Budapest Hair Show - fókuszban a frizura trendek

A bwnet.hu és a Wallis Motor Pest bemutatja nagy népszerűségnek örvendő divateseményét, a Budapest Hair Show-t.

Az esemény Közép- Kelet Európa legrangosabb fodrász-szakmai eseménye, ahol Londontól, Koppenhágán át, Amszerdamon keresztül a világ legelismertebb szaktekintélyei mutatják be a következő szezon frizura trendjeit Budapesten.

Idén a Budapest Hair Show a kifutó csillogó világát elérhetővé teszi a nagyközönség számára is. 6 nagyszabású showműsor világszerte elismert és hazai formációk, több, mint 100 fodrász, 80 modell közreműködésével egy este, egy színpadon.

A bwnet.hu és a Wallis Motor Pest bemutatja nagy népszerűségnek örvendő divateseményét, a Budapest Hair Show-t. <br />
<br />
Az esemény Közép- Kelet Európa legrangosabb fodrász-szakmai eseménye, ahol Londontól, Koppenhágán át, Amszerdamon keresztül a világ legelismertebb szaktekintélyei mutatják be a következő szezon frizura trendjeit Budapesten. <br />
<br />
Idén a Budapest Hair Show a kifutó csillogó világát elérhetővé teszi a nagyközönség számára is. 6 nagyszabású showműsor világszerte elismert és hazai formációk, több, mint 100 fodrász, 80 modell közreműködésével egy este, egy színpadon.

jegyvasarlas_budapest_hair_show_2020_szeptember_12_fodrasz_esemeny_fodrasz_kepzes_20200607_104615 (1)

NAGYSZABÁSÚ DIVATESEMÉNY FÓKUSZBAN A FRIZURA TRENDEKKEL

Párizs. Milánó. New York. Budapest.

Ma már nem csupán az öltözék kerül fókuszba a divat fellegváraiban.
A teljes összhatás: frizura, smink, öltözék, kisugárzás alkot egy egészet a kifutón, majd ez valósul meg a hétköznapok során.

 

A Budapest Hair Show a frizura trendeken keresztül kapcsolja össze a szépség és divat témakört, irányt mutat a stílusos megjelenéshez. Ki más lehetne ebben a leghitelesebb, mint maguk a világmárkák és az őket képviselő fodrász művészek? 


A legújabb frizura trendek testesülnek meg, ahol lehengerlően tehetséges magyar formációk és nemzetközi sztráfodrászok alkotásia váltják egymást a kifutón egy lüktető, dinamikus és igazán látványos showműsor keretében. Az eseményen teret kap a smink, ruha, szépségápolás teljes kelléktára. Így alkot egy teljes egészet a színpadi produkció.

 

Az est folyamán a bemutatók mellett számos egyéb izgalmas program is várja az érdeklődőket a támogató partnerek strandjain: frizura és hajápolási tanácsadás, nyereményjátékok, kedvezményes vásárlási lehetőségek, termékbemutatók.

 

Majd egy exkluzív koktélpartyval zárul az esemény.

fodrász_esemény_2020,_budapest_hair_show_2020,_bwnet_onl402cffec.png

PROGRAM

21.30 Kapunyitás

22.30 HAZAI ÉS NEMZETKÖZI HAJSHOW A KÖVETKEZŐ SZEZON TRENDJEIVEL

Dancsó Erika

Hedge Hair

Indola Professional

Richard Ashforth SACO (ENG)

Josh Lamonaca MOSER (ENG)

Marco Merie & Victor Moreno GOLD (DK)

23.45 EXKLUZÍV KOKTÉLPARTY

Egy este, mely minden megszokástól eltér. A Várkert Bazár impozáns épülete ad otthont az eseménynek, ahol a showműsorokat követően egy exkluzív koktélparty veszi kezdetét top dj-k társaságában a divatra fogékony közönség számára.

 

BUDAPEST HAIR SHOW

2021. május 29.

Várkert Bazár

 

FASHION TRIP és KOKTÉL PARTY jegy ára dece,ber 31-ig: 7.900 Ft

FASHION TRIP és KOKTÉL PARTY jegy ára december 31-től: 10.900 Ft

 

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Budapest Hair Show_bwnet_2020

Budapest Hair Show szakmai jegyek ITT.

Sajtóregisztráció: info@bwnet.hu (kérjük küldje el nevét, elérhetőségeit és a képviselt médiumot- minden esetben visszajelzünk!)

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook is!

BWNet Magyarország