2018-10-29 10:09:48

A borbély, aki kétszer is elhódította a legjobbnak járó címet: Pálmány Norbert

A Barber Battle Budapest fodrászversenyen 2018-ban immár második alkalommal csaptak össze az ország legjobb borbély és hajtetováló szakemberei. A pénzdíjas fodrászversenyt Hajtetoválás és Styling kategóriában Pálmány Nobert, a Barber King tulajdonosa és fodrásza nyerte 2017 után 2018-ban is, így megvédve címét.

 

A Barber Battle Budapest fodrászverseny célja

A Barber Battle Budapest fodrászversenyt második alkalommal hívta létre a New School Barber Team és a Beauty World Net. 

A tét nem volt kevesebb, mint 1.000.000. Ft és a dicsőség. Nekünk szervezőknek célkitűzésünk, hogy a tehetséget pénzre, inspirácira váltsuk.  Így lesz ez a jövő évi eseményen is.

 

A legpengébb fodrászok összecsapása: Barber Battle Budapest

A versenyzők 2 kategóriában indulhattak: Barber Hajvágás és Styling, valamit Hajtetoválás és Styling. Az indulóknak az volt a feladatuk, hogy a beküldött fotópályázatukat a Symbol színpadán ugyanazon a modellen újra megalkossák a 6 tagú szakmai zsűri és az 1000 szakmai látogató előtt. A szamai zsűri olyan neves fodrászokból állt, mint: Ternyák Kata, Nagy Mariann, Veress- Győri Sándor, Kompos Tamás, Marosfalvi László és Hajas László.

 

Barber King
1067 Budapest, VI. kerület
Teréz krt. 11.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS A BARBER KING-BE

 

A Barber King-ben a BWNET online időpontfoglaló rendszerén keresztül lehet bejelentkezni a borbélyokhoz.

 

pálmány norbert, barber king, bwnet, online időpontfoglaló rendzser, barber, hajtetoválás

 

A Barber Battle Budapest győztese Hajtetoválás és Styling kategóriában: Pálmány Norbert

A Barber Battle Budapest fodrászversenyben kategóriájának győztese Pálmány Norbert, aki hazavihette a 500.00 Ft fődíjat és megtapasztalhatta a dicsőség ízét.

 

A sok éves tanulás és kitartás meghozta gyümölcsét

Norbert már gyermekként tudta, hogy a fodrászat az ő hivatása, rengeteg tanulás és fáradhatatlan önképzés után mára a Barber King üzletlánc alapítója és tulajdonosa. 

"2013-ban, saját üzletre tettem szert az Erzsébet körúton, egy tapasztalt barátommal. Akkor kezdte el mozgatni fantáziám a borbély szakosodás igazán, úgy gondoltam, elsajátítom és kiépítem tehetségem erre a fázisra. Így kiutaztam Miamiba, ahol 2 hónapos képzésen vettem részt egy nagyszerű borbély tanfolyamon.

Elég komolyan vettem, és 2-3 évig rendszeresen foglalkoztam ezzel a témával, megállás nélkül fokoztam tehetségem. Így jutottam el oda, hogy 2016-ban megnyitottam első borbély szalonomat, ami azóta is jól működik. A Barber King folyamatosan terjeszkedik, bővül és minden tekintetben kiemelkedően tündököl." - mesélte Norbert.

 

Motiváció a versenyen való induláshoz

"Azért indultam a versenyen, hogy megvédjem a tavalyi címem és dicsőségem. Nagyon jól éreztem magam, nagyon izgalmas volt a versenyen, hangulatos és színvonalas, mint tavaly! Nagyon pozitív élmény volt számomra, hogy szinte mindenki ismert a tavalyi verseny miatt és, amikor a színpadon kiejtették a nevem újra hihetetlen élmény volt! "

 

pálmány norbert, bwnet

 

A pénzjutalmat ismételten ráfordítom a Barber King fejlesztésére!

"Annyit elárulok, hogy az 500.000 Ft-os nyereményt a Barber King üzleteim fejlesztésére és szépítésére fordítom. Ha szeretnétek látni az eredményt, akkor ugorjatok be az egyikbe! Sok szeretettel várunk!"

Barber King
1067 Budapest, VI. kerület
Teréz krt. 11.

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS A BARBER KING-BE

 

A Barber King-ben a BWNET online időpontfoglaló rendszerén keresztül lehet bejelentkezni a borbélyokhoz.

 

Barber Battle Budapest, a fodrászverseny, ami pénzre váltja a tehetséget

"Azért buzdítjuk a fodrász kollégákat is, hogy elinduljanak a versenyen, hogy erőt tápláljunk beléjük, hogy el merjenek indulni és, hogy átérezzék ezt a csodás élményt, amit nyújt a Barber Battle Budapest! És természetesen azért is, hogy megmérettessék magukat."

pálmány norbert, barber king, bwnet, online időpontfoglaló rendzser, barber, hajtetoválás

 

Barber Battle Budapest 2019-ben is!

A nagy érdeklődésre való tekintettel egy biztos: a CSATA 2019-BEN IS FOLYTATÓDIK. Tudj meg többet, ide kattintva.

 

Facebook album ITT

Még több kép az eseményről ITT

 

 

Kövess minket a Facebook is!