BWNET -szépítészeti közösség - a STUDIO SABOBAN

Mi is az a BWNET a Studio Saboban? A Studio Sabo, mint mindig előljár a szakmai útmutatásban, most a digitalizálás területén diktálja az új trendet. A Studio elérhető lesz a BWNET szépészeti közösségében. Ezentúl nem lesz szükség többé a papír alapú naptárra, hiszen a BWNET online felülete lehetővé teszi a hatékony adminisztrációt és kényelmet biztosít a vendégeknek, hogy bárhol, bármikor válogassanak az online időpontok között.

Mi is az a BWNET a Studio Saboban? A Studio Sabo, mint mindig előljár a szakmai útmutatásban, most  a digitalizálás területén diktálja az  új trendet. A Studio elérhető lesz a   BWNET szépészeti közösségében. Ezentúl nem lesz szükség többé a papír alapú naptárra, hiszen a BWNET online felülete lehetővé teszi a hatékony adminisztrációt és kényelmet biztosít a vendégeknek, hogy bárhol, bármikor válogassanak az online időpontok között.

 

Új korszakot nyit a Studio Sabo - Digitális lábnyomok

A 21. században nélkülözhetetlen és egyre több szalont ér el a digitalizáció. A Studio tulajdonosa Szabó Béla és kollegája Tamás, úgy érezte, digitális fejlesztéssel mutat utat, fejlesztik a debreceni stúdiót. A 2018-as Modern szalonmenedzsment képzés a L'Oréal Akadémián megerősítette bennük, hogy újat mutassanak a digitalizáció terén is,  úgy határoztak, hogy idén bevezetik a BWNET- et a studióba . Szabó Béla és munkatársai folyamatosan energiát fektetnek abba, hogy a stúdió - ami Debrecenben található - a lehető legmodernebb, legexkluzívabb környezetben várja a vendégeit. Ezzel a legújabb BWNET-es fejlesztéssel az időpontfoglalás terén is tud újat mutatni vendégkörének a Studio Sabo, megkönnyítve a stúdióban történő kommunikációt.  

 

modern szalonmenedzsment képzés, bwnet, online bejelentkezés, debrecen fodrász, debrecen fodrászat, jó fodrász debrecen, online bejelentkezőprogram_BWNET

 

Személyre szabott stúdió tréning

Az üzlet megjelenésén és kialakításában érezhető a tudatosság, és természetesen Szabó Béla  most sem bízott semmit a véletlenre. A tulajdonos igazi csapatépítő, gondoskodik arról is, hogy kollégái is részesüljenek az új BWNET Modern szalonmenedzsment képzésen, így ők is  megismerték az online megoldások és jelenlét előnyeit.  Személyre szabottan,  tréninget biztosított csapatának, hogy együtt, részleteiben átlássák, érezzék a modernizálás előnyeit. 

 

Többek között ezekről volt szó a személyre szabott szalontréning során:

 

"Egy jó csapattal lehet az üzlet igazán sikeres, nagyon büszke vagyok a kollégáimra!"

 

modern szalonmenedzsment képzés, bwnet, online bejelentkezés, debrecen fodrász, debrecen fodrászat, jó fodrász debrecen, online bejelentkezőprogram_BWNET

 

HELYREIGAZÍTÁS: 

A Debreceni Studio Sabo elegáns, stílusos, egyedülálló az elegancia terén is, profi szépítő csapattal. Szabó Béla elkötelezett szakmeberekkel építi  stúdióját, akik azért dolgoznak, hogy komplex szépítészeti programot nyújtsanak vendégeik számára.  

A stúdióról Korábbi publikációnkat töröltük, mert tévesen közültük, hogy Szabó Béla és Szabó Tamás üzlettársak, így szeretnénk korrigálni előző írásunkat. Üzlettársaknak nyilvánítottuk őket, ami helytelen megállapítás volt részünkről, amit jelen sorok között tisztázunk és elnézést kérünk a téves információért. A stúdióban igazi csapatmunka zajlik, az együttműködés, összhang igazán példaértékű, együtt dolgoznak a közös sikerekért, célokért.

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország