Beauty World Net Magazin 2018 - ősz-tél lapszám

Inspirálódj velünk, a Beauty World Net Magazin harmadik kiadása már elérhető a szépségszalonokban szakemberek és vendégeik számára is!

Inspirálódj velünk, a Beauty World Net Magazin harmadik kiadása már elérhető a szépségszalonokban szakemberek és vendégeik számára is!

 

Beauty World Net Magazin tartalmából

Tippek, hasznos információk Neked és vendégeidnek.

A Beauty World NetMagazin a www.bwnet.hu szépségipari portál nyomtatott magazinja, mely arra hivatott, hogy közelebb hozza egymáshoz a professzionális márkákat, a szépségszakma jeles képviselőit és a vendégeket.

 

Ismerkedj meg a szépségápolás újdonságaival, meríts ihletet a legújabb trendekből, tekints be velünk az oktatások, versenyek világába.

 

Tudd meg melyik hajszín áll jól, sőt a legjobban!

Változtatnál megjelenéseden, de nem tudod, hogy illik-e hozzád a vágyott árnyalat? A Beauty World Net Magazin őszi-téli számából megtudhatod, hogy szem- és bőrszíned alapján mi a tökéletes választás frizurád színét illetően.

beauty world net magazin, bwnet, hajszín, fodrászat, fodrászat budapest, online időpontfoglalás

 

A francia hajvágási technika-Timeless Twisted Cuts

Mindig is csodáltad a francia nők kifinomult, elegáns és egyben nőies stílusát? Soha nem értetted, mi lehet a titok, amely őket oly különlegessé és egyben két lábon járó divat történeti fogalommá teszi? 
Ha összes titkukról nem is, de a francia nők frizurájának rejtélyéről most lerántjuk a leplet a Beauty World Net Magazin 2018 ősz-téli számában, vagy olvasd el a cikket online IDE KATTINTVA.

beauty world net magazin, bwnet, dancsó erika, timeless twisted cuts

 

Találkozz a Style & Colour Trophy 2018-as döntőseivel a Beauty World Net Magazin 2018 ősz-téli számában

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a fodrászvilág egyik legnevesebb eseménye, amely a világ 55 országában kerül megrendezésre. A Style & Colour Trophy lehetőséget nyújt minden fodrásznak arra, hogy megmutathassa tehetségét, nem csak a szakmai zsűri, hanem a nagyközönség előtt is, és ezzel elismerést vívjon ki magának a fodrászvilágban. A döntősök alkotásait IDE KATTINTVA is megtekintheted.

bwnet, beauty world net magazin

 

Barber Battle Budapest- Találkozzunk 2019-ben is!

A Barber Battle Budapest hatalmas sikereire való tekintettel a csata 2019-ben is folytatódik. Találkozunk, igaz? Az idei döntős fotókért lapozd fel a Beauty World Net Magazin legfrissebb számát! Nézd meg az eseményen készült VIDEÓT IDE KATTINTVA.

bwnetmagazin,barber battle budapest, barber battle budapest 2019, bwnet, online idpontfoglalás, magazin

 

Tippekkel hasznos tanácsokkal is találkozhatsz a magazinban

 

Szakáll ápolás- 5 hasznos tipp

A szakáll karbantartása még sosem volt ilyen könnyű! A Beauty World Net Magazin legújabb számában felllelhető tippek segítségével gondoskodunk arról, hogy az arcszőrzeted makulátlanul nézzen ki. TOP 10 szakáll inspirációt pedig ITT találsz.

 

Átverés a zsíros krémek világában

Bio olajokat használsz, mégis éhes a bőröd? Előfordulhat, hisz nem mindegy, hogy milyen olajokkal ápolod a bőröd! Nagyon divatosak és hangzatosak a 100% tiszta olajok a mindennapi bőrápolásban. De.. A Beauty World Net Magazin e féléves számából kiderül miktől kell óvakodnod!

beauty world net magazin, zsíros krémek, belico, beauty wirld net, online időpontofglalás

 

Hátfájás? Karzsibbadás? Szúró, nyilalló fájdalom?

Mindegyik tünetnek megvan a maga oka és minden-mindennel összefügg. Sokan teszik fel ezeket a kérdéseket, de a válasz mindig az életmóddal függ össze. Vegyük pl. az ülőmunkát végzőket. Nem véletlen, hogy a dolgozónak óránként tíz perc pihenőidő jár, amit érdemes egy pici mozgásra fordítani, ugyanis ha ülük a lumbális szakasz (L1-l5) tehermentes és az izmok egy része nem dolgozik. -Kalmár László (gyógymasszőr, csontkovács-csontrakó) ..a folytatásért pedig lapozd fel a Beauty World Net magazin legfrissebb számát!  

beauty world net magazin, bwnet, , beauty world net, online időpontfoglalás, kalmár lászló

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

 

BWNet Magyarország