Black Velvet, a győri úttörő

Létezik egy szalon Győrben, ahol a vendégek frizurája mindig egyéni, mindig trendi és mindig csapatmunka.

Létezik egy szalon Győrben, ahol a vendégek frizurája mindig egyéni, mindig trendi és mindig csapatmunka.

 

A Black Velvet tulajdonosa és fodrásza István született üzletember, aki játszi könnyedséggel manőverezik a laza és a tudatos vezetés között. Álmai annyira nagyok, hogy a jelenlegi üzletben már nem is férnek el. Decemberben 5-én kerüls sor a sokkal nagyobb, sokkal több igényt kielégítő új Black Velvet szalon nyitására.

 

Tökéletes és egyedi frizurák, avagy ízelítő a Black Velvet élményből

Folyamatosan lépést tartanak a legújabb trendekkel, célcsoportjuk egyértelműen a fiatal, pörgős korosztály. Nem csoda, hogy a közösségi oldalakon is jelentős rajongótáborral rendelkeznek, ami Dia nagy érdeme, hisz ő hozza közelebb hozzánk a valódi Black Velvet élményt a közösségi platformokon.

black velvet fodrazsat gyor, online idopontfoglalas

Győrben elsőként: online időpontfoglalással kényeztetik a vendégeket

Prémium szolgáltatásokat nyújtanak a legutóbbi divatra hangolva. Nemrég tértek át a Schwarkopf professzionális termékeire. Következő lépcsőfokként pedig elsőként vezették be Győrben a BWNET online időpontfoglaló- valamint szalon ügyviteli rendszerét. Isti próbál mindenben úttörő lenni: szolgáltatásaik minőségével, szalonjuk dizájnjával, a folyamatos vendégkommunikációval és valódi vendégélménnyel, mely már a bejelentkezéssel megkezdődik.

 

ITT jelentkezhetsz be online a Black Velvet szalonba

 

black velvet gyor, online idopontfoglalas

Interjúnkban a szalon tulajdonosa vezet körbe minket a Black Velvet világába. Tarts velünk…

Honnan indultál István, mik voltak az elképzeléseid a Black Velvet megnyitásakor?

10 éve dolgozom fodrászként, a Black Velvetet 5 évvel ezelőtt nyitottam, 3 éve pedig már csapatban dolgozunk. A Black Velvet sokkal átgondoltabb és sokkal magasabb minőséget képvisel. Tudatos a jelenlétünk a közösség oldalakon, új és izgalmas a weboldalunk, fotókat készítünk minden elkészült frizuráról, a weboldalunkon helyet kapó képek elkészítéséhez pedig műteremben fotóztunk. A szalon dizájnja letisztult, modern, fekete-fehér.

black velvet gyor, online idopontfoglalas

Milyen értékeket képviseltek? Mi az, ami a legfontosabb ezek közül számotokra?

Egyértelműen a csapatmunkát emelném ki, természetesen a magas szakmai tudás mellett. Nagyon fontos, hogy a csapat dinamikája jó legyen. A vendégek azonnal megérzik, hogy köztük hatalmas az összhang, így ők is nyitottabbá válnak. Egy gyakorlati példát had említsek: amikor egy vendéggel konzultálok gyakran kikérem valamelyik kollégám véleményét is, így a végeredmény általában csapatmunka. A vendég tulajdonképpen úgy érezi, hogy az egész szalon vele foglalkozik.

 

Most kötöttetek szerződést a Scwarzkopf Professional-el. Ez milyen változásokat hozott magával a vendégek számára?

Az átállás nagyon gyorsan megtörtént. Sajnos a szalon méretei csak egy kisebb polcnyi termék kihelyezését engedi meg, ami az otthoni utóápolásra vonatkozik. Az új szalonban sokkal több hely lesz erre is, ami fontos számunkra, mivel egy frizura akkor lesz tökéletes a fodrászatot követően is, ha megfelelő ápolást kap a hétköznapokban is. A Schwarzkopf-nak van egy applikációja, amelyet tableten keresztül használunk. Beírjuk a vendég hajára vonatkozó instrukciókat és igen látványos videókkal mutatjuk meg, hogy milyen folyamatok zajlanak le a hajban a Schwarzkopf termékek használatával. Ezzel minden vendég személyre szabott hajápolásban részesül.

black velvet gyor, online idoopontfoglalas

Mit vártok a Bwnet szalon ügyviteli rendszerének bevezetésétől?

Fontos számomra, hogy a Black Velvet mindenben első legyen a környéken. Ha kívülről megnézitek a szalont: látszik, hogy mi adunk arra, hogy felhívjuk az emberek figyelmét rá, hogy itt vagyunk: megállító tábla, ledes tábla stb. A Bwnet rendszerének bevezetése egy olyan mérföldkő, amelyben megint csak elsők lehetünk. Megkönnyíti a mi munkánkat is, illetve a vendégeknek a bejelentkezést. A szoftvert már most imádjuk!

 

Milyen lesz a másik szalon? Megmarad ez is, vagy teljesen átköltöztök oda?

Ezt a szalont nem szeretnénk megtartani, de a helyiség sorsa még kérdéses.  Az új helyen a recepció mellett egy shop rész is kialakításra kerül. Szeretnénk, ha ott mindent meg tudnának az emberek vásárolni, ami a saját hajápolásukhoz szükséges. Ehhez persze képzett kollégák biztosítják majd a segítséget. Ha ezen felül szeretnének még valamit kérdezni, a háttérben további fodrászok dolgoznak. Folyamatban van különböző trendi hajkiegészítők beszerezése, amit szintén eladásra kínálunk majd az üzletben. A jövőben pedig elektronikai eszközöket is szeretnénk értékesíteni. Az alapkoncepció az, hogy a vendég a fodrászon és a festéken kívül mindent haza tudjon vinni, így a frizuráját otthon a legmagasabb szinten tudja tartani és/vagy reprodukálni.

 

Köszönjük a kedves fogadtatást a Black Velvet szalonnak, nyomon fogjuk követni az új üzlethelyiség alakulását.

 

ONLINE időpontfoglalás a Black Velvet fodrászatába

 

Íme az első fotók, egy izgalmas, új üzlet születéséről:

black velvet gyorblack velvet gyor

black velvet gyor

black velvet gyor online idopontfoglalas

 

 

BWNet Magyarország