2021-09-01 12:50:39

A legmenőbb extrém őszi körömtrendek 2021

2021 ősze körmünket mini vásznakká változtatta az önkifejezés érdekében.

"Rengeteg színösszeállítást fogunk látni rendkívül ügyes stíluskeveréssel és párosításokkal" - mondja Sigourney Nunez, az OPI észak -amerikai oktatási igazgatója a 2021 -es őszi körömtrendekről. Most mindent láthatsz a semleges árnyalatoktól a sötét és mintás megoldásokig, és mindent a kettő között!

Eközben a hírességek kísérletező kedve csak nőtt, merész árnyalatokkal és igazán egyedi mintákkal díszítik körmeiket. Ebben az összeállításban a hétköznapitól merőben elrétő, feltűnő díszétéseket, mintákat mutatunk be, melyek hűen tükrözik az őszi körömtrendek 2021-ben megvalósuló extrém megoldásait .

Édes és Fanyar

 

A korai 2000’-es évek inspirálta külső 2021 őszi körömtrendjeiben is visszakacsint ránk. Virágos mintákban, szívekben és pasztell árnyalatokban gazdag, az összhatás pedig nagyon extravagáns! Megan Thee Stallion, aki köröm viseleteiben is igazán bevállalós, imádja ezt a stílust! Insta-posztjáért megőrültek a rajongók!

 

a_legmenobb_extrem_oszi_korom_trend_2021

Kép forrása: ide kattinva.

 

Te kis vadóc!

 

Olivia Rodrigo a bevállalós, vámpíros külső mellett tette le a voksát, és büszkén posztolta is instán a végeredményt! 2021 Őszi körmei visszarepítenek minket az Alkonyat világába, mi imádjuk ezt a stílust! Őszi körömtrend, Twilight módra!

 

a_legmenobb_extrem_oszi_korom_trend_2021_bwnet

Kép forrása: ide kattintva.

 

Klasszikusok újragondolva

 

Színes minták, francia manikűr egy divattervezői csavarral. 2021 őszi körömtrendjei Kylie Jennert is elérték. Kylie a designer logo trendnek hódol. Az absztrakt mintákat Emilio Pucci inspirálta, igazán sikkes, őszi köröm választás.

 

a_legmenobb_extrem_oszi_korom_trend_2021

Kép forrása: ide kattintva.

 

Tüzes Narancs

 

A 2021 őszi körömtrendek egyik legvagányabb árnyalata a narancs! A szín vidámságot hoz a szeptemberbe, egy igazán letisztult eredményt kapunk! A hétköznapokra is megfelelő viselet, garantáltan jó választás!

 

a_legmenobb_extrem_oszi_korom_trend_2021

 

Drámai sötét árnyalatok

 

Hangsúlyozd a mély tónusokat, és válassz klasszikus fekete, kék, lila árnyalatokat őszi körmeidnek! Az eredmény vagány, sikkes és mindig remek választás!

Ha az extrém irányzatok helyett a színekkel variálnál, bátran keverd az árnyalatokat! 2021 őszi körömtrendek, ami viselhetőek és mégis extra divatosak!

 

a_legmenobb_extrem_oszi_korom_trend_2021

 

Pasztell, sose kopj el!

 

A pasztell árnyalatok mindig nagy visszatérők. A bizonytalan idők, melyeket megéltünk visszacsábítanak azokhoz az őszi körömtrend, amik minden időben átvészelték a divat változását. 

 

a_legmenobb_extrem_oszi_korom_trend_2021

 

Hódít a klasszikus piros

 

Az örök kedvencek hódítanak ősszel is. A szexi piros árnyalatok 2021 őszi körömtrendjeiben igazán divatosak!

Az extravagáns irányzat kedvelői pedig választhatnak hosszú, hegyes formát, és már kész is a trendi őszi körömtrend, ami egyszerre bevállalós és időtálló.

 

a_legmenobb_extrem_oszi_korom_trend_2021

 

Válassz tetszésed szerint árnyalatot, légy bevállalós és merész, vagy letisztult és elegáns. Az inspiráció rendkívül extrém és újító. Ha pedig a klasszikusokat kedveled, 2021 őszi körömtrendjeiben biztosan megtalálod a kedvenced!

 

Csatlakozz a Beauty World Net Facebook oldalunkhoz

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal_bwnet

Kövess minket a Beauty World Net Instagramon

 

Online Időpontfoglaló Rendszer és Szalonszoftver Komplex Ügyviteli Megoldásokkal