézzünk is meg párat a Durex hatalmas kínálatából!

 

A Durex számos opciót kínál a biztonságos, mégis élvezetes védekezéshez, ilyen például a Durex Real Feel óvszer, amely egy speciális, kiváltképp rugalmas anyagból készül, ezáltal jóval kényelmesebb a használata és mindemellett a latexre érzékenyek számára sem okoz problémát. Az óvszer anyaga puhább és vékonyabb, jobban illeszkedik, így a megszokott magas védelem mellett olyan érzést nyújt, mintha semmit sem viselne az ember. Szintén a természetes érintkezés hatását kelti a Durex Invisible Extra Sensitive óvszer, illetve a Durex Feel Intimate óvszer. Éld át pároddal a minden eddiginél fantasztikusabb, természetes együttlét élményét a Durex óvszereivel!

 

 

Intenzív élmény mindkét félnek

A Durex az óvszerek elkészítésekor nem csak a férfi, hanem a női igényeket is maximálisan szem előtt tartja, ennek fényében született meg a Durex Intense Orgasmic és a Durex Mutual Pleasure óvszer is. A gyönyörkeltés a szexben sok férfi számára fontosabb, mint hogy ő maga élvezethez jusson – a Durex Intense Orgasmiccal pedig  a férfi nagyobb örömhöz jut azáltal, hogy a nőt felizgulva látja, miközben a könnyen felhúzható, kényelmes és illeszkedő óvszer neki is nagyobb élvezetet okoz. A Durex Intense óvszer bordázott és pontozott felületű, stimuláló textúrával rendelkezik, gél bevonata olyan melegítő, hűsítő vagy bizsergető érzéseket kelt, amely fokozza a nő orgazmusainak érzékenységét és intenzitását. A Durex Mutual Pleasure óvszer pedig intenzív élményt nyújt mindkét félnek, elősegíti az egyidejű orgazmust. Az kívülről bordázott és pontozott óvszer felgyorsítja a nő élvezetét, belülről pedig benzokain tartalmú síkosítót tartalmaz, hogy lelassítsa a férfit. Ha csodásan meghitt közös együttlétet szeretnétek, akkor mindenképp ki kell próbálnotok ezeket az izgalmas óvszereket!

 

Durex, óvszer, védekezés, Durex Feel Intimate, Durex Intense Orgasmic, Bwnet online időpondfoglaló program

 

Több, mint óvszer.

A Durex azért is több, mint óvszer, ugyanis a termékportóliójában az óvszereken kívül számos dolgot kínál azoknak, akik szeretnek kíséretezni új, izgalmas termékekkel. Ilyen például a Durex Intense Delight Bullet vibrátor, amely a szexi szövetségesed lehet a gyönyörök világában. Ideális a csikló vagy a teljes test stimulálásához, így partnereddel mindketten eljuthattok az orgazmusig. Szintén izgalmas termék a Durex intense vibrációs gyűrű, amely mindkét fél számára izgató hatást fejt ki, elnyújtja a gyönyört és kielégülést nyújt, ahogy ritmikusan a csiklóhoz dörzsölődik. A Durex termékporfoliója számos érzéki síkosítót és egyben masszázs zselét is tartalmaz, mellyel különlegessé tehetitek a romantikázást.

 

Durex, óvszer, védekezés, Durex Feel Intimate, Durex Intense Orgasmic, Bwnet online időpondfoglaló program

 

*Ne felejtsd, hogy egyetlen fogamzásgátló módszer sem nyújt 100%-os biztonságot a nemi betegségek és a nem kivánt terhesség ellen.

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!

BWNet Magyarország