BEAUTY & PROFIT KONFERENCIA

Gondoltál már arra, hogy ha máshol szeretnél tartani, mint ahol most tartasz, akkor ahhoz mást is kellene tenned, mint amit eddig tettél? Szereted a szakmád és még jövedelmezőbb kozmetikára vágysz?

Akkor a BEAUTY & PROFIT KONFERENCIA Neked szól!

Gondoltál már arra, hogy ha máshol szeretnél tartani, mint ahol most tartasz, akkor ahhoz mást is kellene tenned, mint amit eddig tettél? Szereted a szakmád és még jövedelmezőbb kozmetikára vágysz?<br />
<br />
Akkor a BEAUTY & PROFIT KONFERENCIA Neked szól!

Vedd kezedbe a jövőd!

TANULJ, NYISS, VÁLTOZTASS!

 

 

Egy nap tele újdonsággal, tanulással és inspirációval. Témák, tartalmas előadások, amik mellett a jövő kozmetikusa nem mehet el.

 

KÖNNYŰ EZT MONDANI? GYERE SEGÍTÜNK! Hallgass meg szakmai napunkon 8 olyan előadást, mely mindegyike magyar kozmetikusokat érintő, jövőbe mutató témákkal foglalkozik!

 

PROGRAM

2017. március 02., Lurdy Ház

09.00 – 09.30   REGISZTRÁCIÓ

9.30 – 10.15   TŰSZÚRÁS ELŐTT – TŰSZÚRÁS UTÁN

ELŐADÓ: Dr. Kaszab Csilla, bőr- és nemigyógyász, kozmetológus szakorvos…

…prezentációjában összegyűjti és bemutatja Neked a legújabb divatos, bőrgyógyászok és plasztikai sebészek által végzett szépészeti és esztétikai beavatkozásokat. Elmagyarázza, hogy ezek milyen hatással vannak a bőr egyes rétegeire; mikor, hogyan és milyen professzionális kozmetikai arckezeléseket vehetnek igénybe ilyen beavatkozáson átesett vendégeid.

INTELLIGENS PEPTIDEKKEL A JÖVŐ KOZMETIKÁJÁBAN

10.15 – 11.15   INTELLIGENS PEPTIDEK: A JÖVŐ HATÓANYAGAINAK NYOMÁBAN

ELŐADÓ: Dr. Szalay Roland, az ELTE Általános és Kémiai Tanszékének adjunktusa…

…egy lebilincselő, közérthető előadás keretében betekintést nyújt a kozmetikai peptidek világába. Ha 2017-ben valami újdonságot szeretnél szalonodba bevezetni, akkor mindenkép meg kell ismerkedned a peptidszintetizáció fogalmával. Ne maradj le róla, a kozmetikusok erről fognak beszélni!

11.15 – 11.30   RÖVID SZÜNET

11.30 – 12.15  MESOTICA: AMIKOR PÁR CSEPP IS ELÉG A LÁTVÁNYHOZ

ELŐADÓ: Bruchmann Zsuzsa, a MESOTICA mezoterápiás peptidek kizárólagos magyarországi forgalmazója…

…bemutatja a Mesotica szérumsorozatot, ami megváltoztatja a mezoterápiás koncentrátumokról eddig kialakított véleményedet. Hatóanyagbombák sallangok nélkül! Intelligens peptideken alapuló arckezelések, ahol nem a gépeken van a hangsúly! Retusálatlan előtte-utána képek, anyagi áldozatok nélkül elérhető egészséges, látványos anti-aging és bőrfiatalító arckezelések.

12.15 – 13.00   EBÉDSZÜNET

13.00 – 13.30  AZ ÉRINTÉS SZIMFÓNIÁJA

Hausel Hajnalka, a MAKADÉMIA bemutató kozmetikusa…

…ízelítőt ad egy olyan arcprogramból, ahol a masszázs nem az arckezelés része, hanem maga az arckezelés van a masszázsrituáléba beépítve. Szeretnél Te is új masszázsélményt nyújtani vendégeidnek egy megkomponált, 3 felvonásos rituáléval? Akkor nézd meg Hajni különleges meglepetésbe csomagolt masszázsbemutatóját, és nyerj ingyenes részvételt “Az érintés szimfóniája” c. egynapos, intenzív masszázstanfolyamára!

13.30 – 14.30  MENNYI AZ ANNYI? ADÓOPTIMALIZÁLÁS FELSŐFOKON

ELŐADÓ: Ferik Edit, jogi szakokleveles közgazdász, adótanácsadó…

…segít Neked eligazodni a különböző vállalkozási és adózási formák útvesztőjében. Előnyök, hátrányok, kockázatok (KATA, EVA, Kft, Bt, egyéni vállalkozás). Értékesítés és szolgáltatásnyújtás  (ÁFA körön kívül vagy belül?  Pénztárgéppel vagy anélkül?). Ami más kozmetikusnőnek előny, lehet Neked pont hátrány. Ne higgy a mendemondáknak, mert a végén Te lehetsz a vesztes! Hallgasd meg inkább egy hozzáértő szakember kozmetikus szemszögből összeállított adózási elemzését.

14.30 – 15.15  TÉNYLEG SZÜKSÉGED VAN HAGYOMÁNYOS HONLAPRA?

ELŐADÓ: Urbanczyk András, online marketing és honlap fejlesztési tanácsadó…

…lehet, hogy 45 perc alatt levesz egy hatalmas terhet a válladról? Biztos hogy továbbra is kínlódnod kell az informatikussal, akivel hónapok óta nem juttok ötről a hatra a honlapoddal kapcsolatban? Lehet, hogy kozmetikusként sokkal hatékonyabban, olcsóbban és saját magad is meg tudnád oldani az online vendégszerzést? Mindegy, hogy ősrégi a honlapod, vagy éppen most készülsz fejest ugrani az online világba, András előadása rengeteg fejtörést, gyötrődést és felesleges kört megspórol Neked az internetes megjelenésed kialakításánál.

15.00 – 15.30   RÖVID SZÜNET

15.30 – 16.00  A GÖRDÜLÉKENY ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS

ELŐADÓ: Győri Alexandra, a www.bwnet.hu marketing tanácsadója…

…megoldást mutat arra, hogy hogyan csökkenthető a váratlan időpontlemondások száma, hogyan teheted rugalmasabbá a vendég bejelentkezéseket, hogyan motiválhatod őket arra, hogy látogatásukkor előre lefoglalják a következő időpontot. Alexandra előadásában eloszlatja az online időpontfoglaló rendszerekkel kapcsolatos tévhiteket és félelmeket. Bemutatja, hogy hogyan szerezhetsz időpontfoglaló rendszeren keresztül új vendégeket.

16.00 – 16.30  EGYSÉGES ARCULAT LÉPÉSRŐl-LÉPÉSRE

ELŐADÓ: Németh Adrienn, a www.szepsegiparimarketing.hu kreatív grafikusa…

…több száz szépségipari grafikai munka megálmodójaként és megvalósítójaként bemutatja Neked azt az utat, amin a legegyszerűbb névjegykártyától eljuthatsz a szemet és lelket gyönyörködtető egységes arculatig. Hogyan készül a logó, hogy találod meg a grafikai munkákban is a hozzád legközelebb álló szín- és formavilágot? Tippek az online és offline megjelenésed grafikai testre szabásához, hogy az első benyomás Rólad szavak nélkül is elérje hatását!

 

A jövőd roham léptekkel közeledik, felkészültél rá?

Szánj rá egy napot, engedd, hogy inspiráljunk!

 

További tudnivalókért és regisztrációért kattints ide!

 

BWNet Magyarország