Alap hajvágás tanfolyam Hajas Lászlóval

Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy több éve oktatsz és dolgozol, első kézből hallhatod, hogy egy alap hajvágás esetén mit, hogyan kell érteni, illetve alkalmazni a vizsgákon és a hétköznapi munka folyamán! Vegyél részt a tanfolyamon!

Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy több éve oktatsz és dolgozol, első kézből hallhatod, hogy egy alap hajvágás esetén mit, hogyan kell érteni, illetve alkalmazni a vizsgákon és a hétköznapi munka folyamán! Vegyél részt a tanfolyamon!<br />

 

A mesterfodrász véleménye

"Több mint huszonöt éve fogalmaztam meg és dolgoztam ki a hajvágás alapjainak magyar változatát. Ezt hosszú évek után sikerült végre beépíteni a hazai fodrászképzés oktatási és vizsgáztatási anyagába is.

Mint szakmunkás és mestervizsga bizottsági elnök, sajnos a mai napig is találkozom vizsgákkal, ahol azt látom, hogy még mindig vannak problémák az alap hajvágás értemezésével és a gyakorlatban való alkalmazásával! " - mondja Hajas László.

Hogy ez az állapot változzon, a fodrászok évente egyszer részt vehetnek egy alap hajvágás tanfolyamon!

 

Vegyél részt az alap hajvágás tanfolyamon!

Ha úgy érzed, hogy szeretnéd még tökéletesebben megérteni a hajvágás alapjait, gyere el a tanfolyamra, hallgasd meg Hajas László tippjeit és, ha van kedved gyakorolj a mesterfodrásszal!

Bemutatják mind a négy alap hajvágási formát, mely remek alkalom arra, hogy elless pár kulcsfontosságú trükköt. A tanfolyamon természetesen el is magyarázzák a különböző technikák titkait. 

 

A tanfolyam programja: 

Az egész napos program tartalmazza az ebédet. 

A modelleket biztosítják, de ha biztosan szertenéd valamelyik formát levágni, akkor hozz magaddal egy modellt a délutáni gyakorlásra!

 

Időpont: 2017. május 14.

Helyszín: 1051 Budapest Nádor utca 20.

A teljes tanfolyam ára: 35.000 Ft
 

ÚJ! Egy új lehetőséget is bővült a tanfolyam: választhatod, hogy csak a délelőtti elméleti képzésen és a gyakorlati bemutatón szeretnél résztvenni.

Elméleti képzés + gyakorlati bemutató ára: 25.000 Ft

 

Maximális létszám: 18 fő, amit a jelentkezések sorrendjében vesznek figyelembe.

Jelentkezés: +36203118670, +3613118670, +3613122277

 

 

BWNet Magyarország