A Nagy Szépség Nap- Így csatlakozhatsz szalonoddal!

A Flyerz & bwnet.hu bemutatja:

A NAGY SZÉPSÉG NAP

Október 8.

Az első alkalom sikere után a Flyerz Magazin és a BWNET.HU újra megrendezi A Nagy Szépség Napot, amikor a szépségszalonok Budapest-szerte és ez alkalommal vidéki nagyvárosokban is kedvezményekkel, új termékekkel, szépségtanácsadással készülnek.

A Flyerz & bwnet.hu bemutatja:<br />
<br />
A NAGY SZÉPSÉG NAP<br />
<br />
Október 8.<br />
<br />
Az első alkalom sikere után a Flyerz Magazin és a BWNET.HU újra megrendezi A Nagy Szépség Napot, amikor a szépségszalonok Budapest-szerte és ez alkalommal vidéki nagyvárosokban is kedvezményekkel, új termékekkel, szépségtanácsadással készülnek.

A Nagy Szépség Nap célja

Szeretnénk minden korosztálynak, nemtől függetlenül megmutatni: a professzionális szépségápolás nem feltétlenül luxus és a profin ápolt bőr, haj, egy, az egyéniségünkhöz illő frizura, vagy smink kifizetődő választás, mely bámulatos önbizalmat adhat. Együtt még jobban formálhatjuk a SZÉPSÉG kultúrát!

 

nszn.jpg

 

Újdonság a szépségszalonodban

Itt az idő! Mutasd meg, milyen új lehetőségek, szépségipari innovációk és aktuális trendek érhetők el szalonodban, mely termékeket és szolgáltatásokat érdemes választani, ami legjobban szolgálja a szépségünket, egészségünket. A résztvevő szalonok által kínált kedvezményeknek köszönhetően az érdeklődők olyan szolgáltatásokat próbálhatnak ki, melyekre ezidáig nem nyílt lehetőségük, vagy nem ismerték pozitív hatásaikat. Így A Nagy Szépség Nap rendkívül jó alkalmat kínál a szalonoknak új kezeléseik bemutatására, termékeik értékesítésére.


 

A Nagy Szépség Nap a te szalonodban

Az esemény alatt minden résztvevő saját szalonjában, üzlethelyiségében várja majd az érdeklődőket, kizárólag ezen a napon elérhető kedvezményekkel, extra szolgáltatásokkal, meglepetésekkel. Ezen felül a résztvevő szalonok bemutatkozó felületet kapnak a Flyerz Magazin rendezvény mellékletében, felkerülnek a Flyerz.hu online magazin adatbázisába és lehetőségük lesz online és print kiemelt felületeken is szerepelni. Továbbá minden résztvevőnek exkluzív megjelenést biztosítunk a bwnet.hu oldalon.

 

A Nagy Szépség Nap arra vállalkozik, hogy az 1 hónapos megelőző kampány és az esemény alatt a partnerek termékeit és régi vagy új szolgáltatásait megismerteti új kliensekkel vagy a törzsvásárlókkal.

 

logo.png

A Nagy Szépség Naphoz a következő feltételekkel lehet csatlakozni:

  1. min.20- max.50%-ig terjedő egységes kedvezmény biztosítása egy szolgáltatásra, vagy egy teljes szektor szolgáltatásaira

  2. A Flyerz Magazin kihelyezése a szalonban (2016. 09.26-tól)

  3. Display kihelyezése “A Nagy Szépség Nap”

  4. Bwnet.hu profil, online időpontfoglalás biztosítása és kezelése

  5. Névadó szponzor sampling termékeinek kihelyezése és átadása vendégek részére, ajándékhoz kapcsolódó igényes display/szóróanyag kihelyezése

  6. Az alábbi csomagok közül egy opció kiválasztása és megrendelés 

Alap csomag (max 5 szakemberig):

 1. Megjelenés az őszi, 20 000 példányban nyomtatott, több mint 300 helyen terjesztett Flyerz Magazin A Nagy Szépség Nap mellékletében

 2. Megjelenés a Bwnet.hu és Flyerz.hu online adatbázisában, amelyet havonta 200.000 ember látogat

 3. Megosztás a Nagy Szépség Nap eseményben

 4. A megrendelő által biztosított bemutató cikk megjelentetése a Flyerz.hu-n

25.000 Ft + ÁFA

 

Medium csomag (max 10 szakemberig):

 1. Alap+

 2. 1/3 oldal reklámhirdetés a Flyerz Magazin nyomtatott kiadványában

 3. Bemutató cikk írása és megjelentetése a Flyerz.hu-nés Bwnet.hu-n

 4. Megjelenés a Flyerz 100 000 címzetthez eljuttatott hírlevéleben

60.000 Ft + ÁFA

 

Top csomag:

 1. Medium+

 2. Megjelenés a Nagy Szépség Nap reklámvideójában logó formájában

 3. 1/2 oldal reklámhirdetés a Flyerz Magazin nyomtatott kiadványában

 4. PR cikk írása és megjelentetése a Flyerz online magazinjában és annak megosztása a Facebook oldalon, kiemelt szalon megjelenés a BWNET oldalán.

 5. Szalonfotózás a Flyerz Magazin profi fotósával és a képek megjelentetése a cikkben

80.000 Ft + ÁFA

 

Vidéki csomag:

 1. Megjelenés a Bwnet.hu és Flyerz.hu online adatbázisában, amelyet havonta 200.000 ember látogat

 2. Megosztás a Nagy Szépség Nap eseményben

 3. A megrendelő által biztosított bemutató cikk megjelentetése a Flyerz.hu-n

 4. Megjelenés a Flyerz 100 000 címzetthez eljuttatott hírlevelében

25.000 Ft + ÁFA 

FONTOS: amennyiben a csatlakozni kívánt szalon még nem BWNET.hu előfizető, csak most a kampány időszakban (2016. október 8-ig) 10.000 FT+áfa -ért kedvezményesen kipróbálhatja, tesztelheti rendszerünket teljeskörűen. Ez az összeg kiszámlázásra kerül 'A Nagy Szépség Nap' csomag díján felül, amely tartalmazza a bwnet.hu szalon és szakember profilt közösségünkben és az online időpontfoglaló rendszert is az sms és email értesítőkkel együtt.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezők számát ez alkalommal limitáltuk, összesen 40 szalon csatlakozhat A Nagy Szépség Naphoz. Kérjük, hogy részvételi szándékod, ennek megfelelően, minél hamarabb jelezd! Jelentkezési és befizetési határidő a helyek függvényében: szeptember 9. 12:00.

 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ & JELENTKEZÉS

BWNet Magyarország