Borbélyok ihlette hajvágógép- itt a Moser Genio Pro Fading Edition10% kedvezménnyel

Rendeld meg a vadonat új hajvágógépet a Moser Genio Pro Fading Edition-t október 30-ig 10% kedvezménnyel és díjmentes szállítással!
Készíts szuper átmeneteket gyorsan, kényelmesen, könnyedén!
Ne maradj le! Csapj le rá MOST!

Rendeld meg a vadonat új hajvágógépet a Moser Genio Pro Fading Edition-t október 30-ig 10% kedvezménnyel és díjmentes szállítással! <br />
Készíts szuper átmeneteket gyorsan, kényelmesen, könnyedén!<br />
Ne maradj le! Csapj le rá MOST!

 

Még tökéletesebb teljesítmény

Az új Moser Genio Pro Fading hajvágógépet a mostanában méltán népszerű borbélykodás ihlette. A praktikus funkciók és a kiváló vágási teljesítmény mellett a Moser Genio Pro Fading innovatív cserélhető akkumulátorokkal is rendelkezik, melyek korlátlan vezeték nélküli működést tesznek lehetővé. Köszönhetően a kifinomult, letisztult formának és a mindig elegáns fekete színnek az új Moser Genio Pro Fading hajvágógépnek minden fodrásszalonban helye van.

 

Gyors és egyszerű használat

A Moser Genio Pro hajvágógép alapból két cserélhető lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, melyek rendkívül könnyen és gyorsan – akár három másodperc alatt – cserélhetők egymással. Amennyiben szükséges az átlagon felüli használat miatt, akkor az opcionálisan beszerezhető XXL akkumulátor további három órára biztosít működési időt. A csereakkumulátorok 80 perc alatt teljesen feltöltődnek és készen állnak az új használatra.

 

Moser Genio Pro Fading Edition, hajvágógép, bwnet online időpontfoglaló program

 

Nagy hangsúly a teljesítményen

Az új Moser Genio Pro nagy hangsúlyt fektet a teljesítményre is. Innovatív motorfordulatszám-szabályozó technológiája biztosítja az erőteljes vágást állandó teljesítményszinttel és állandó sebességgel, függetlenül a haj típusától vagy az akkumulátor töltöttségétől. Ezen túlmenően ergonómikus kialakítása és könnyű súlya miatt nem terheli túl a csuklót és a vállat napi több férfi vendég megnyírása esetén sem. Első osztályú minőségével, megbízhatóságával és rendkívül precíz pengéjével a fodrászok minden igényét kielégíti. 

 

Moser Genio Pro Fading Edition, hajvágógép, bwnet online időpontfoglaló program

 

Forradalmian új penge​​​​​​

A hajvágógép forradalmian új pengéje kifejezetten úgy lett gyártva, hogy precízen kövesse a fej formáját és könnyen, gyorsan lehessen vele átmeneteket vágni. A legkisebb vágásmagasága 0,5 mm, ami lehetővé teszi, hogy minél rövidebbről indítsuk az átmenetet. A penge öt pozícióban állítható 2mm magasságig, ami az átmenetek finomhangolását teszi lehetővé. A csomagoláshoz tartoznak még a különbőző méretű toldófésűk, valamint a töltőállvány, a pengeápoló olaj, a tisztítókefe és a hálózati kábel is.

A Genio Pro Fading Edition formájában a létrehoztak egy olyan készüléket, amely tükrözi a Moser márka értékeit. A termék könnyen, gyorsan és nagyon “csuklóbarát” módon vezeti be használóját az átmenet készítés rejtelmeibe.

További információ elérhető a www.moser-profiline.de weboldalon.

 

Moser Genio Pro Fading Edition, hajvágógép, bwnet online időpontfoglaló program

 

Rendkívüli ajánlat

A Barber Battle Budapest alkalmából, a BWNET 7. születésnapján ezt az extrát is adja a BWNET a fodrászoknak! - 10% kedvezmény és díjmentes szállítás minden Moser és Wahl hajvágógépre! TOP termékek kedvező áron! Szerezd be Te is!

A kedvezmény a kuponkód használatával érvényes. 

Az ajánlat 2019 október 20-ig volt érvényes!

 

Részletek

Határidő: 2019. október 20. (vasárnapig) leadott rendelésekre érvényes az ajánlat

Kiszállítás: október 31. (csütörtök)

Fizetés: utánvétellel a futárnál (rendelj most, fizess majd a kézbesítéskor!)

 

A TOP termékek is elérhetőek kedvezményesen

ÚJDONSÁG! Moser Genio Pro Fading Edition - borbélyoknak a tökéletes átmenethez

Innovatív motorfordulatszám-szabályozó technológiája biztosítja az erőteljes vágást állandó teljesítményszinttel és állandó sebességgel, függetlenül a haj típusától vagy az akkumulátor töltöttségétől. A hajvágógép forradalmian új pengéje kifejezetten úgy lett gyártva, hogy minél inkább kövesse a fej formáját és könnyen, gyorsan lehessen vele átmeneteket vágni. 

Eredeti webshop ára: 54.900.- 

Kedvezményes ára: 49.410.-

Kuponkód: BBB2019W

Ugrás a webshophoz! (kattints)

 

Most még több Wahl és Moser gépet találsz kedvezményesen! Kattints értünk IDE!

 

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövess minket a Facebook-on is!

BWNet Magyarország