2018-10-10 13:56:52

Berobbant a hajápolás teljesen új korszaka: a Schwarzkopf Professional bemutatja a BC FIBRE CLINIX-et

A BC Fibre Clinix mérföldkövet jelent a haj regenerálásában az ÚJ Triple Bonding és C21 technológiáknak, a maximálisan személyre szabott szolgáltatásoknak és korszakalkotó eszközöknek köszönhetően.

 

schwarkopf professional, schwarzkopf, bwnet, fibre clinix, bc fibre clinix, beauty world net, online időpontfoglalás, bcbonacure

 

WOOW HATÁS- TAPASZTALD MEG A HAJÁPOLÁS ÚJ DIMENZIÓJÁT

2018-ban teljes egészében megújult a Schwarzkopf Professional vezető ápoló márkája, a BC Bonacure, mely a bőrápolásból már jól ismert összetevőket és az áttörést jelentő Micelláris Technológiát biztosítja a hajnak. Mindezzel célja, hogy korszerű technológiával készült termékeket biztosítson a szalon- és otthoni felhasználáshoz egyaránt.

Itt az idő, hogy megtapasztald a Schwarzkopf Professional valaha volt legintenzívebb regeneráló teljesítményét. A Triple Bonding és C21 Technológiák, illetve a személyre szabott Boosterek elérhető kombinációi lehetővé teszik a fodrászok számára, hogy megfelelő kezelést nyújtsanak a vendégeik számára.
 

SZEMÉLYRE SZABOTT TECHNOLÓGIA. EGYSZERŰ SZÉPSÉG.

A vendégek egyre inkább olyan termékeket keresnek, amelyek az ő egyéni igényeikre kínálnak megoldást. Erre válasz a BC Fibre Clinix: minden hajtípusra maximálisan egyedi szalon-exkluzív szolgáltatás.

A sorozatos kémiai és mechanikus hatások különböző módon befolyásolják a haj állapotát: a haj külső és belső szerkezete elvékonyodhat, amitől az porózussá és fakóvá válhat, elveszítheti erejét és töredezésre hajlamos lesz. A BC Fibre Clinix elhozza a Schwarzkopf Professional valaha volt legintenzívebb regeneráló technológiáját a haj teljes körű regenerálásának biztosítására.

Az egyedülálló rendszeren keresztül a fodrászok egyszerűen TISZTÍTHATJÁK, ÁPOLHATJÁK és ERŐSÍTHETIK a vendégeik haját, azáltal, hogy a haj rostszálait alapjaiban állítják vissza a tökéletesen egészséges, natúr állapotába.

schwarkopf professional, schwarzkopf, bwnet, fibre clinix, bc fibre clinix, beauty world net, online időpontfoglalás, bcbonacure

 

3 EGYSZERŰ LÉPÉS A MAXIMÁLIS EREDMÉNY ELÉRÉSÉHEZ

1. MOSD meg hajad a BC Fibre Clinix Tribond samponjával

Lágy, mégis hatékony tisztító sampon, amely minden hajtípushoz ideális, előkészíti a haj szerkezetét a további személyre szabott BC Fibre Clinix kezelésekhez.

 

2. ÁPOLJ a BC Fibre Clinix Tribond hajpakolással vastag vagy vékonyszálú hajra

Két BC Fibre Clinix hajpakolás közül választhatunk, melyek háromdimenziós kötéseket képeznek a haj belső szerkezetében a jobb ellenállóságért és erőért, míg a külső hajszerkezetet lezárják a jobb kezelhetőség és ragyogó hajfény érdekében.

 

3. FOKOZD a hatást bármely BC Fibre Clinix Booster segítségével

A BC Bonacure egyedülálló bőrápolás-inspirált technológiáját már tartalmazzák a BC Fibre Clinix Booster-ek, melyeket ha a releváns BC Fibre Clinix Tribond pakoláshoz hozzáadunk, akkor tökéletesen biztosítjuk a személyre szabott ápolást, azáltal, hogy a haj belső és külső sérüléseinek helyreállítását egyszerre vesszük célba:

 

  • BC Fibre Clinix Peptide Repair Rescue Booster sérült hajra

  • BC Fibre Clinix Hyaluronic Moisture Booster normál, száraz/hullámos hajra

  • BC Fibre Clinix pH 4,5 Color Booster festett hajra

  • BC Fibre Clinix Collagen Volume Booster vékony hajra

  • BC Fibre Clinix Keratin Smooth Booster nehezen kezelhető hajra

 

#madeforme: a vendégek akár hatvan napig megőrizhetik a BC Fibre Clinix szolgáltatások pozitív eredményeit a BC Bonacure hajápoló termékcsalád rendszeres otthoni használatával, amely tökéletesen illik az ajánlott BC Fibre Clinix Booster szalonkezeléshez.

schwarkopf professional, schwarzkopf, bwnet, fibre clinix, bc fibre clinix, beauty world net, online időpontfoglalás, bcbonacure

 

Triple Bonding és C21 Technológia

A teljes termékcsaládot használva a Triple Bonding és C21 Technológiák a BC Fibre Clinix-en belül alapjaiban alakítják át a hajat:

 

  1. Újjáépítés az alapoktól - 3-dimenziós kötéseket képez a hajszálak belsejében (szemben a jelenlegi technológiák 2-dimenziós kötéseivel)
     

  2. Hibátlan felszín újjáépítés – a porozitás teljes lezárása a kutikulában jelen lévő mind a 21 fehérjelipid helyettesítésével (ellentétben a 18 fehérjelipid-lánccal, amely a mai technológiákra jellemző)

 

A kötéserősítés új generációja a BC Fibre Clinix által növeli a haj rugalmasságát és ellenállását, ezáltal az akár 10x erősebbé válik. 

 #BelieveinConfidence!

 

ÚJRAgondolja a szalonkonzultációt

A BC Fibre Clinix bemutatásával párhuzamosan a Schwarzkopf Professional folyamatosan dolgozik azon, hogy a szalonkonzultációt teljesen digitálissá tegye, a fodrászok pedig egyedi, személyre szabott élményt nyújthassanak minden vendégük számára:

 

  • Schwarzkopf Professional Hair Expert Applikáció

A Hair Expert Applikáció a legkorszerűbb, holisztikus diagnózist nyújtja a személyre szabott hajápolás és formázás biztosítására, amelyek tökéletesen kielégítik a vendégek szükségleteit. Az applikáció mélyreható információkkal látja el a fodrászokat a BC Bonacure és egyéb hajápolási márkákkal kapcsolatban, ezáltal pedig vezető hajápolási szakértőként pozícionálhatják magukat.

 

2018 októberétől a BC Fibre Clinix szalonexkluzív termékként elérhető a fodrászszalonok számára a Schwarzkopf Professional kerületi képviselőin keresztül. 

schwarkopf professional, schwarzkopf, bwnet, fibre clinix, bc fibre clinix, beauty world net, online időpontfoglalás, bcbonacure
Fedezd fel a Schwarzkopf Professional termékeket a közösségi médiában a @schwarzkopfpro-n keresztül, és maradj naprakész a BC Fibre Clinix innovációival a közösségi médiában a #FibreClinix, #BelieveinConfidence és #BCbonacure hashtageken keresztül.

 

 

Kövess minket a Facebook is!