A legmenőbb hajszínek 2019-ben

Mindegy milyen évszak van a hajszínek mindig meglepetéseket tartogatnak számunkra. A 2019-es évben elképesztő hajszínek dominálnak. Matos Tekla, a Wella Professionals oktató fodrásza elkalauzol minket az év hajszín trendjeinek világába. Megtudtuk mely technikák, árnyalatok a legnépszerűbbek és milyen újdonságokra számíthatunk a fodrászszalonokban.
Tudd meg Te is...

Mindegy milyen évszak van a hajszínek mindig meglepetéseket tartogatnak számunkra. A 2019-es évben elképesztő hajszínek dominálnak. Matos Tekla, a Wella Professionals oktató fodrásza elkalauzol minket az év hajszín trendjeinek világába. Megtudtuk mely technikák, árnyalatok a legnépszerűbbek és milyen újdonságokra számíthatunk a fodrászszalonokban. <br />
Tudd meg Te is...

 

 

Vintage hatás

A divatot napjainkban már nem a nagy divatházak diktálják, hanem a social média, így a közönség bír alakító erővel. A trendek csak úgy jönnek mennek, az egyik egy hétig tart a másik pedig akár évekig is hódít. A vendégek is sok tekintetben változtak, tudatosabbak lettek és sokkal inkább önmaguk akarnak lenni. Erre nagyon fontos figyelnünk, hiszen legyen bármilyen hajszín trend a modern világunkban, a legfontosabb, amit figyelembe kell vennünk a vendég igénye, illetve a személyre szabás!

A legújabb trend a színek világában a vintage hatás. Az ‘instavitage’ színek modern árnyalatok kombinálása vintage hatással. Mit jelent ez? A hajszínek sokkal kifinomultabbak, lágyabbak, mégsem veszítik el karakterüket. A hűvös színek minden árnyalatban megtalálhatóak, legyen az szőke, vörös vagy barna.

A pasztell és a púderes színvilág, ami igazán közkedvelt idén nyáron. Nagy kedvencek a Peach Hair, Titanium Rose, valamint a Smokey Blonde. 

 

Trendi hajszínre vágysz? Fodrászt keresel, aki olyan hajszínt varázsol neked, amilyet már régóta szeretnél? Foglalj időpontot online Matos Tekla HairSalon-ba! 

Matos Tekla HairSalon
1094 Budapest, IX. kerület
Viola utca 31-33

ONlLINE IDŐPONTFOGLALÁSÉRT KATTINTS!

 

Hajszín határok nélkül

Rengeteg hajszínt látni manapság, amelyek korábban extrémnek számítottak, ugyanakkor ma már a hétköznapok részei.  A rózsaszínes, barackos, olívás tónusok is extrémebb színnek feleltek meg, amit most kortól függetlenül bátran viselnek a hölgyek. Ez annak is köszönhető, hogy a vendégek vállalják önmagukat és szeretnének életvitelükhöz, stílusukhoz és személyiségükhöz illő hajszínt, mely kiegészíti őket a mindennapokban. Hála a vintage hatású színeknek, nincsenek határok az árnyalatok tekintetében.


matos tekla, 2019 nyári frizura, nyári frizura, hajtrend 2019, 2019 hajtrend színek, frizura trend 2019, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

Vibráló vagy pasztell színek?

Leginkább a pasztell, púderes árnyalatok dominálnak, akár barna, vörös vagy szőke színekről van szó. Én úgy gondolom, hogy nem szabad megfeledkezni azon vendégekről sem, akik az extrém színek szerelmesei, hiszen nyakunkon a fesztivál szezon, ahol a frizura színe, formája önmagában egy tökéletes kiegészítő, személyiségünk valódi kifejező eszköze. Mindennapi célunk, hogy egyéni igényekre alakított frizurákat hozzunk létre, amelyeket büszkén viselhetnek vendégeink mindamellett, hogy az aktuális trendekhez igazodunk. 

 

Trendi hajszínre vágysz? Fodrászt keresel, aki olyan hajszínt varázsol neked, amilyet már régóta szeretnél? Foglalj időpontot online Matos Tekla HairSalon-ba! 

Matos Tekla HairSalon
1094 Budapest, IX. kerület
Viola utca 31-33

ONlLINE IDŐPONTFOGLALÁSÉRT KATTINTS!

 

Instavintage technika már a fodrászszalonokban

Jól látható, hogy az eddigi technikák, így az ombre és balayage is finomodnak. Többféle szabadkezes festéstechnika létezik, amivel bámulatos színeket tudunk alkotni. Az Instavintage és a szabadkezes festés technikák oktatás személyes kedvencem a Wella Studio Budapest központjában, mert olyan módszereket is elsajátíthatnak a fodrászok, melyekkel új színszolgáltatásokat is be lehet vezetni a vendégek nagy örömére!

matos tekla, 2019 nyári frizura, nyári frizura, hajtrend 2019, 2019 hajtrend színek, frizura trend 2019, bwnet, BWNet_online időpontfoglaló program

 

A Te hajad már az aktuális divat színeiben tündököl?

Alakíts rajta fodrászoddal és légy még trendibb!

Visszatérő hajszínek mindig vannak és lesznek a jövőben is. 2019 nyarán már a kifinomultabb, lágyabb, pasztelesebb vintage hatások jelennek meg. Ilyen például a Smokey, vagy a Peach Hair hajszínek, melyek pár éve népszerűek már, ám idén árnyalatukban tovább alakulnak, változnak. Vendégek számára a legfontosabb, amit tanácsolhatok: az aktuális hajszín divat terén kiemelt eljárások kifinomult, precíz, valódi szaktudást igénylő műveletek! A haj védelme és a tökéletes színeredmény elérése érdekében mindenképp fordulj szakképzett fodrászhoz!

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook is!

 

BWNet Magyarország