A Dudás Hajas Szalon is a BWNet online időpontfoglaló programot használja

A Beauty World Net életében számontartjuk azokat az eseményeket, amik meghatározóak a jövőt illetően. Mint egy csúcs meghódításánál, most Pécs belvárosában az egyik legnagyobb szalonban tűztük ki büszkén zászlónkat. Ezúttal a Dudás Attila által vezetett üzlettel bűvült ügyfeleink száma. A budapesti Hajas Szalonok mellett a pécsi Dudás-Hajas Szalon is a BWNET-et választotta.

A Beauty World Net életében számontartjuk azokat az eseményeket, amik meghatározóak a jövőt illetően. Mint egy csúcs meghódításánál, most Pécs belvárosában az egyik legnagyobb szalonban tűztük ki büszkén zászlónkat. Ezúttal a Dudás Attila által vezetett üzlettel bűvült ügyfeleink száma. A budapesti Hajas Szalonok mellett a pécsi Dudás-Hajas Szalon is a BWNET-et választotta.

 

Dudás Attila az üzlet történetéről, innovációról, fejlődésről mesélt. Azokról a momentumokról, amelyek mérföldkövet jelentettek fodrászata számára

"Mint fodrász és mint L'Oréal Professionnel nagykövet is, 2012 óta követem a BWNET munkáját és fejlődését, ekkor találkoztam először Szabival.

Nehezen hittem el, hogy létezhet egy jól működő, mindent átfogó online szalonirányítási rendszer...aztán az évek és a szalonok bizonyították, hogy ez a jelen és jövő.

A BWNET nagyban segíti a fodrászaim munkáját, az üzletem fejlődését. Nagyon meggyőző." - Dudás Attila

 

Dudas Hajas Szalon, bwnet online időpontfoglaló program

 

Hajas László és Dudás Attila: a sikertörténet

Hajas László pécsi fodrászszalonja 1994-ben nyitott, ahova fodrász alkalmazottként kerültem, később én lettem az üzlet szakmai irányítója. Az idő előrehaladtával tulajdoni részesedést vásároltam az üzletből, ettől kezdve vette tulajdonképpen kezdetét a közös szakmai jövőnk. 

Ahogyan minden fodrásznak, nekem is nagy vágyam volt, hogy a saját koncepciómat és elképzeléseimet megvalósítsam egy saját üzlet keretein belül. A közös szakmai múltnak hála Hajas Lászlóval sikerült közösen mindezt megvalósítani.  

Ugyan 25 éve ismerjük már egymást, de én a mai napig példaképként tekintek rá és munkásságára. Könnyű vele dolgozni, számtalan közös munkánk volt már együtt. Hajas László maximalista, precíz, amihez fel kellett nőnie mindenkinek, ahogyan nekem is. Folyamatosan igyekszem megfelelni az elvárásoknak.

 

Dudas Hajas Szalon, bwnet online időpontfoglaló program

 

Dudás Hajas Szalon Pécs- a szenzációs átalakulás

3 évvel ezelőtt novemberben költöztünk át a jelenlegi üzletbe, amely Pécsen a Király utcában egy rendkívül frekventált helyen található. Költözésünk oka, hogy kinőttük az üzletet és egy új elképzelést szerettünk volna megvalósítani. Az új vízió a nagyobb tér biztosítása volt a vendégek és a fodrászok számára is. Jelenleg 12 fodrász, 3 recepciós, 3 körmös, 8 tanuló és 3 kozmetikus dolgozik a szalonban. 

Az elmúlt évek arról szóltak, hogy fodrászainkat, akikkel a szalonban együtt dolgozom és ezzel együtt az üzlet filozófiáját is abba az irányba vigyük, hogy ne csak végrehajtóként hajat vágjunk és fessünk, hanem minden a vendégért legyen. Mi segítünk a hozzánk látogatónak eligazodni a divat világában. Az életformához megfelelő hajakat készítjük és tanácsainkkal támogatjuk a tökéletes, önbizalommal teli megjelenést. Fontos számomra, hogy minden fodrász, aki a szalonban dolgozik ezt a hitvallást magáénak érezze. Ehhez sok tréning és folyamatos munka szükséges, de úgy gondolom megéri.

A 30 éves tapasztalat alapján egy nagyon jól működő üzlet vagyunk. Sikerült a hibákat kiküszöbölni, hiszen kollégáimmal erős háttéret adunk vendégeink magabiztosságának és fodrász kollégáimmal egymást is folyamatosan segítjük. 

 

Dudas Hajas Szalon, bwnet online időpontfoglaló program

 

A fodrász kollégák felé és vendégek irányába is meg kell újulni vezetőként és szalonként egyaránt

“Fiatal csapatom van, akik innovatívan gondolkodnak. Már az ő részükről is igény volt, hogy változtassunk a rendszerünkön. Megújuljunk.

 

Az online időpontfoglalás nagy mértékben megkönnyíti mind a fodrászaim, mind a recepciósok munkáját, így sokkal eredményesebben tudnak dolgozni. Több figyelmet szentelhetnek az üzletben történtekre...és ez mindent megér! Ez egy tökéltes befektetés egy fejlődni vágyó szalonnak és vezetőnek! 

A fiatal, kezdő fodrászok hatékonyabban építenek vendégkört a BWNET online időpontfoglaló program segítségével. A vendégek és mi magunk is imádjuk, hogy bárhol - bármikor, a nap 24 órájában lehet online foglalni. Jó volt úgy ébredni, hogy már az első éjszaka közel 30 foglalásunk érkezett... és ez csak a kezdet volt...! 

 

A munkatársak nagyon pozitívan álltak az újdonsághoz. Mindent megtettek és megtesznek, hogy az  online időpontfoglaló rendszerre való átállás stabil legyen.  Ebben persze segítséget is kapunk! Sikeresen beépítették a szalon mindennapjaiba a BWNET használatát.

 

Mi több, ez egy rangos szakmai felület, ami jóval túlmutat a bejelentkező rendszeren! Itt a lehetőségek tárháza igen széles: online időpontfoglalás, készletkezelés, leltár, szakmai megjelenések, rendezvények, szakmai újdonságok első kézből, ahol a szakma vezető alakjai és az ő szalonjaik, kollégái vannak jelen.

 

Dudas Hajas Szalon, bwnet online időpontfoglaló program

 

Dudás-Hajas Szalon időpontfoglalás online a BWNET-en

Szeretnél vendégként te is a Dudás-Hajas szalonban szépülni, mindezt egy gyors és egyszerű foglalást követően? Akkor számodra tökéletes megoldás az időpontfoglalás online a BWNET-en! 

 

Dudás Hajas Szalon
7621 Pécs
Király u. 8.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁSHOZ KATINTS

 

Szakembereknek - Miért van szüksége a szalonodnak a BWNET-re?

Egyszerű: nincs többé elfelejtett időpont, a naptárad a BWNET segítségével helyetted fog dolgozni! Foglalásaidat bárhol, bármikor láthatod, és a felület kezelése pofonegyszerű. 

Valós vendégek véleményeit találod a BWNET oldalán. Csak be kell jelentkezni és a szolgáltatást követően értékelhető a szalon és a szakember is! 

Megszámlálhatatlan neves szalon tartozik a partnereink közé, többek közt most már a Dudás-Hajas Szalon is, ahol már elérhető az időpontfoglalás online a BWNET-en!

Egy igazán impulzív szakmai közösség tagjává válhatsz, ezzel tovább növelve a szalon hírnevét és vendégeid lojalitsát!

Az ország legnagyobb szakmai rendezvényeiről legelsők között értesülhetsz és kedvező áron csatlakozhatsz! A BWNET szervezi a Budapest Hair Show, Barber Battle Budapest, valamint számos üzleti és marketing oktatást a szakmának.

Egy foglalási naptár készítés a te szalondonak is jól jönne?

Kérj személyre szabott ajánlatot és villámgyorsan csatlakozhatsz a legmodernebb szalonok és szakemberek köréhez a BWNET oldalán! A bejelentkező rendszered pedig egyedileg saját weboldaladba és Facebook oldaladba is beépíthető. BWNET+ Plusz modullal pedig elérhető a raktár, készletkezelés, leltár, statisztika felület is! Kapcsolj Te is magasabb fokozatra!

 

AJÁNLATKÉRÉSHEZ

KATTINTS!

 

Üzleti és marketing képzés: mi a legsikeresebb fodrászszalonok titka? RAKTÁR. PÉNZÜGYEK. STATISZTIKÁK. ONLINE VENDÉGKEZELÉS. ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS. MARKETING. MODERN ÜZLETFEJLESZTÉS KÉPZÉS JÖVŐÁLLÓ FODRÁSZATOKNAK! Felejtsd el a hagyományos szemléletet, amit tanultál, amit eddig csináltál!  Szeretnél kiemelkedni a fodrászatok sorából? Csökkenteni az elfelejtett időpontok számát? Mindemellett növelni a profitodat?  Vegyél részt a BWNet.hu modern szalonmenedzsment képzésén és érd el céljaidat gyorsabban, hatékonyabban és hosszú távon is eredményesen!  Ezt a képzést a BWNet, a L’Oréal Professionnel üzletei partnere fejlesztette ki. A képzés célja: a fodrászatok még sikeresebbé váljanak.

 

Üzleti és Marketing képzés: a legsikeresebb fodrászszalonok titka

Üzleti és marketing képzés: mi a legsikeresebb fodrászszalonok titka?
RAKTÁR. PÉNZÜGYEK. STATISZTIKÁK. ONLINE VENDÉGKEZELÉS. ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS. MARKETING.
MODERN ÜZLETFEJLESZTÉS KÉPZÉS JÖVŐÁLLÓ FODRÁSZATOKNAK!
Felejtsd el a hagyományos szemléletet, amit tanultál, amit eddig csináltál!

Szeretnél kiemelkedni a fodrászatok sorából?
Csökkenteni az elfelejtett időpontok számát?
Mindemellett növelni a profitodat?

Vegyél részt a BWNet.hu modern szalonmenedzsment képzésén November 25-én, és érd el céljaidat gyorsabban, hatékonyabban és hosszú távon is eredményesen!

 

Tudj meg többet az oktatásról! (Kattints)

 

https://bwnet.hu/hirek/digitalis_szalonok_-_uzleti_es_marketing_kepzes_mi_a_legsikeresebb_fodraszszalonok_titka_2019_november_25

 

fodraszat budapest, fodraszat, fodrászkereső, bwnet, szalonszoftver, online időpontfoglalás

 

Kövesd a Beauty World Net oldalát a Facebook-on is!

 

BWNet Magyarország