2018-10-22 10:17:17

A legfrissebb szépségipari trendek a Hungexpón – Beauty & Style Kiállítás!

Magyarország legnagyobb szépségipari rendezvénye hamarosan megnyitja kapuit, amelyen az ágazat három nagy területe (kozmetika, fodrászat, kéz- és lábápolás) ad egymásnak találkozót és felvonultatja újdonságait, innovációit a szakembereknek és a nagyközönségnek október utolsó hétvégéjén.

A három napon át zajló színes programsorozat a fodrászok, kozmetikusok és körmös szakemberek számára egyaránt kínál kihagyhatatlan szakmai elfoglaltságot, de a nagyközönségi látogatók is nehezen tudnak majd választani az érdekes programok közül.

Miért érdemes eljönni a kiállításra?

A legfontosabb kulcsszavak az innováció, inspiráció és az információgyűjtés. Mivel óriási kiállítói térre számíthatunk, számos neves kiállítóval és a legjobb termékeikkel, a kiállítás a legalkalmasabb platform arra, hogy „testközelből” is megismerhessük a gyakran igen költséges és egymással is versengő kezelési eljárásokat és termékeket, valamint egy helyen és időben kapjunk ezekről széleskörű felvilágosítást.

Friss trendek

A rendezvényen látványos szakmai show-k és előadások keretében megismerkedhetünk a legújabb kozmetikai, frizura- és körömdíszítő trendekkel, tapasztalt szakemberek útmutatása mellett, akikhez bátran fordulhatunk tanácsokért legyen szó a bőrünkről, a frizuránkról vagy akár a számunkra legelőnyösebb sminktechnikákról.

Izgalmas versenyek

A kiállításon drukkolhatunk a legkiválóbb szakmai versenyzőkért is. Érdemes indulni a megmérettetéseken, mert a megtisztelő címeken túl a győztesek értékes nyereményekre is számíthatnak!

A 60. Országos Magyar Fodrász és Kozmetikus Bajnokságon keressük az ország legjobb fodrászát, borbélyát, hajtetoválóját, nappali-, alkalmi- és színpadi sminkesét, valamint az év szakképző Iskoláját.

beauty kiállítás 2018 hungexpo, bwnet, online időpontfoglaló program

A Hungexpo színpadán debütál elsőként az Országos Masszázsverseny kozmetikusok számára!

Tudtad, hogy a kozmetikai kezelések során alkalmazott masszázs a magyar kozmetikusok „védjegye”? A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet erre a relaxációt elősegítő, testre és lélekre is gyógyírként ható technikára, amelyet semmilyen gép, vagy hatóanyag sem tud pótolni.  

 

A műkörömépítő szakembereket is színvonalas megmérettetések várják a rendezvényen, összesen kilenc kategóriában. A verseny tétje óriási, hiszen a profi összetett kategória győztesének és modelljének a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara biztosítja részvételét a 2019-es londoni Nailympián!

Szintén elsőként a Hungexpón valósul meg Magyarországon a „Színre csillogás” körömdíszítő verseny, amelynek eredményeként különleges vizuális élményekre számíthatunk.

A lábápoló versenyekre három kategóriában lehet indulni a legjobb helyezésekért. A versenyekről bővebben: itt.

 

A versenyek szervezésében a Hungexpo szorosan együttműködik a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozatával, garantálva a versenyek magas színvonalát.

 

Bővebb információk, szakmai regisztráció, jegyvásárlás és kedvezményekért (katt)!

 

Töltse velünk október utolsó hétvégéjét, találkozzunk a kiállításon!

Időpont:2018. október 26-28.

Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont

 

Szépségipari szakembereknek regisztrációval ingyenes belépés!

Az első ezer online jegyvásárlónk* negyedéves előfizetést kap belépőjegye mellé ajándékba.

A rendezvény ideje alatt ingyenes parkolás a Hungexpo területén!

*Online jegyvásárlás és regisztráció esetén

 

„Örömmel fogadtam a felkérést a BEAUTY & Style Kiállítás nagyköveti posztjára. Manapság annyi információ zúdul ránk, hogy nehéz lépést tartani az újításokkal a szépségipar területén is, ezért, ha létrejön egy olyan kiállítás, ahol ezeket egy csokorba szedve, professzionálisan bemutatják, az nagy segítséget jelent, mind a szakmának, mind a nagyközönségnek.

Találkozzunk a BEAUTY & Style-on és találd meg szakemberek segítségével a számodra legjobb termékeket!”- Annoni Zita, a kiállítás nagykövete

 

 

Kövess minket a Facebook is!