Black Friday a BWNET-nél! Ajándék 1 hónap online időponfoglaló programunk árából!

Biztosan Te is készülsz a Black Friday-re, különleges ajánlatokkal, hiszen ez egy kihagyhatatlan esemény nektek, szépségiparban tevékenykedő szakembereknek is!
Idén a BWNET is készült neked egy szuper ajánlattal BLACK FRIDAY alkalmából!

Biztosan Te is készülsz a Black Friday-re, különleges ajánlatokkal, hiszen ez egy kihagyhatatlan esemény nektek, szépségiparban tevékenykedő szakembereknek is!<br />
Idén a BWNET is készült neked egy szuper ajánlattal BLACK FRIDAY alkalmából!<br />

 

BWNET Black Friday ajánlat 

Biztosan Te is készülsz a Black Friday-re, különleges ajánlatokkal, hiszen ez egy kihagyhatatlan esemény nektek, szépségiparban tevékenykedő szakembereknek is!

Idén a BWNET is készült neked egy szuper ajánlattal BLACK FRIDAY alkalmából!

Ha a Black Friday napján, azaz november 23-án indítod el a BWNET online időpontfoglaló program 10 napos próbaverzióját, és a 10 nap lejárta után le is szerződsz velünk, akkor egy teljes havidíjat elengedünk neked!

bwnet black friday

 

Mit kell tudnod a BWNET online időpontfoglaló programról?

A BWNET az egyetlen olyan online időpontfoglaló program, ami kifejezetten szépségszalonokra és a szépségiparban tevékenykedő kisvállalkozókra specializálódott.

Kinek ajánljuk a BWNET-et?

bwnet, online idopontfoglalo program, szepsegszalon

A BWNET online időpontfoglaló program előnyei:

Nincs többé elfelejtett időpont!

Rendszerünk automatikus emlékeztető e-maileket és sms-t is küld vendégeidnek, így mostantól senki nem élhet azzal a kifogással, hogy elfelejtett elmenni hozzád!

 

A naptár, ami helyetted dolgozik!

Ezentúl nem kell se hétvégén, se késő este üzenetekre válaszolgatnod, és nem veszítesz el egy új vendéget sem csak azért, mert nem tudtál neki időben válaszolni. Online naptárad a nap 24 órájában dolgozik helyetted, és vendégeid bármikor be tudnak jelentkezni.

 

Bárhol és bármikor láthatod a foglalásaidat!

Ezentúl nem lesz gond, ha hétvégén jut eszedbe egy fontos elintéznivaló, és nem tudod azonnal megnézni a naptáradat, mert bent hagytad a szalonban! Rendszerünk tökéletesen működik telefonon és tableten is, így folyamatosan képben leszel :)

 

Egyszerűen kezelhető felület!

A BWNET használatát egyszerűen el tudod sajátítani, amiben kollégáink is szívesen segítenek, ha elakadnál! Pillanatok alatt beállíthatsz vagy módosíthatsz szinte bármit, akár telefonon is!

 

Minden szakember egy naptárban!

Ha többen vagytok a szalonban, akkor akár lehet egy közös naptáratok is, ahol mindenkinek egyenként beállítjátok a szolgáltatásait és a munkaidejét. Ha pedig recepcióssal dolgoztok, akkor ő is tudja kezelni az összes naptárat.

 

Válj láthatóvá, az új vendégek számára is!

Oldalunkat havonta több mint 60.000 ember látogatja, így sokkal többen megismerhetik szalonodat, mint eddig!

 

Újdonság! GDPR rendelkezésnek megfelelő foglalási rendszer!

Még egy terhet leveszünk a válladról! Ha valaki online foglal nálad, akkor foglalás előtt el kell fogadnia adatkezelési nyilatkozatunkat, így biztos lehetsz benne, hogy vendégeid adatai jó kezekben vannak, és senki nem büntethet meg téged helytelen adatkezelésért. (A GDRP-al kapcsolatos teendőkről kollégáink pontos tájékoztatást adnak minden szerződő ügyfelünknek.)
 

BWNET online időpontfoglaló program - Ingyenes próbaverzió

Most ráadásul semmit nem veszíthetsz!

10 napig ingyen kipróbálhatod!

Nincs kötelezettség, ha a 10 nap elteltével úgy döntenél, mégsem szeretnéd használni a BWNET online időpontfoglaló programját, vagy még gondolkoznál rajta, akkor örülünk, hogy kipróbáltad, és nincs semmi kötelezettséged, további tennivalód.

PRÓBÁLD KI 10 NAPIG INGYEN

bwnet, online idopontfoglalo program, szepsegszalon

Több, mint 1500 elégedett szakember országszerte!

Néhány vélemény:

“Mind a vendég, mind a szakember számára felhasználóbarát felületről van szó, kozmetikusaink sokkal könnyebben tudják rendszerezni a vendégeikkel kapcsolatos adatokat. Innovatív és előremutató :) Nagyon szeretjük!"

Bruchmann Zsuzsa
ügyvezető
BELICO DERMA CONCEPT

 

“A szalon a BWNET nélkül olyan, mint egy autó kormány nélkül. Bejelentkezéstől a készletkezelésig minden adott egy stabil szakmai háttérrel.”

Hajas László,
mesterfodrász
Hajas Szalonok

 

“Nagyon szimpatikus program, meg vagyunk vele elégedve, és egyre több vendég csatlakozik hozzá és foglalnak időpontot ezzel a rendszerrel. Ajánlom mindenki figyelmébe! :) ”

Pálmány Norbert,
fodrász
A Barber King alapítója és vezetője

 

“A BWNET által teljes fordulatot vett az életem! Nem kell üzengetnem telefonon vagy maximum csak nagyon minimálisan! A vendégek is imádják, mivel egy nappal előtte kapnak értesítést is az időpontjukról. Nincs olyan nap, hogy ezt ne mondaná el valaki! Így nem késnek és nem felejtik el az időpontjukat, ezáltal tudunk mindig pontosan, időben dolgozni!”

Martini Orsolya,
a Martini Hair&Beauty szalon vezető fodrásza

 

“Jelenleg két szalonnak vagyok a tulajdonosa, és éppen épülőben van a harmadik, én ezekhez hívtam segítségül a BWnet-et. Az online időpontfoglalás és az automatizálás jelenleg elengedhetetlen szalonjaink működése számára. Ha szeretnél te is egyszerűbben és hatékonyabban dolgozni, akkor használd Te is a BWnet-et.”

Marosfalvi László,
A MAROSFALVI szalonok tulajdonosa

 

Csatlakozz te is elégedett partnereinkhez, és a modern szolgáltatók köréhez!

BWNET DÍJMENTES PRÓBAVERZIÓ!

PRÓBÁLD KI 10 NAPIG INGYEN

BLACK FRIDAY AJÁNLAT

Ha a Black Friday napján, azaz november 23-án indítod el a BWNET online időpontfoglaló program 10 napos próbaverzióját, és a 10 nap lejárta után le is szerződsz velünk, akkor egy teljes havidíjat elengedünk neked!

Használd ki ezt az egyedülálló BLACK FRIDAY ajánlatot!

Kövess minket Facebookon is!

 

BWNet Magyarország