Barber Battle Budapest 2021 Jegyvásárlás

Magyarország legnagyobb pénzdíjazású fodrász- és borbély versenye idén 5. születésnapját ünnepli. A Barber Battle Budapest méltó helyszínt ad a szakmai találkozásra, fejlődésre. Ma már nem csupán verseny, hanem egy olyan hely, ahol a tanulás, verseny, party együttese összehozza a szakmát. Érkezik a nemzetközi STMNT nagykövet @Nomadbarber és óriási hír, hogy Josh Lamonaca annyira jól érezte magát a Budapest Hair Show-n, hogy ő maga is személyesen ellátogat a Barber Battle Budapest 5. születésnapjára!

Magyarország legnagyobb pénzdíjazású fodrász- és borbély versenye idén 5. születésnapját ünnepli. A Barber Battle Budapest méltó helyszínt ad a szakmai találkozásra, fejlődésre. Ma már nem csupán verseny, hanem egy olyan hely, ahol a tanulás, verseny, party együttese összehozza a szakmát. Érkezik a nemzetközi STMNT nagykövet @Nomadbarber és óriási hír, hogy Josh Lamonaca annyira jól érezte magát a Budapest Hair Show-n, hogy ő maga is személyesen ellátogat a Barber Battle Budapest 5. születésnapjára!<br />
<br />

 

Barber Battle Budapest

Október 16.

Symbol Budapest

 

Program

 

Covid információk: a gyakorlati oktatáson és a színpadi look & learn és workshop programokon védettségi igazolvány nélkül is részt lehet venni. A döntő és party védettségi igazolványhoz kötött.

 

 

Jegytípusok:

GYAKORLATI OKTATÁS + WORKSHOP + Barber Battle Budapest- A DÖNTŐ + SHOW és Party

A jegy tartalma: 

Miguel két típusú hajat szeretne bemutatni a STMNT kollekcióból.

Az egyik: A textured and slightly disconnected zero faded crop (please bring a model with wavy hair who will be able to fade down to atleast a zero) ehhez olyan göndör hajú modell szükséges, akinek mehet a zero fade is.

Másik: A classic but versatile graduated haircut with a disconnection on top to allow the hair to be worn in a relaxed manner or a traditional slick back. (Klasszikus de sokoldalúan felépíthető fokozatos hajvágás a tetején választékkal hogy lehessen hátrafésülve vagy simán viselni) - This haircut is finished off with a sharp but natural taper - please bring a model with mid length, straight to wavy hair. Ehhez közepesen hosszú, egyenes vagy göndör hajú modell szükséges.

 

Jegy ára a helyek erejéig:  99.000 Ft/fő

barber battle budapest 2021_bwnet

WORKSHOP + Barber Battle Budapest- A DÖNTŐ + SHOW és Party

A jegy tartalma: 

 

Jegy ára elővételben október 10-ig:  30.000 Ft/fő

 

GOLD VIP jegy asztallal és ital bekészítéssel (6fő részére) Barber Battle Budapest- A DÖNTŐ + SHOW és Party

A jegy tartalma: 

 

Jegy ára (már csak 3 asztal maradt): 99.000 Ft / asztal (6 fő)

 

SILVER sétáló VIP jegy

Barber Battle Budapest- A DÖNTŐ + SHOW és Party

A jegy tartalma: 

 

Jegy ára (utolsü 10db) : 11.000 Ft/fő

 

Normál jegy

Barber Battle Budapest- A DÖNTŐ + SHOW és Party

 

A jegy tartalma: 

 

Jegy ára: 6.900 Ft/fő

 

JEGYVÁSÁRLÁS A BARBER BATTLE BUDAPEST ESEMÉNYRE

 

@NOMADBARBER a Barber Battle Budapest 5. születésnapján

Miguel Gutierrez, azaz @nomaadbarber már 18 éve borbélyként dolgozik és a szakma elismert alakja. Megálmodta a "The Nomad Barber" internetes sorozatot, ami által igazán népszerű lett, most már két saját üzlete van Londonban és Berlinben, és rengeteg minőségi tartalmat gyárt a YouTube csatornájára, a STMNT márka nemzetközi nagykövete. 2021 őszén Budapestre látogat, ahol ő lesz a Barber Battle Budapest zsűri elnöke és teljes napot annak szenteli, hogy tudását átadja a magyar szakmai közönségnek.

 

A magyar közönségre hangolódva

"Mivel ez az első fellépésem a koronavírus-járványt követően, amit mindannyian igyekszünk magunk mögött hagyni, így a 10 fős workshopomat és a színpadi produkciómat is könnyen érthető és azonnal az üzletben alkalmazható technikákkal és ötletekkel gazdagítom majd. Párhuzamot vonok az elmúlt időszak történéseiben és a munkában, azaz a pandémiából térünk vissza egy új normális élethez, a produkció során pedig én is az alapokhoz szeretnék visszatérni és a hagyományos borbély technikákra fókuszálok egy új látásmód megismertetésével.

Az alap koncepció: a workshopon látható lesz egy mid length graduated brush back haircut taperrel és faded croppal, míg a színpadon az ezen hajak kialakításhoz használt technikákat fogom továbbvinni és részletezni."- @NOMADBARBER.

A Budapest Hair Show után Josh Lamonaca érkezik a Barberb Battle Budapest 5. születésnapjára is

A másokra elképesztően inspirálóan ható karakterrel és a figyelemre méltó munkateljesítménnyel Josh Lamonaca világhírű figurájává vált a barber világnak, és forradalmasította a férfi frizurák oktatásának rendszerét. Josh Lamonaca ismert arról, hogy az egyszemélyes és kiscsoportos oktatásokról globális nagyszínpadi show-ig juttatta a közönségét. 

Josh Lamonaca feltétel nélküli szenvedélye az, hogy megosztja a tudást mások mentorálásán keresztül, és számára az a legnagyobb elismerés, ha látja, hogy munkatársai és hallgatói képességei fejlődnek. Az egész fodrászipar elismeri félelem nélkül szárnyaló kreativitását. A közösségi média követései hihetetlenül megemelkedtek, miután ikonikus stílusa és elkészített frizurái óriási hatással voltak a szakmára, és a világ minden tájáról inspirálódni kezdtek tőle. 

A kemény munka meghozta gyümölcsét, miután Josh Lamonaca elnyerte az év oktatója címét mind a New York-i Barberconon 2017-ben, mind a római borbélyfesztiválon 2018-ban.

Hazánk legrangosabb fodrász eseményén - a Budapest Hair Show-n debütált először Magyarországon Josh. Nekünk szervezőknek pedig lehet attól nagyobb elismerés, hogy maga Josh jelezte, hogy a Barber Battle Budapest 5. születésnapján szeretne személyesen részt venni? Így a magyar közönség újra találkozhat az ikonnal! 

 

JEGYVÁSÁRLÁS A BARBER BATTLE BUDAPEST ESEMÉNYRE

 

 

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal_bwnet

Kövess minket az Instagramon

 

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal

 

BWNet Magyarország